Darvine, da li je i ovo bilo u tvojo teoriji

• Začetnik teme Začetnik teme Baxuz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ljudi su nastali od majmuna... hm, mislim da recenica treba da glasi: ljudi su ostali majmuni. Ne vidim ja neku razliku u ponsanju. samo malo manje dlaka.
A sve drugo je ostalo isto.
Cini mi se nekada da evolucija ide unazad. Vracamo se na primarne oblike. Hormonski status nam se menja. U osnovnoj skoli su nas ucili o polnim karakteristikama i da su iste uslovljene hormonima. Muskarci imaju vise testosterona, zene imaju vise estrogena. Zbog testosterona oni se biju, idu u rat i stavljaju hranu na sto, zbog estrogena mi placemo, sedimo kuci i spremamo hranu koju oni donesu.
nesto se dogodilo?!
U mojoj dvoipogodisnjoj vezi, uhvatim sebe kako posle radnog dana u kome 8 sati vicem na nekog, resavam probleme i koordiniram rad cetvoro zaposlenih, sa kljucevima u zubima (ruke su pune kesa iz supermarketa) ulazim u kucu koja mirise bolje nego ja (jer za sebe nemam vremena) da spremim rucak ili veceru ili kako god da se zove obrok koji sluzim u 6 kad se on vrati sa posla... umoran naravno. A onda peglam. Da mu ne smetam dok spava. Jer ga ceka izlazak, beogradske kafedzije i naravno devojcice...
Ovde nesto debelo nije u redu! On ide u teretanu jer ima 3mm viska u struku, on koristi moja mleka za telo, zali se na prve bore, nervira ga kosa. Jede salate i pije vodu. tri puta dnevno se cuje sa mamom od koje i dalje pozajmljuje novac i koja mu placa racun za mobilni...
Sada kada sam sve to zavrsila, srecna sam samo zbog jednog. Sto nije ostao u drugom stanju! U ovoj ludnici, ne znam da l bih stigla da se vucem po sudovima da utvrdim majcinstvo!!!

Back