Dario Argento

Gledala sam H6 - Diary of a serial killer i šta da kažem film je totalno morbidan,lik
zatvara žene i devojke u jednu prostoriju odnosno soba br. 6 jel?? i iživljava se na
njima, pritom ih kasapi,pa zatim samelje i lepo sve to stavi u zamrzivač.hehe i svaka
sledeća pot. žrtva koja dođe prvo joj ponudi vino i to fino meso iz zamrzivača...mada,
možda sam nešto i pobrkala ja sam taj film gledala bez prevoda, pa to je ono otprilike..

FORSETI:
Ovo nije horor...
Once Upon a Time in the West (1968 ) ... http://www.imdb.com/title/tt0064116/

PREPORUCUJEM!!!!!!!

Da samo sto je to film Sergio Leone a ne Dario Argento.Mislim da je on napisao, a Sergio Leone je uradio film.I nije bas neki elitni redatelj ... S tim da je krajem sezdesetih, pocetkom sedamdesetih poceo se baviti s tim ... Nije puno postigao za tako dugo vrijeme.Oko 40 god se bavi ... Ocito pola ljudi nije ni culo za njega

Garfield_Mo:
Da samo sto je to film Sergio Leone a ne Dario Argento.Mislim da je on napisao, a Sergio Leone je uradio film.I nije bas neki elitni redatelj ... S tim da je krajem sezdesetih, pocetkom sedamdesetih poceo se baviti s tim ... Nije puno postigao za tako dugo vrijeme.Oko 40 god se bavi ... Ocito pola ljudi nije ni culo za njega

Slazem se.
Argento je sudelovao u pisanju scenarija za taj film.
Medjutim, kako ga ogromna vecina vezuje za horor zanr (sto je sasvim normalno), interesantno je videti da je imao uspeha i na drugim poljima "filmske industrije".
"Once Upon a Time in the West" je ipak uvrsten u 100 naj filmova svih vremena.
Ali svakako da je (Argento) ostavio traga u horror filmu. Drzi se tog zanra i cini mi se da covek bas uziva u snimanju horora. :)

Sjajan ako ne i najbolji horor reditelj.Dao je domaci zadatak svim kultnim rediteljima.Suspria mi je omiljeni.Svidja mi se sto on izaziva strah kod gledaoca na kompletno drugaciji nacin od ovog koji se sada fura.Dosta psihologije.Svidja mi se i njegov producentski poduhvat sa Demonima koji je rezirao Lamberto Bava.Obavezno pogledati

zorkov:
Sjajan ako ne i najbolji horor reditelj.Dao je domaci zadatak svim kultnim rediteljima.Suspria mi je omiljeni.Svidja mi se sto on izaziva strah kod gledaoca na kompletno drugaciji nacin od ovog koji se sada fura.Dosta psihologije.Svidja mi se i njegov producentski poduhvat sa Demonima koji je rezirao Lamberto Bava.Obavezno pogledati

http://www.imdb.com/title/tt0089013/
Ako na ove Demone mislish,uzasni su.Uopshe nisu takav specifichan horor kao Argentovi filmovi.Po meni je Inferno zakon.Suspiria nije losh film,ali mogao je da bude bolji.

Back