Daska

Ova priča sa krilatim govancima je strašnija od Leonove mačke
Nije to baš tako u stvarnosti, ali mene ne zanima mnogo nečije higijensko ustrojstvo. To se svakako podrazumeva
Naučili smo još u trećem razredu osnovne škole da je čistoća pola zdravlja, i ja se nadam da se manje više svi toga sećaju i drže da se ne bi raspali od bakterija.

Tek, ono što sam shvatila je to da neki ljudi zasta imaju problem da otvoreno pričaju o svojim tečnostima, naročito ako su suze u pitanju, čak i kada su sakriveni iza svojih nikova i avatara.
Otvoreni razgovori o tako normalnoj pojavi kao što je piškanje i ponašanje u kupatilu teže padaju nekima od gubljenja nevinosti
Oni misle da su došli na forum da pričaju o ikebanama i razmenjuju recepte pa pribegavaju nekim stereotipnim odgovorima i frazama.
Rekla bih da nemaju maštu.

I prilično su uštogljeni i rigidni.
Ali Čičkava me noćas izula iz cipelice svojim originalno ironičnim postom.
Samo joj nije trebalo da kaže da se to njoj nije desilo jer znam da je slagala

Nije dobro preterivati ni u jednom pravcu.
Mislim da teraš predaleko sa tom anketom
Svima se to desilo bar jednom u životu.
Nekima i više puta ako su neoprezni .
Ali evo ja ću prva da ti odgovorim.
Topla voda i sapun su rešili problem,
nisam išla na hemijsko čišćenje:lol:

Nije dobro preterivati ni u jednom pravcu.
Mislim da teraš predaleko sa tom anketom
Svima se to desilo bar jednom u životu.
Nekima i više puta ako su neoprezni .
Ali evo ja ću prva da ti odgovorim.
Topla voda i sapun su rešili problem,
nisam išla na hemijsko čišćenje:lol:

Kako biti Oprezan?
Mislim da to nema veze sa nama vec sa tezinom i agregatnim stanjem ispustenog, koje usled velikog pritiska na vodu, baca istu u vis.

- - - - - - - - - -

A jel mogu da kazem da je moj odgovor pod E. :malav:

Ne draga Čile ima veze sa oblikom šolje za toalet ali to se rešava tako što mu za slobodan pad pripremiš teren

Sad mi pada napamet padobran za govanca iako je inovacija koja neće zaživeti smešna mi je ideja.
Saću da vidim šta beše to pod E

ja kad vidim neku dobru ribu i hoću još da je uzdignem,onda se u sebi šalim,uu bokteee ta mora da nema rupice na sebi,ta ni ne pipi ni ne pupu
a kad budem hteo da spustim,kad mi ne godi što je tako dobra,onda ću se setiti čičkove ankete

- - - - - - - - - -

i rećiću sebi,sigurno je pod E:(

E videh, ti si Čile jedna emocionalno inteligentna žena ma koliko si nezrela po nekim drugim pitanjima, ali ,,oprostiću,, ti jer si još mlada. :heart:
Ja sam bila veoma slična kao ti. I po načinu razmišljanja i po načinu života. Zato mislim da ima šanse za tebe da izrasteš u jednu veoma sočnu zrelu ženu...samo polako.

Ne draga Čile ima veze sa oblikom šolje za toalet ali to se rešava tako što mu za slobodan pad pripremiš teren

Sad mi pada napamet padobran za govanca iako je inovacija koja neće zaživeti smešna mi je ideja.
Saću da vidim šta beše to pod E
Mislim da treba da se vrate u proizvodnju one starinske wc solje sto imaju onaj stolica oblik unutra... pa ono ostane onako uzdignuto, ni ne cuje se bup, a mozes posle lepo da pogledas svoj minuli rad. A ne ko ovo danas, em bup, em se isprskas, pa jos ako imas onaj bref a ono ostane medju onom mirisljavom penom, nit vidis nit si siguran jesi ili nisi. Sve naopako
E videh, ti si Čile jedna emocionalno inteligentna žena ma koliko si nezrela po nekim drugim pitanjima, ali ,,oprostiću,, ti jer si još mlada. :heart:
Ja sam bila veoma slična kao ti. I po načinu razmišljanja i po načinu života. Zato mislim da ima šanse za tebe da izrasteš u jednu veoma sočnu zrelu ženu...samo polako.

Pa 'fala :zag: :rumenko:

Чичак није зла, само воли да зеза и провоцира. Али то је за форум добро, такви нам требају.

Mene samo cudi sto niko ne konta i ne povezuje nase kultne domace filmove i predstave sa ovim o cemu pisem...
Radovan III:"Kad je stigao do E rekao "E do k.urca i bacio bukvar!"" :malav:
Bora Corba:"Ispod sahta plovi moja braon jahta" :lol:
Radovan III:"Gde je moj minuli raaaad!?!?!" :lol:

Itd itd...

- - - - - - - - - -

I ne samo na ovoj temi... generalno moje pisanje

vidim imate problema sa prskanjem
ja sam to davno skontao jos kao klinac
zato uzmem prvo dosta papira i lepo ga stavim u solju
tako da nema vise prskanja

vidim imate problema sa prskanjem
ja sam to davno skontao jos kao klinac
zato uzmem prvo dosta papira i lepo ga stavim u solju
tako da nema vise prskanja
to je izuzetno bitno kod vas da ne inficirate piku :lol:

- - - - - - - - - -

Jao fuj... to je ona sorta koja pola rolne t.papira potrosi na jedan odlazak u wc. :roll:

Ни прљања шоље.

da naravno i to
a onda se nadam da i ne lete govna kad pustis vodu

- - - - - - - - - -

to je izuzetno bitno kod vas da ne inficirate piku :lol:

- - - - - - - - - -

Jao fuj... to je ona sorta koja pola rolne t.papira potrosi na jedan odlazak u wc. :roll:

ne znam kako ovi sa malim, al ovi sa vecim, kod nih je veliko umece da ti pisa ne pipne ujutrasjost solje kad se pomeras ili ustajes

Стављате ли Бреф куглице? Ја да.

Klasican bref. Mada izbegavam. Mm prosle nedelje nije nasao obican pa kupio te kuglice. Ubija kako mirisu. Hemija teska.

- - - - - - - - - -

da naravno i to

- - - - - - - - - -

ne znam kako ovi sa malim, al ovi sa vecim, kod nih je veliko umece da ti pisa ne pipne ujutrasjost solje kad se pomeras ili ustajes

Pa valjda ga drze ili obmotaju toalet papirom :malav:

- - - - - - - - - -

da naravno i to

- - - - - - - - - -

Ti mora da si bas bio zaprsKivan kad si nasao izum protiv toga :lol:

:rotf:

pa nije, ranije su bile koso solje pa nisi se prskao onda su neke okrugle pa stoji vod au nima, sad neke stvarno ako ne pazis sav se poprskas

mislim stvarno ajd u moj stan sam ga cistim al na pslu, pa ne bi da me svaki dan zapskaju bakterije i tudja sranja
imam jednu rezervu praznu rolnu pa nataknem preko :hahaha:

naravno da ga drzim necu se tusirati posle svake nuzde

Чичак није зла, само воли да зеза и провоцира. Али то је за форум добро, такви нам требају.

Ma znam da nije zla.
Ali je dobar skandal majstor.
Održava tenziju na forumu
A i ti si skroz ok
Osim što si stalno u nekakvom gardu, ostavljaš veoma razumne postove za sobom.

Back