HELENA33
Buduća legenda
- Poruka
- 27.231
mislish, da ima za shta da se zakachi...2pike:DA, ZAMISLI, IMA NAS VISE!!!Cek sd cu da naprvim stamparsku gresku, da moz da me zajbavs!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislish, da ima za shta da se zakachi...2pike:DA, ZAMISLI, IMA NAS VISE!!!Cek sd cu da naprvim stamparsku gresku, da moz da me zajbavs!
Ispod 95-ice nista, inace ces biti frigidna, nesexipilna i zagorela celog zivota!!!otkacena slavonka:e sada mi je napokon sve mnogo mnogo jasnije...citav sam zivot bila frustrirana a nisam znala zbog cega...
hvala na odgovorima...ebu me izgleda cijelo vrijeme male sise a nisam bila toga ni svjesna..![]()
ima tu kod mene u blizini dobra klinika poznata po plasticnoj kirurgiji..idem caskom da se raspitam kako to hoda..pa da i ja napokon budem srecna u zivotu...
cek..samo jos da pitam..koja velicina mi je potrebna za srecu?zna li netko da se ne zeznem opet...sigurno je sigurno.. ;-)
1. Očigledno je da si se ti pogubila!SANDRINAbg:Diskutabilno je ko se i jos vaznije zbog koga pogubio u postovima...![]()
Ja nisam sigurno, jerbo zastupam samo svoje stavove i misljenja, a i hvala Bogu nikome ne cuvam ledja ni ne podupirem zadnjicu...mis'im, k'o mnogi ovdeNa...![]()
Rekoh, ali i da ponovim : zenstvena zena ima i grudi i zadnijicu (dupe) ...hm...zadovoljavajuce velicine... :smile:
p.s. Hvala na pitanju...moji partneri se nisu zalili, a i sama sam zadovoljna svojim...hm...svojom obdarenoscu...![]()
E stvarno su smorile...celu tu podelu je smislila neka zena da "satre"konkurenciju..vecini mushkaraca svejedno.Cruella:zene se svadjaju u vezi velicine sisa..
e svasta ovde ima da se vidi..
Jeste, i pocecu da se potpisujem sa MI (u mnozini), da ima argument viseHELENA33:mislish, da ima za shta da se zakachi...![]()
hahahhahahaaa...2pike:Jeste, i pocecu da se potpisujem sa MI, da ima argument vise![]()
Butterflies And Hurricane:Au jbte...Par sati ne otvorim krstu , i vi napravite haos. :shock: Tek sad vidim koliku vrednost ima ova tema.
hanibal77:moram da se slozim sa sandrinom,leptirice prosto mi je neverovatno da si ovakvu temu postavila, uvredljivu za celi zenski rod,kazes da je zezanje-ok zezaj se ti ali kad bi pogledala malo sa distance videla bi kako sve to izgleda prosto i vulgarno.ja sama ne biram previse reci ali ovo je prosto degutantno i nimalo damski.i dala sam ti keca za temu![]()
Vidi, Sandrina, drago mi je da volis zene i da si jasno izdefinisala koja je tebi zenstvena, ali nemoj molim te mene da ucis, znam ja to i bez tebe. :wink:SANDRINAbg:Rekoh, ali i da ponovim : zenstvena zena ima i grudi i zadnijicu (dupe) ...hm...zadovoljavajuce velicine... :smile:
Vesela_zena_beogradska:@#@!$%$^%$#@
Kako bi to dobro bilo kada bi diskusija bila na akademskom nivou i kada bi tolerantno saslushali tudji stav, pritom ne vredjajuci onoga sa chijim se mishljenjem ne slazemo. Evo, ja goshci rekoh da mi njena teza u vezi velikih grudi i sexy osecaja/izgleda ne drzi bash sasvim vodu (na lichnom primeru) pa se nismo iznapushavale oko toga. Kako ste uspeli da stignete do ovih zestokih izjava da mi je samo znati.
![]()
Ko je rekao da je ovo loša tema?! Zapitajte se, kada ste poslednji put ovako žusto polemisali o ičemu, a kamoli o jeziku i jezičkim nedoumicama?Butterflies And Hurricane:Hani, ja zaista cenim tvoje mishljenje rasne Kravulje, ali ovog puta se uopshte necu sloziti sa tobom...
Enfroz2891.:yebote zene,oko chega se vi svadjate:?
Pa ako vas tolko potresla tema velichine sisa,shta bi ste tek uradile da imate tuki?![]()
kojote:Ko je rekao da je ovo loša tema?! Zapitajte se, kada ste poslednji put ovako žusto polemisali o ičemu, a kamoli o jeziku i jezičkim nedoumicama?
Čitajući citirane end boldovane redove, ladno bi se moglo reći da Plavoguza i Kravulja, jeziku pridaju ontološki status i značaj.![]()