DalaBu7
Obećava
- Poruka
- 100
ALI, JEDNOG SE SETIM UVEK KAD ME SAVLADA TAJ NEMIR, DA NE LAJU NA MENE, NEGO NA SVOJU PREDSTAVU O MENI...A ONA PRECISTO VISE GOVORI O NJIMA SAMIMA...JA MIRNO SPAVAM JER BUMERAN UVEK NADJE VLASNIKA.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
....ali kad padnem u depru, to nikako nije dobro...po nekad mi dodje da skocim sa prozora (ali zivim na prvom spratu, ***.)...i pravi emosi se SAMOPOVREDjUJU (sto i ja radim...ali retko).......
Upoznala sam vise emosa i svi su mi se na glavu popeli sa glupavim idejama i mislima.Zasto je izvini,lose biti fenser?nisam ni rekla da svako ko je emotivan mora biti emo....ali necu uopste da komentarisem kad me svakako neces shvatiti
inace, nije istina da su emosi decurlija zeljna paznje, i deca koja nemaju samo svoj stil i svoju licnost....bas naprotiv....a cekaj, ti imas svoj stil ako se oblacis kao i svaka druga osoba na ovoj planeti?? oblacim se onako kako meni najvise odgovara...i ono u cemu se najbolje osecam...uglavnom ne mozes nikako suditi o nekome po odeci koju nosi....definitivno nisi upoznala nikoga takvog.....inace, moje misljenje je da je u svakom slucaju bolje biti emo nego fenser....
e ovako....
o fenserima necu da komentarisem jer ako pocnem nece sve stati na 4 stranice....i nisam rekla da me niko ne razume...vec da je to komplikovano za tvoj mozak i da TI neces razumeti!! nisam ni pomenula da znam kako se oblacis...nit' me zanima...i DA, hocu da kazem da gresis!! evo ja sam ziv primer!! ja ne krivim stopala, vec stojim normalno...i uopste nemam siske, vec dugu pravu plavu kosu...nemam cak ni stepen....imam sasvim normalnu frizuru!! devojko, nemas ti pojma, vec samo imas veoma velike predrasude...i nisi kompetentna da pricas o tome....
Upoznala sam vise emosa i svi su mi se na glavu popeli sa glupavim idejama i mislima.Zasto je izvini,lose biti fenser?
Jao,jadna ti,tebe niko ne razume...
Otkud ti znas kako se ja oblacim? Sta ako se ni ne oblacim nego idem gola?
Vazno je biti svoj dete. Znam,danas niko ne moze biti svoj,ali bitno je ne kopirati nekog i ne oblaciti se kao onaj drugi. Ima jedna slika gde emosi stoje. Svi iste patike imaju,sve iste frizure,ista sminka,isti polozaj stopala. I ti hoces da kazes da gresim. Da emosi stoje normalno,da imaju normalne siske kao i ostali normalni ljudi. Oni jesu DEČURLIJA,jer ukoliko malo bolje pogledas,nema ni jedne osobe koja ima vise od 16,a da je i dalje emo.
To je strasno. Gde su emosi bili pre 4 god? Da li ih je bilo? Ne! Nije ih bilo! Oni su se pojavili kao nova moda za klince koji nemaju ukusa. Osim toga cemu to krivljenje stopala? Jednog dana ce im noge ici ovako (><) I to je kao normalno?! Daj ne zajebavaj.
kako to krive stopala, nisam primetila da i to rade...na sta mislis...
![]()
Sastavljaju pete. Bar sam ja tako razumeo. K'o crtani likovi.![]()
pre bih rekla da sastavljaju prste, a pete razdvajaju.....
![]()
haha....kewe ti?? nisam znama, e....
![]()
![]()
Pa eto,sad znas. I ako vidis nekad svoje dupe ispred,nadji neku kofu sa vodom i zagnjuri glavu na minut. Ume LSD da napravi razna sranja.![]()
M zar je bitno sta su?
Termine kao sto su "darker", "emos", "fenser", upotrebljavaju srednjoskolci i osnovci.
Sve sami stereotipi.
evo...ja sam veceras obukla crne klasicne farke, crnu majicu, preko crnu kosulju-neq siroq, i crne starke....i uglavnom se oblacim na taj fazon...i sta sad, ja kopiram nekoga ako se oblacim onako kako mi prija....i ako oblaci odecu u kojoj se jednostavno osecam lepo?? daj, ne serite, molim vas! kao prvo, ne znate o cemu pricate....uostalo, niste ni kompetentni da uopste pricate o tome!!
Uvek sam se pitao zasto ih ne vidjam svakodnevno.:shock:.stvarno..nije sala..samo kad je u skc-u neki koncert..po gradu ih retko vidjam u setnji,po prodavnicama..![]()
Ko određuje ko je kompetentan? Ti? E pa ne možeš sve ljude u isti džak trpati, mene ne posebno.![]()
Kriju se u mraku.
pa nisi, zato sto ne znas o cemu pricas.....