Daskare VS kravulje

• Začetnik teme Začetnik teme Butterflies And Hurricane
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
otkacena slavonka:
e sada mi je napokon sve mnogo mnogo jasnije...citav sam zivot bila frustrirana a nisam znala zbog cega...
hvala na odgovorima...ebu me izgleda cijelo vrijeme male sise a nisam bila toga ni svjesna.. :confused:

ima tu kod mene u blizini dobra klinika poznata po plasticnoj kirurgiji..idem caskom da se raspitam kako to hoda..pa da i ja napokon budem srecna u zivotu...
cek..samo jos da pitam..koja velicina mi je potrebna za srecu?zna li netko da se ne zeznem opet...sigurno je sigurno.. ;-)
Ispod 95-ice nista, inace ces biti frigidna, nesexipilna i zagorela celog zivota!!!

zenstvenost,lepota i sve na tu temu su krajnje subjektivni pojmovi - i iste sise na dve razlicite zene drugacije leze.
ko sto rekoh,licno bih pre videla zenu sa manjim sisama nego sa onim sto idu pola metra ispred nje.ali ko i ovo gore,isto je stvar ukusa.

dalje nije mi jasno sta ste toliko napravili dramu oko naziva teme,jer je postavljenja iz zajebancije....mislim,ja sebe castim mnogo tezim izrazima kad sjebem nesto,pa mi nije poljuljana sujeta ili se osecam bog zna kako,a isto to dopustam i drugima.

a ove dramaticne reakcije na temu naziva sisa,sto se mene tice pre svega su odraz neprihvatanja sebe ili pronalazenja u nekoj od kategorija,prosto ne vidim sta bi drugo bilo...al na kraju krajeva,to smo sto smo,i po meni je najprirodnija stvar da se zajebavamo na sopstveni racun - male/velike sise,stomake,zadnjice i sta god vam srce pozeli...

SANDRINAbg:
Diskutabilno je ko se i jos vaznije zbog koga pogubio u postovima... :lol:

Ja nisam sigurno, jerbo zastupam samo svoje stavove i misljenja, a i hvala Bogu nikome ne cuvam ledja ni ne podupirem zadnjicu...mis'im, k'o mnogi ovdeNa... :roll:

Rekoh, ali i da ponovim : zenstvena zena ima i grudi i zadnijicu (dupe) ...hm...zadovoljavajuce velicine... :smile:

p.s. Hvala na pitanju...moji partneri se nisu zalili, a i sama sam zadovoljna svojim...hm...svojom obdarenoscu... :lol:
1. Očigledno je da si se ti pogubila!
2. Nisam pričao o ženstvenosti (pa me ti podučavaš), nego o vezi dojki i pljosnatog dupeta!
3. Nisam član ni jednog klana, tripuješ... :roll:
4. Ako imaš veće obline... pozdravljam i voleo bih da vidim. ;)
5. Ako se nisi skoro sexala (da budem fin), uradi to... mnogo si nervozna. :lol:

pa ja sam zenstvena i ako imam male grudice.ali imam guzu.lepu.
zenstvenost je umece da nosis ono sto imas na pravi nacin.
a i to je vec pojedinacni dozivljaj neke osobe.nije to generalna odlika.
tisucu je srpska rec.

Butterflies And Hurricane:
Au jbte...Par sati ne otvorim krstu , i vi napravite haos. :shock: Tek sad vidim koliku vrednost ima ova tema.
:D ha haha... o, devla, devla... ha...
jel istina da ovde ima klanova? jel mogu i ja da se uclanim u neki klan? jel hoce mene neko da primi u svoj klan? ja znam sta je to... i samuraji su imali klanove... ali, samurajski klanovi nisu bili seksualni... e, mozda sam i ja u nekom klanu vec... jel se secate serije 'zona sumraka'? pa, kad se probudi, a ono vreme buduce i on, kao, treba da se prilagodi... i svi misle da je lud... i, posle, nesto se desi, i onaj covek izadje, i on se probudi... mozda sam i ja, tako, u nekom klanu... a onaj cov

hanibal77:
moram da se slozim sa sandrinom,leptirice prosto mi je neverovatno da si ovakvu temu postavila, uvredljivu za celi zenski rod,kazes da je zezanje-ok zezaj se ti ali kad bi pogledala malo sa distance videla bi kako sve to izgleda prosto i vulgarno.ja sama ne biram previse reci ali ovo je prosto degutantno i nimalo damski.i dala sam ti keca za temu :lol:

Hani ja zaista cenim tvoje mishljenje ali ovog puta se uopshte necu sloziti sa tobom. Prvo shto sam uradila na ovoj temi je upravo to da sam se zezala na sopstveni rachun. (zanimljivo da to nije niko pomenuo) Uvredljivo za ceo zenski rod bi bilo da sam postavila ozbiljnu temu. Ja sam je od starta usmerila kao zajebanciju, pri tom nisam ni u jednom momentu prozivala ili isticala prednost malih grudi (niti to smatram prednoshcu)...
Mnogo prostije i vulgarnije mi deluju postovi odredjenih forumashica (jasno je na koga mislim), nego moji. Cilj teme nije uvreda, i svako ko me imalo zna, nece ni u ludilu citati ovu temu kao ozbiljno shtivo.
Shto se tiche damskog ponashanja, ja imam karakternu crtu koja se potpuno kosi sa takvim ponashanjem, i koja je ochito vrlo vidljiva. Ko zeli to da osudi, nek osudi...To sam ja...Ne volim uvijene forme, volim da rushim tabue, i teshko drzim jezik za zubima. To nisu karakteristike dame. Niti sam se ikad predstavila kao dama.

Vesela_zena_beogradska:
@#@!$%$^%$#@

Kako bi to dobro bilo kada bi diskusija bila na akademskom nivou i kada bi tolerantno saslushali tudji stav, pritom ne vredjajuci onoga sa chijim se mishljenjem ne slazemo. Evo, ja goshci rekoh da mi njena teza u vezi velikih grudi i sexy osecaja/izgleda ne drzi bash sasvim vodu (na lichnom primeru) pa se nismo iznapushavale oko toga. Kako ste uspeli da stignete do ovih zestokih izjava da mi je samo znati.

:(

Akademski nivo nema veze sa kulturom. Trebao bi da ima, ali ovde u ovoj zemlji definitivno nema. Ne znam kako je preko , tako ne mogu da sudim.
Shto se tiche vredjanja, ovde je vredjanje kao da si proshao pored nekog i rekao mu: "dobar dan". Samo je pitanje forme u kojoj je ce neko napisati uvredjivi post. Da li ce ga uviti u sarme, ili ce biti cinichan, ili ce najprostije nekom ispsovati milu mamu. Iskreno meni je svejedno. Sushtina je ista.

Butterflies And Hurricane:
Hani, ja zaista cenim tvoje mishljenje rasne Kravulje, ali ovog puta se uopshte necu sloziti sa tobom...
Ko je rekao da je ovo loša tema?! Zapitajte se, kada ste poslednji put ovako žusto polemisali o ičemu, a kamoli o jeziku i jezičkim nedoumicama?

Čitajući citirane end boldovane redove, ladno bi se moglo reći da Plavoguza i Kravulja, jeziku pridaju ontološki status i značaj. :)

Procitah mnogo toga i ostadoh bez reci...koje banalizacije zenskog izgleda!
Znaci, velike sise jednako zenstvenost, male sise- frigidnost...o svasta!
O cemu pricamo?!
Izdvajamo deo tela bez daljih specifikacija i dajemo besmislene argumente...pa za poludeti...evo kad sam ja ovako smirena odlepila...
Tema jeste napravljena radi zezanja, ali kad su vec svi krenuli u ratne filozofske pohode, ne mogu da se suzdrzim.
Ma, vazna je skladnost tela, duha, pogleda, senzualnosti, sexualnosti, inteligencije i jos mnogo toga...e to je zenstvenost, a da li je sisa mala ili velika potpuni apsurd!
Sad jos napisite da Charlize Teron (ako sam pogresno napisala, napadnite slobodno..hehhe) nije zenstvena ili frigidna jer nema zena velike sise...Ona mi je bas pala na pamet, kao neko moje vidjenje zenstvenosti, gracioznosti...

kojote:
Ko je rekao da je ovo loša tema?! Zapitajte se, kada ste poslednji put ovako žusto polemisali o ičemu, a kamoli o jeziku i jezičkim nedoumicama?

Čitajući citirane end boldovane redove, ladno bi se moglo reći da Plavoguza i Kravulja, jeziku pridaju ontološki status i značaj. :)

f050gx0.gif

Jedina pametna stvar koja mi u ovom momentu pada na pamet, na ovu (vec ozbiljnu) raspravu koju ste ovde stvorili je: "Devojke trebate da budete srecne dok imate obe, da ih nosite najbolje shto mozete kakve god one bile!"
E sad mozemo da nastavimo da se zezamo... :)

Sad mi je jasno zasto je malo zena u politici.
Samo zamislite dnevni red skupstine...daskare vs kravulje...a raspored u skupstini: daskare na levo, a kravulje na desno...naravno sredina prazna, radi sigurnosti...
A zamislite tek nereda oko izbora predsednice skupstine...pa, tu bi stikle letele na sve strane...onda bi se zapoceo dnevni red na temu visoke stikle vs manje stikle..i tako u nedogled...hehehe...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back