Davanje, uzimanje, oduzimanje

Koliko sebe dajete u vezama?
Je l' mislite da bolje prolaze oni što su umereni ili neumereni u davanju?
Koliko dobijate, koliko tražite?

Na pocetku sam uvek oprezna. Nekad cak i previse, pa to neki pomesaju sa nezainteresovanoscu, tajanstvenoscu cak...a ustvari je to samo moj licni oprez i nesigurnost.

Igrice stvarno ne umem da igram....mozda mi to i nije dobro. Ne umem da glumim fatalnu zenu, da ga przim na tihoj vatri...kad se zaljubim, otvorim se potpuno, ne umem da budem umerena u ljubavi.

Ne znam ko bolje prolazi, zavisi sta trazis. Ja trazim nekog pred kim necu morati da se pretvaram, cenzurisem svoja osecanja, ko se nece plasiti moje otvorenosti, impulsivnosti i ko ce uspevati da izadje na kraj sa mojim povremenim bubicama. Kad to nadjem, drugo mi nista nece biti ni potrebno. :aha:

Edit: Trazim i da obozava ovu pesmu kao i ja :zaljubljena:

Poslednja izmena:
Koliko sebe dajete u vezama?
Je l' mislite da bolje prolaze oni što su umereni ili neumereni u davanju?
Koliko dobijate, koliko tražite?

dajem sebe dosta, ali nisam za ono potpuno davanje i predavanje, niti takvu ljubav i vezu trazim, to mi je malo bolesno, opterecujuce, nepotrebno i neprirodno
uvek zadrzavam deo sebe samo za sebe, ne gubim glavu u potpunosti
kad primetim da je muskarac od te "fatalne fele" obnevidi u ljubavi, begam od njega, gusi me i dosadan mi je takav

Kod mene je sve ili nista ali je takvu partnerku izuzetno tesko naci .
Zato se izmedju ostalog nisam ni zenio . Ove mlitave veze me ne
interesuju .

Konacno covek za mene...

Nisam se davala 100% dok se nisam taaaako zaljubila da tu nije bilo mesta merenju....a onda sam shvatila da vise drugacije i ne umem,ako je to ono pravo ili mi se bar tako cini u tom trenutku.I nikad mi ne bude zao.Dajem se cela,jer drugacije ne umem,a druga strana kako zeli.Kad prestane da bude to to,odem.
Mozda zvuci glupo,ali srecna sam da volim,pa makar i vise,ako se to moze meriti....bila sam u obrnutoj situaciji i nije mi se dopalo...udobnije je,ali ne letis..
Spremna sam za let,makar tresnula o zemlju...figurativno receno i bez nekih glupih zivotnih odluka koje ce me posle masno koštati.

Back