David Guetta - 5 septembar Kalemegdan

Karte (ulaznice!), kako pise na flajeru su mogle da se kupe i na ulazu (ne na vratima, јebem ih neobrazovane), za soma i po. A kome nije bash-bash zinulo da Guettu gleda iz prvih redova, mogao je sasvim lepo i da ga vidi i da ga cuje sa nekih delova zidina.
Ja sam ga gledao sa zadnje strane, kroz bekstejdz i stvarno je covek gejchina nevidjena, samo da vidite kako vrcka dupetom ispod mikseta... zezam se :P Posle je u kola seo sa dve ribetine, cisto da razbije sumnje, tu meni ispred nosa maltene, nije bilo 10m od mene do tih kola =)

Inace bio je vrlo dobar, napravio je odlicnu atmosferu, vidim da je u prvim redovima bilo bash ludilo, a za pohvalu je da je u drugoj polovini nastupa imao stvari koje sasvim odudaraju od komercijale kakvu inace pusta i kakva je i sama njegova produkcija.
Aktuelni hit, "Love is Gone", ribe su pevale u glas ko na Cecinom koncertu... verovatno gadjajuci ga brusevima, gatjama i uloscima. Verovatno najbolja stvar koju je dosad uradio, sto i pokazuje njegov izbor za zavrsnicu je bila naravno "The World is Mine", onako solidno remixovana.
Sve u svemu (prim. ured. - zacin C), ako ste kupili onu kartu od 1000 din, vredelo je!

I da, na kraju, moram da mu pohvalim posebno dve upecatljive stvari. Na kraju, zavrsavajuci set, reche kako je celo leto, maltene iz dana u dan negde pustao muziku, ali ovaj nastup mu se cini kao najbolji ove sezone. Zasta je naravno dobio veliki aplauz.
Druga stvar, nesto pre kraja, dok je massa bila bash u delirijumu, digao je obe ruke u vazduh drzeci tri prsta. E za to je tek dobio zestok aplauz i ovacije! Cak i od mene iz bek-bekstejdza.
Alal mu ;)

Back