Darko Sukovic -analiza njegove interpretacije crnogorske istorije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tako su ga oni zvali kad sam čita njihove knjige. Tek u 19-i vijek počinje sa imenovanjem jezika u srpski.
ti si izgleda od malih nogu citao neke cudne knjige :mazi:
tako je valjda i srpska crkva bila naska ili staroslovenska, isto kao i srpsko carstvo sto je bilo nasko ili staroslovensko , bas kao i jezik sto je bio naski ili staroslovenski :dash:
sta su ti srbi , nit teritorije, nit kralja, nit crkve ,nit jezika ... zato valjda nas i zovu nebeski narod :cepanje:

Glupo je pričat nekome da njegova nacija ne postoji, tako da ti to "ajmo popričat kao ljudi" o toj temi ne pije vodu. Kako ti možeš sebe smatrat ozbiljnim sagovornikom kad tvrdiš da jedna nacija ne postoji? Ja ovdje s vama raspravljam samo zato što moram da ubijem vrijeme, inače me zabolje što će neki nacionalisti iz neke zemlje, pa makar i susjedna, mislit o bilo kojoj naciji.
zamisli tek koliko je nama dosadno kad se sa tobom raspravljamo o necemu sto ti ni blizu ne moz da dokazes :cepanje:

Ја ovdje s vama raspravljam samo zato što moram da ubijem vrijeme, inače me zabolje što će neki nacionalisti iz neke zemlje, pa makar i susjedna, mislit o bilo kojoj naciji.
Добро, да ти олакшам онда... иди гледај неки филм.
Ново упозорење и привремено затварање теме.

Poslednja izmena:
ti si izgleda od malih nogu citao neke cudne knjige :mazi:
tako je valjda i srpska crkva bila naska ili staroslovenska, isto kao i srpsko carstvo sto je bilo nasko ili staroslovensko , bas kao i jezik sto je bio naski ili staroslovenski :dash:
sta su ti srbi , nit teritorije, nit kralja, nit crkve ,nit jezika ... zato valjda nas i zovu nebeski narod :cepanje:
Ja sam čita Petroviće, ne znam što si ti čita kad prvi put čuješ za izraz "naški" kad se govori i jeziku. Uglavnom su tako zvali naš jezik.

Glupo je pričat nekome da njegova nacija ne postoji, tako da ti to "ajmo popričat kao ljudi" o toj temi ne pije vodu. Kako ti možeš sebe smatrat ozbiljnim sagovornikom kad tvrdiš da jedna nacija ne postoji? Ja ovdje s vama raspravljam samo zato što moram da ubijem vrijeme, inače me zabolje što će neki nacionalisti iz neke zemlje, pa makar i susjedna, mislit o bilo kojoj naciji.

И наске заболи оћете ли се ви дукљанске усташе на крају приклонити Шиптарима или Рватима. Али немеремо вам дозволити да дискриминишете и црногорчите Србе у Црној Гори, да отмате српске православне цркве у Црној Гори и да радите у сваком смислу на урушавању Србије (признали сте Косово, убацујете криминалце у Србију, ваша влас се петља у изборе и политичку сцену у Србији итд.).

Ja sam čita Petroviće, ne znam što si ti čita kad prvi put čuješ za izraz "naški" kad se govori i jeziku. Uglavnom su tako zvali naš jezik.
С обзиром да си по националности Црногорац јако лепо се служиш српским језиком.Све све али да неко Петровић - Његоше данас не сматра Србима поред свега што су урадили и написали стварно треба да буде или недоказана будала или изполитизовани режимски увлакач, жалосно је уопште да такви постоје како год да се изјашњавају данас.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back