Gost 36589
Domaćin
- Poruka
- 3.225
ja naravno da ne hrcem kao ni ostale zene 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A zato svaka hoce da spava sa mnom....
Nit hrcem nit puckam , niti pricam u snu, uvek nasmesen spavam (to mi je metoda, ne slucajnost)...
Sumnjao sam u ovo , zato sto me uvece ili ujutru bude, ali kazu nije im nista smetalo...Budjenje koje mi priredjuju i zelja za spavanjem u istom krevetu ipak nemaju nikakve veze...!
ja naravno da ne hrcem kao ni ostale zene![]()
Ne hrces, mirno, nasmijano, spavas ... mozda zato jer sve te "gole guze" pod cebetom sanjas?
![]()
Ne sanjam gole guze, vec razne vrste ljubavi...
Najbrze uspavljivanje mi je bez astralnog vinuca, a sa ekspres potapanjem duse u ljubav...
Uvek imas nekog koga volis, pa cak i kad ga ne volis, bilo je trenutaka kad si ga voleo, pa i to moze da bude tema....
Kad ovako pricam pred tobom cini se cudno kako nemam nocne more, ali nemam....cak i negativni snovi u zavrsetku su sa pozitivnim emocijama....kao dobar film....
Moje uspavljivanje traje max 5 min....moje budjenje od budjenja do otvaranja ociju max 7 minuta...okrenem se 2 ili 3 puta na svaku stranu, zavisno od kolicine kiseonika u prostoriji.
Duzina sna mi zavisi od koncentracije kiseonika u prostoriji, i sto je mozda znak bolesti i od temperature vazduha u prostoriji (manja T manje potrebno t spavanja).
Hrkanje postoji kao teorija, potpuno obradjena, sa lekovima, tehnikama, sa uzrocima, nije to neka alhemija ali malo se zezamo pa moze i ovako....
ma kakvi, moja ne hrce niti bilo koja bivsa koja je srecom uspela da prenoci kod mene (mora da sam bio bas pijan)
Vaooopa ti si stvarno neki poseban exemplar
bachi ti tog medjeda kroz prozor[/QUOTE]
Ovo bas ne razumem ...![]()
ma mislio sam da si musko pa se zalis na zenu.
izvinjajem
ma kakvi, moja ne hrce niti bilo koja bivsa koja je srecom uspela da prenoci kod mene (mora da sam bio bas pijan)
bachi ti tog medjeda kroz prozor
ma mislio sam da si musko pa se zalis na zenu.
izvinjajem
Zar se ne vidi na avatoru da sam zensko?
Jest da mi fali pola lica(to od preteranog pica coca-cole) ali ipak ...
![]()
Darling hrce, krade mi san, kakav ce mi biti sutrasnji dan?
Hrcu li zene? Ne verujem!
![]()
Mi smo to lako rešiliposle dugih pregovaranja
spavamo odvojeno, ja se širim na francuskom krevetu, a on svako veče rasklapa i sklapa krevet u dnevnoj
![]()
Mi smo to lako rešiliposle dugih pregovaranja
spavamo odvojeno, ja se širim na francuskom krevetu, a on svako veče rasklapa i sklapa krevet u dnevnoj
![]()