Dark star one PROBLEM!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

milancho

Obećava
Poruka
88
Problem je u tome da kad pokrenem igru sve radi normalno jedno 5 minuta,a onda grafika podivlja,pocne da se muti postepeno dok se slika skroz ne zamuti,a onda moram izaci iz igru pa onda ponovo.A desava se i to da cim zapocnem s nekim borbu,blokira mi slika iako zvuk ide kao da se nista nije desilo,onda se sve izmesa kao kad na starom monitoru podesis rezoluciju koju on nemoze da podrzi,i to traje 2 sek a onda se sve vrati na normalu,pa posle jednog minuta ponovo,i onda pukne igra i izadje u win,a tamo ceka prozorce u kojem pise da je graficka restartovana tj.posto graficka nije reagovala na komande drajvera,drajver je restartovao graficku bez restarta wina.
Menjao sam drajvere,izvrsio sve moguce testove,probao neke druge igre i sve radi kao sto treba,ali ova igra nikako nece.
Inace koristim win xpsp1, celeron na 1.7,512 ram,graficka je ati 9250GE sa 256 rama.

Zna li neko u cemu moze biti problem ili da disk sa igrom bacim u djubre.

ja bih sumnjao na graficku ali posto kazes da ostale igre dobro rade ne bih iskljucio mogucnost da je igra losa odnosno verzija koju imas je "zeznuta pri krekovanju" ali ne tebe nego onih koji su je razbili.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back