Darling hrce ...

• Začetnik teme Začetnik teme !JO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A zato svaka hoce da spava sa mnom....

Nit hrcem nit puckam , niti pricam u snu, uvek nasmesen spavam (to mi je metoda, ne slucajnost)...

Sumnjao sam u ovo , zato sto me uvece ili ujutru bude, ali kazu nije im nista smetalo...Budjenje koje mi priredjuju i zelja za spavanjem u istom krevetu ipak nemaju nikakve veze...!

Ne hrces, mirno, nasmijano, spavas ... mozda zato jer sve te "gole guze" pod cebetom sanjas?:mrgreen:

;):)

Ne hrces, mirno, nasmijano, spavas ... mozda zato jer sve te "gole guze" pod cebetom sanjas?:mrgreen:

;):)

Ne sanjam gole guze, vec razne vrste ljubavi...
Najbrze uspavljivanje mi je bez astralnog vinuca, a sa ekspres potapanjem duse u ljubav...
Uvek imas nekog koga volis, pa cak i kad ga ne volis, bilo je trenutaka kad si ga voleo, pa i to moze da bude tema....
Kad ovako pricam pred tobom cini se cudno kako nemam nocne more, ali nemam....cak i negativni snovi u zavrsetku su sa pozitivnim emocijama....kao dobar film....
Moje uspavljivanje traje max 5 min....moje budjenje od budjenja do otvaranja ociju max 7 minuta...okrenem se 2 ili 3 puta na svaku stranu, zavisno od kolicine kiseonika u prostoriji.
Duzina sna mi zavisi od koncentracije kiseonika u prostoriji, i sto je mozda znak bolesti i od temperature vazduha u prostoriji (manja T manje potrebno t spavanja).

Hrkanje postoji kao teorija, potpuno obradjena, sa lekovima, tehnikama, sa uzrocima, nije to neka alhemija ali malo se zezamo pa moze i ovako....

Ne sanjam gole guze, vec razne vrste ljubavi...
Najbrze uspavljivanje mi je bez astralnog vinuca, a sa ekspres potapanjem duse u ljubav...
Uvek imas nekog koga volis, pa cak i kad ga ne volis, bilo je trenutaka kad si ga voleo, pa i to moze da bude tema....
Kad ovako pricam pred tobom cini se cudno kako nemam nocne more, ali nemam....cak i negativni snovi u zavrsetku su sa pozitivnim emocijama....kao dobar film....
Moje uspavljivanje traje max 5 min....moje budjenje od budjenja do otvaranja ociju max 7 minuta...okrenem se 2 ili 3 puta na svaku stranu, zavisno od kolicine kiseonika u prostoriji.
Duzina sna mi zavisi od koncentracije kiseonika u prostoriji, i sto je mozda znak bolesti i od temperature vazduha u prostoriji (manja T manje potrebno t spavanja).

Hrkanje postoji kao teorija, potpuno obradjena, sa lekovima, tehnikama, sa uzrocima, nije to neka alhemija ali malo se zezamo pa moze i ovako....

:hahaha:Opet veliki prasak "BUM" promasio opet temu! Svaka cast na ovom dubokom krateru – nema ga uporedjujuceg ni na Siriusu! ;)

Ipak interesantno sta pises. Naprimer ovo: „ …ekspres potapanjem duse u ljubav... „ Nikad nisam cula da se to i tako moze rec. Svidja mi se … hm … kao naprimer, kolac koji se umace u mlaki kakao … pa ako to nije balzam za dusu, jer posle toga ljubavnog napitka se isto mirno i zadovoljno zaspi.

Nekako mi se sada polako cini da si ti mozda isto od tamo negde, iz moje galaksije … tamo gde smo mi svi mali androidi i gynoidi, programirani da funkcionisemo tacno na sekundu. Sve je izracunato, kada zaspimo, kada se budimo, koliko puta se nocu okrecemo … kojim tempom nam srce pulsira kada nam dodju negativni snovi a kojim tempom pulsira u zavrsetku, sa pozitivnim emocijama. Hrkanje i svi ti drugi neugodni zvukovi koje ljudski organizam prouzrokuje, nama, androidima/gynoidima, nisu svojstveni … moramo samo da pazimo da nas ne uhvati neki zemaljski virus ili neka forumska epidemija pa da i mi pocnemo ko pod nekim "Tourette-syndromom" da psujemo, iz svih rupica da sviramo, da hrcemo i kao one u vozu golubove da pustamo(pojma nemam sta si time mislio reci???)
Pa sada mora da bude sve jasno. :rtfm:

:);)

Poslednja izmena:
hrce i negira svoju tezinu, a najvise voli ujutru da me obavesti da sam i ja hrkala:roll:( do duse, prizna da je kratko trajalo i bilo tiho)
nije svako kandidat za operaciju koja se vrsi na mekom nepcu

Pošla grupa ljudi u lov.
Rezervisali su dvokrevetne sobe, ali niko nije hteo da deli sobu s Perom, koji je užasno hrkao.
Odlučili su da nije pošteno da jedan isti sve vreme bude s njim, pa će se smenjivati.
Posle prve noći uz Peru, jedan od njih je ustao sav razbarušen i s ogromnim podočnjacima.
Ostali su zabrinuto pitali: "Čoveče, šta se desilo?"
Odgovorio je: Pera je toliko hrkao da sam celu noć presedeo u krevetu i gledao.
...... Sledeće noći je drugi bio na redu. Ujutru isto - izgledao je strašno bled, naduven, jedva se držao na nogama.
Pitali su: "Kako je bilo? Izgledaš grozno!"
Odgovorio je: "Bilo je nepodnošljivo. Pera struže kao testera. Cele noći sam ga samo gledao."
Slično su prošli i ostali.
Onda je na red došao Mujo.
Ujutru se pojavio odmoran i čio, uredjen i odlično raspoložen. "Dobro jutro, družino!"
Nisu mogli verovati svojim očima. Pitali su: "Kako sad to?"
Odgovorio je: "Dakle, spremali smo se za spavanje. Prišao sam Peri, zagrlio ga, pipnuo mu zadnjicu uz nežan osmeh i poljubio za laku noč. Posle je cele noći sedeo i gledao me."

Patak se zali drugu da mu zena, Patka, jako hrce i pita ga za savet. Drug mu predlozi da stavi zeni neki francuski smrdljiv sir pod jastuk i da ce to sigurno pomoci:ok:. Istog dana, zuri Patak u ducan, kupi sir i cim je Patka zahrkala, on joj gurne sir pod jastuk:mrgreen:! Nije trajalo dugo i eto Patke, sedi u krevetu i kvace ljuta: "PATAK! Jesi li se opet otkrio!?":histericna:

:);):cao:

Sta ti je zena, ego i neznalica....
To hrkanje moze da bude vrlo stetno po srce i postoje zastoji disanja kod hrkanja...zaboravih strucni naziv, prepoznacu ga.....

Umesto da se proveri nepravilnost nosa, opustenost grlenih misica, pa da vezba malo da smanji hrkanje ako je zbog drugog, a da capne na VMA ako je do prvog na 7 dana....

O Rhonchopathie mozemo otvoriti novu temu, ja "zena neznalica" sam procitala dosta o tome, tek toliko slucajno ... ;)
Ovde se radi o akustici koju rhonchopathie prouzrokuje ... malo sale za kisele duhove:mrgreen: i one koji malo spavaju zbog te nebeske muzike ... :confused:

Svaki pametan covek zna da se nesme o svemu preterano saliti i svaki pametan covek zna salu da dozira!;)

:cao:

:think:... hmm... kada san fali, onda su osecanja i neznosti na drugom mestu ... tako izgleda!:(
Moja baba bi rekla: "Spavati zagrljeni i buditi se jedno pored drugog je stvar za sveze zaljubljene ... oni ne moraju sutra s kokoskama da ustaju ... " Sigurna sam da bi to rekla:zcepanje:

Back