milancho
Obećava
- Poruka
- 88
Problem je u tome da kad pokrenem igru sve radi normalno jedno 5 minuta,a onda grafika podivlja,pocne da se muti postepeno dok se slika skroz ne zamuti,a onda moram izaci iz igru pa onda ponovo.A desava se i to da cim zapocnem s nekim borbu,blokira mi slika iako zvuk ide kao da se nista nije desilo,onda se sve izmesa kao kad na starom monitoru podesis rezoluciju koju on nemoze da podrzi,i to traje 2 sek a onda se sve vrati na normalu,pa posle jednog minuta ponovo,i onda pukne igra i izadje u win,a tamo ceka prozorce u kojem pise da je graficka restartovana tj.posto graficka nije reagovala na komande drajvera,drajver je restartovao graficku bez restarta wina.
Menjao sam drajvere,izvrsio sve moguce testove,probao neke druge igre i sve radi kao sto treba,ali ova igra nikako nece.
Inace koristim win xpsp1, celeron na 1.7,512 ram,graficka je ati 9250GE sa 256 rama.
Zna li neko u cemu moze biti problem ili da disk sa igrom bacim u djubre.
Menjao sam drajvere,izvrsio sve moguce testove,probao neke druge igre i sve radi kao sto treba,ali ova igra nikako nece.
Inace koristim win xpsp1, celeron na 1.7,512 ram,graficka je ati 9250GE sa 256 rama.
Zna li neko u cemu moze biti problem ili da disk sa igrom bacim u djubre.