Darkerka

Milanche°

Poznat
Banovan
Poruka
7.459
ima jedna devojka mnogo mnogo mi se svidja darkerka je
stalno ju vidjam ispred jednog lokala
kako da se smuvam sa njom
a da ne postanem i ja darker jer crno odelo na ove vrucine ne valja
a nebi ni da obozavam djavola ili visim po grobljima

ahahahhahahahahahhahaha :) :) :) :) :)

ti joj udari kontru pa obuci belo ,tek tad ce te biti fenomenalan par :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Jebbena situacija.
Ima ona stara poslovica da se zlo iz žena isteruje tako što im se utera dobro.
Probaj tako.

Zabluda je da svi darkeri veruju u djavola... I uopšte, kako znaš tačno da nije eto..rokerka... mene su često nazivali darkerkom, ali da to nije tačno... muzika ne definiše ljude u potpunosti... ne moraš ti da se oblačiš u crno da bi te ona eto primetila... mnogo je bitnije da "kliknete" mentalno... :manikir::kafa:

Zabluda je da svi darkeri veruju u djavola... I uopšte, kako znaš tačno da nije eto..rokerka... mene su često nazivali darkerkom, ali da to nije tačno... muzika ne definiše ljude u potpunosti... ne moraš ti da se oblačiš u crno da bi te ona eto primetila... mnogo je bitnije da "kliknete" mentalno... :manikir::kafa:
Pa , ne moras da se branis ! Nismo mislili na tebe !

Hihihi, uvek sam bio slab na gotičarke. Pogotovo crvenokose. :aha:

E sad, ovo, "verovati u đavola" mi je malo pa da kažem nejasno. Ko god veruje u boga, mora sa druge strane da veruje i u đavola, pošto jedno bez drugog ne ide. Tako da samo ateisti zapravo ne veruju u đavola. A realno ja među gotičarima nisam video baš puno ateista, obzirm na to koliko vole magijsku simboliku. Prosečnom ateisti je to bespredmetna glupost. Elem, nije to ni bitno, obično se taj deo preraste posle nekog vremena.

Meni je kod te branše osoba mnogo pogubnija ugrađena sklonost ka depresiji. Nemam ja živaca da da preslušavam tužne priče kako je "svet sranje", "niko ih ne voli" itd... Bljak

Hihihi, uvek sam bio slab na gotičarke. Pogotovo crvenokose. :aha:

E sad, ovo, "verovati u đavola" mi je malo pa da kažem nejasno. Ko god veruje u boga, mora sa druge strane da veruje i u đavola, pošto jedno bez drugog ne ide. Tako da samo ateisti zapravo ne veruju u đavola. A realno ja među gotičarima nisam video baš puno ateista, obzirm na to koliko vole magijsku simboliku. Prosečnom ateisti je to bespredmetna glupost. Elem, nije to ni bitno, obično se taj deo preraste posle nekog vremena.

Meni je kod te branše osoba mnogo pogubnija ugrađena sklonost ka depresiji. Nemam ja živaca da da preslušavam tužne priče kako je "svet sranje", "niko ih ne voli" itd... Bljak

e pa to su ti onda EMOvci, a ne gotičari :)

e pa to su ti onda EMOvci, a ne gotičari :)

Ja sam bš[ tu crtu zapazio kod gotičarki, da su mračne i depresivne i da čitaju Edgar Alan Poa i da je svet jedno grozno zlo mesto i bla bla.

A emo su obično deca do 15 godina koja slušaju sranje muziku i kenjkaju se bez potrebe.

Ništa bez Slayera :)

Poslednja izmena:
a sta ako se smuvate a ona postane kao ti (iz koje si ti grupe ako je ona darkerka) i onda prestane da ti se svidja jer je napustila svoje

A pa ovo zaslužuje malo duži odgovor, ali ću probati samo da izvadim poentu:

1. stil oblačenja ili muzika ne definišu nečiju ličnost.
2. ne bi mi smetalo da promeni muziku ili stil oblačenja ako smatra da treba tako.
3. ne bi me ni čudilo da počne da sluša ono što ja slušam, jer na kraju krajeva, imam ja dobar muzički ukus :)
4. to, "napustila svoje" je za klince od 15-16 godina i njihov način razmišljanja.

Back