DAVIDOV PREHRAMBENE BOJE I PRAHOVI

Nesto od viska sopstvenih boja sam ponudio na prodaju i to uglavnom metalik boje i prahove kao i metalik boje u spreju.Posedujem ove metalik bojeJaka zlatna boja
WVXadJmBNKnGglCmW1iMAA

Ima izuzetno veliku pokrivnu moc te se koristi podjednako dobro i na belom slagu kao i na cokoladnim tortama a najvise se koristi kada hoce da se istakne neki objekat od zlata(zlatni kljuc,kocija ,platno ili sl.)

Slaba zlatna ili sampanj boja
19agvP_yq6G1WGsM7HvYFg

Ima istu namenu ali se ona koristi slabije jer je ona slabijeg intenziteta ali daje utisak -starog zlata -pa je neko i tako zove.

Srebrna boja

Je takodje boja sa visokim intenzitetom srebrnog sjaja,velike pokrovne moci i uglavnom se koristi na cokoladnim tortama ili kada hocemo da istaknemo neki srebrni predmet

Sedefasto bela boja
OBaFuc0hmTE-o3SotkT8Aw

Koja se koristi uglavnom za skoljke ili za isticanje pojedinih detalja kako na slikama tako i na figurama ili cvetnim aranzmanima.Ona daje onaj fini sedefasto beli sjaj koji daje utisak trece dimenzije predmetu

Bakarno crvena boja
hM5d0DHQR4RVNUwL2SzuUQ

Je boja najveceg intenziteta i pokrivne moci koja uspesno moze da menja zlatnu i srebrnu po kvalitetu ali to je stvar ukusa , meni ona na cokoladnoj pozadini daje najbolje prelive i ja je tu najcesce koristim

Inace boje pakujem u industrijska pakovanja od po 100 i 250 grama.

Back