Daska

PerfectOne

Vitača Milut
VIP
Poruka
37.263
Ljudi su kao svesna i razumna bića shvatili da mogu sebi kvalitetno organizovati život i baškariti se u komforu ako pribave beskrajni niz gedžeta kojima kupuju vreme i svoje učestvovanje.
Tako uleću u apsurd jer mnogo više vremena potroše na stavljanje gedžeta u pogon nego na prostu radnju, ali to je sasvim posebna priča!

Međutim dasku za wc šolju svaki čovek mora da podigne sam svojim ručicama. Nema nijednog gedžeta koji može da mu omogući ispravan položaj daske kad krene ka vratima toaleta.
U nekim kućama besne ratovi dok se ovo pitanje ne razreši.
I muškarci i žene misle da imaju jednako pravo da daska stoji onako kako njihovom polu odgovara.
Hiljadu puta sam usred noći pominjala majku i oca, kad sanjiva zalepim doope na ledeni okvir od wc šolje i onda se rasanim od besa jer muškarci opet pokazuju da stajanje tokom pišanja i dignuta daska imaju prioritet u kući.
Tako da bez obzira da li svirate violinu u filharmoniji ili regulišete saobraćaj na glavnoj raskrsnici u gradu vi kod kuće imate neka pravila koja morate da ispoštujete a koja se u kući donose, na tri načina pregovaračkim veštinama, zakonom jačeg ili brojčanim stanjem.

U kućama gde živi samo jedno muško, zna se kako stoji daska.
Ali problem je kad nas ima pola-pola. Ćerka i mama na levoj strani terena..a sin i tata na desnoj. Ko tu pobeđuje ?
Kako ste vi u vašoj kući razrešili ovo tako malo a tako značajno pravilo. Diplomatijom ili ratovanjem? Ko mora da pomeri dasku rukama kad reši da piki?!

ja prvo mislila da se radi o zenama koje su ravne kao daske,a posle ,ma mora da je o daskama za peglanje...mozak radi brze od ruke na misu :lol:
ja nemam pojma,toliko nisam skoncetrisana ni na sta,da nemam pojma kad udjem dal je bila spustena il podignuta.to je sekunda posla,wc perem svaki dan,tako da ni ne razmisljam kako stoji
ako treba ja je dignem,kad izadjem,ona je spustena

Ljudi su kao svesna i razumna bića shvatili da mogu sebi kvalitetno organizovati život i baškariti se u komforu ako pribave beskrajni niz gedžeta kojima kupuju vreme i svoje učestvovanje.
Tako uleću u apsurd jer mnogo više vremena potroše na stavljanje gedžeta u pogon nego na prostu radnju, ali to je sasvim posebna priča!

Međutim dasku za wc šolju svaki čovek mora da podigne sam svojim ručicama. Nema nijednog gedžeta koji može da mu omogući ispravan položaj daske kad krene ka vratima toaleta.
I muškarci i žene misle da imaju jednako pravo da daska stoji onako kako njihovom polu odgovara.
Hiljadu puta sam usred noći pominjala majku i oca, kad sanjiva zalepim doope na ledeni okvir od wc šolje i onda se rasanim od besa jer muškarci opet pokazuju da stajanje tokom pišanja i dignuta daska imaju prioritet u kući.
Tako da bez obzira da li svirate violinu u filharmoniji ili regulišete saobraćaj na glavnoj raskrsnici u gradu vi kod kuće imate neka pravila koja morate da ispoštujete a koja se u kući donose, na tri načina pregovaračkim veštinama, zakonom jačeg ili brojčanim stanjem.

Ali problem je kad nas ima pola-pola. Ćerka i mama na levoj strani terena..a sin i tata na desnoj. Ko tu pobeđuje ?
Kako ste vi u vašoj kući razrešili ovo tako malo a tako značajno pravilo. Diplomatijom ili ratovanjem? Ko mora da pomeri dasku rukama kad reši da piki?!

problem rjesavaju sanitarije njemackog proizvodjaca duravit.
moze lock

meni je jos gore bilo kad je jednom neko ko na je bio u gostima spustio i poklopac na dasku
em sam se upisala, em sam u sred noci morala da cistim kupatilo i psovala sam na sav glas
sad smo nas dve zenske u kuci..kao u raju :heart:

s obzirom da ne pisam na dasku, ne znam zasto bi je spustao?
al kad sam video kako je sin nespretan, odlucio sam da sednem kad pisam
da ne bi morao on da je spusta ili dize jer dotakne i solju rukama
s obzirom da sam sad naviko, uvek je spustena

ja zivim sa tri muskarca, ali daska je spustena, naucila sam ih da vrlo vode racuna o cistoci wc solje i daske

I moj sin vodi racuna o svemu. Odmah sam se postavila tako da mu nisam cistacica i da ne ostavlja nered za sobom.
Ali on ide u krajnost. Pa kao neki penzioner proverava po stanu jesu li ugasena svetla :lol:

s obzirom da ne pisam na dasku, ne znam zasto bi je spustao?
al kad sam video kako je sin nespretan, odlucio sam da sednem kad pisam
da ne bi morao on da je spusta ili dize jer dotakne i solju rukama
s obzirom da sam sad naviko, uvek je spustena

na ovo je moj drug rekao - e nisam ***** i ne dam da me kastriraju
necu da pisam sedeci kao pica, nikad nikad! :lol:

i ja držim poklopac na wc šolji spušten, čitala da kinezi tako rade, kažu odoše pare iz kuće ako stoji otvorena :aha:

nisam imala neke šokantne susrete te vrste, dešavalo se da sednem u pola noći na ledenu šolju sa podignutom daskom, pa kad krenem da propadam, reko' odo u tri pi.ke materine, ali nije bilo ništa konstantno.. šta znam, osim ako neko baš ne mlati kitom po toaletu, ne vidim koliko zapišan isti može da bude, pa i da se nađe koja kap urina na dasci. maneš krpom, asepsolom ili čime već i nema ga. evo, razmišljam sada, stvarno ne pamtim kada sam videla neku neurednost te vrste. kod mog tate je pomor bio ako kaki, pa uđe neko odmah posle njega :sad2:
'nači, palile smo šibice (koje su sa tom namenom stajale u klonji), skapirale smo sve tri da miris fosfora neutrališe bojni otrov.
a, od kada sam postala majka, prag gadljivosti mi se drastično povisio.

naravno da, kada su ekstremne situacije u pitanju, to je već stvar nepoštovanja i nepažnje prema ostalim ukućanima tj bahatost. tj možda bi upalio trening kao sa štenetom.nabiješ mu njušku na pomokreno mesto i kažeš fuj to.

Poslednja izmena:
desava im se da nekad ne spuste dasku, ali mene mnogo vise uzasavaju zapisane ivice solje, nego kad je daska ostala podignuta. tu sam u stanju da ispiz.dim najstrasnije, tako da vise ne pomisljalju da ne ciljaju lepo :lol:

nista mi ne pricaj
samo sam ja kratkog daha,jedan dan siznem,drugi dan uzmem pa brisem za njima,tako da ih boli uvo
racunam da ce ova dvojica za par godina da se zene i odu da druga riba za njima,a muz ce uskoro da onemoca pa ce mu biti lakse da sedi dok piski.:mrgreen:
docekacu ja svojim 5 minuta:deda:

- - - - - - - - - -

i ja držim poklopac na wc šolji spušten, čitala da kinezi tako rade, kažu odoše pare iz kuće ako stoji otvorena :aha:

nisam imala neke šokantne susrete te vrste, dešavalo se da sednem u pola noći na ledenu šolju sa podignutom daskom, pa kad krenem da propadam, reko' odo u tri pi.ke materine, ali nije bilo ništa konstantno.. šta znam, osim ako neko baš ne mlati kitom po toaletu, ne vidim koliko zapišan isti može da bude, pa i da se nađe koja kap urina na dasci. maneš krpom, asepsolom ili čime već i nema ga. evo, razmišljam sada, stvarno ne pamtim kada sam videla neku neurednost te vrste. kod mog tate je pomor bio ako kaki, pa uđe neko odmah posle njega :sad2:
'nači, palile smo šibice (koje su sa tom namenom stajale u klonji), skapirale smo sve tri da miris fosfora neutrališe bojni otrov.
a, od kada sam postala majka, prag gadljivosti mi se drastično povisio.

naravno da, kada su ekstremne situacije u pitanju, to je već stvar nepoštovanja i nepažnje prema ostalim ukućanima tj bahatost. tj možda bi upalio trening kao sa štenetom.nabiješ mu njušku na pomokreno mesto i kažeš fuj to[/I].

:zcepanje:
a on onda ode u spajz pa se tamo popiski

nista mi ne pricaj
samo sam ja kratkog daha,jedan dan siznem,drugi dan uzmem pa brisem za njima,tako da ih boli uvo
racunam da ce ova dvojica za par godina da se zene i odu da druga riba za njima,a muz ce uskoro da onemoca pa ce mu biti lakse da sedi dok piski.:mrgreen:
docekacu ja svojim 5 minuta:deda:

ja samo izadjem iz kupatila i kazem ledenim glasom :ko je poslednji pisao?
krivac odmah ustaje i ide da brise

mene nervira kad ne dignu pa umokre dasku,i jos mnogo mnogo toga..

Back