Теже је научити искривљени србски језик, него неки шпански сеоски...
А лик у видеу користи доста англизама ... па није све разумљиво.
Ништа ми то не помаже. Ако имате нешто на чисто енглеском или србскобеоградском, јавите.
Ја сам пре за Србски, можете и да измените наслов...! Боравим у задње време превише на неким официјалним сајтовима, па сам навикао на овај срп израз. ( И некако ми прија да заишљам како неким српом или косом косим душмане пред собом). Стварно глупо делује као да смо следбеници симболизма комунизма, чекића српа, к/рца палца, или бога Сатурна Кроноса са српом, бога који је јео своју децу и пио им крв. А стварно нисмо... или јесмо , а Jупитеријанци нисмo ?! Ни Деда мраз, Свети Никола није србски бог... ? Бог у религиозном смислу заправо и не постоји, ни света тројица, већ само Лето, зима и сунце. Дан ноћ и година. После тог удара срушеног месеца, потопа и закривљења земље, зодијачке поделе, прекинуте духовне везе са центром галаксије.
Мислим да ако је Српија неисправно, онда је и Србија бесмислено, јер поставља се питање шта значи Срб... СоРаб, Сунце... или Сребро .
Или је можда правије да је Срб - Крв... Крви, крвати, крвцеговци, крвогорци... сви народи настали од свете крви...
Србин јесте Црвен.
Сербона, Kорона? За промену сам назива земље у Црвена, јер то има највише историјско етимолошке логике. Изузев што неки душмани пласирају везе са вирусима, црвима и гримизном, кримсон бојом, која је азијатски израз (али ту су Санскрт језик и култура можда, а како је могуће да је црвена боја настала по црву из дрвета, пре него боји крви, немогуће) повезан са Феникијом, Кананитима... Сумер, Вавилон, Пирати, Четници и грб Београда има тај неки феничанкси брод. Сад нејасно је дал су они Ми или неки нерасни душмани? Дал је Белбог , Баал, бог Ел наш или душмански. Бик је Бог, то је јасно. Јел стварни бели бик постојао, или је то Нино Белов, Сербо Макаридов, Херкул, Хорус, Ра.. неки фараонски дивовски људи? Или су то Елохими, ванземаљци који су нас генетски хибрисно направии у миксу са хомосапиенсима.
Бог,Бик јесу митолошки синоними за Сунце и принос жртви њему. Те рутуале неки и данас обављају, на равнодневнице и те Белтане и сличних 8 делова године космичког точка.
Да ли су богови Сунца, наши или душмански. Јесу ли крсташи, темплари добри или зли момци, јесу ли у сукобу са језуитима и масонима.. јесу ли масони и луциферијанци наклоњенији нашој ствари? Или родоверни -редоверни, змајевити јесу ли боља опција, противници поменутих, или су са њима портив јудеоватиканске и бечко берлинске мафије?
Винча Старчево.. Јел смо потекли одавде са Балкана или са Хипербореје, Дарије, Атлантиде или старе Азије? После доласка са Марса или неког сазвежђа....
Или ипак Срби значи Криви, Курјак, К/рац .. Хроми Вук, оно што Славиша К Миљковић прича ? Цурва, крива,
Црква, Круг, Круна...
Корона. Корона Бореалис. Волар сазвежђе је битно. Ту је звездана капија црвоточина ка Ориону, Плејадама итд ( делу свемира одакле смо дошли, како тврди Пештерски).
Значи постоји крст са четири оцила. То су две реке са четири острва Дарије. А шта значе четири месеца око земље...
У суштини то је било некад, али шта сад, зашто крију тај подземни арктички континент.
И јел симболизам поларног крста северног неба, свастика. Или је свастика симбол за окретање центра галаксије..
Даље, постоје разни типови словенске родоверне митологије. Сварог, Перун, Световид, Триглав, Морана, Весна итд.. и кроз астротеолошки аспект и сличне Хинду и Нордијске Грчке Римске богове постаје збуњујуће, који угао посматрања на свет заузети, а да не упаднеш у замку нечије фантазије. И та руско словенска новоконпонована митологија је крајње сумњива, а камоли ватикан и остали, лако је одштампати неки као документ. Руске власти и Амери заједно лажирају свој космонаутски програм.
Сербски језик у контексту Дарије као постојбине даријеваца би био Дербски. У дербију Ц.Звезда победити треба гробљанску стоку фрањевачку! Звезда је светло и живот, и морамо уништити сатанске силе смрти и црнине.
Требала би се држава звати Дербија, или Дрбија.
Дарко Панчев и Звезда је шампион Европе! Баријевска генерација.
Дарија. Кон..
Ковидовдан. Косово. ВХО организација. Кошарка.
Конференција за штампу дотичних следбеника хромог Вучића боље да се обрати народу о овим питањима, сад када их сви гледају. Него да причају о неким вирусима, болестима и мерама орвеловског ропства, конц логора, химлеровог ахненербеа, социјалног инжењеринга, присилне вакцинације, 5г и чиповања народа. Ово небулозно ванредно стање нека се прекине на време, а не да пласирају светски моћници вести и о вишегодишњем и затварању свега и свачега, уз лажне бројеве мртвих у шпанији италији сад, кризне глумце, празне сандуке мртваца као оне у сребеници, евентуално ако постоје мртви рачунају све могуће мртве од разних болести или где су грип вакцине и 5г штетиле имунитету старијих особа. Да ако ништа друго, створи услове за наставак фудбалског и кошаркашког првенства овог лета, да Звезда буде првак у свему и победи у дербију, јер то заслужујемо даровитим квалитетом, формом и огромном већином навијачке полулације, упркос медијској фашистичкој пропаганди мање гроботовске полицијско цијашко радарске парадржаве, која настоји у својој помрачини ума да уништи све што се развија и сија, и понешто исплагија. Или ћу ја у недостатку утакмица у својој изолационој доконости оваквим уписима на интернету реакционарно започети светски рат између звезданих генетичких сила црвено белог добра и злих црно плаво зелених ванземаљаца.
Рекох, без правих података, превода није сасвим јасна та Ведска, Даријевска цивилизација...
Ако се ту упоређује Дарија са нордијско германском митологијом, и постојањем Игдрасила, светог дрвета живота... онда би логичније било извести назив Србија, Дарија у Дрвија, односно довести у везу са Друидима, Дрвидима, Даровито Видовитим Видарским народом Здравље, Дрви, Дрвжава, Границе, Гране... Дрво које је било дивовско и шуме такве које је неко посекао. Давид и голијат. Тај дивовски народ или ванземаљци из Асгарда и Торовско Перуновске равни свемира, или области ван арктичког круга равне земље.
Каква је корелација Арконе и Асгарда...
Руси су Расни, Расени, Стари Рас. Рашћани, односно Хришћани, Храшђани, Храст.
Значи Христ... и Бог би био Бор. Свети Дуд. Верање значи вера. Дрво,Три. Трибалија.
Или су Руси - Роса Румени Рује Црвени...
Или.. Ра као бог Ра, Сунце... Црвено сунце...
СРби , са Ра, са Сунца..
Словени су названи по Слову писму, и Букви дрвету. Или пак по некој богињи Слави..
Стога јесмо ли ми србо-руси - Сунце или Дрво ? Или је све то нека старословенска вера у природу и сунце... космичке околности...
И да ли се мисли на ово видљиво сунце или неко невидљиво галактичко сунце...
Постоји ли реално Дрво живота.. у смислу да води ка небесима..
или је то неки духовни симболизам... или нека оргонска енергија..
Све званичне религије су Ре, сунце. Ореоли, короне светаца. Ороборос.
Јехова, ЈХВХ је година. Божанство је дан и ноћ. Давидова звезда.
Јудејци, су људи. Хебреји су Серби. Хазарска племена су зли ванземљаци.
Или се из свих тих теорија крију Сатуринијански култови, бога сата и времена, сатанисти, вампири, вукодлаци...
Путници кроз време. И простор.
Неки теслијански манипулатори енерго фреквенцијама елктромагнетног поља, енергетски вампирски ванземаљски ентитети који нас користе као батерије.
Илуминати... Луцифер... Масони. Геометрија. Хермес Трисмегистос. Тот. Тито.
Богородица. Матријархат. Женски принцип. Феминизам. Бафомет. Трансхуманизам.
Роботи. Матрикс. Ми смо аватари. Јесмо ли ми Роботи... а да нисмо свесни тога.
Сви смо ми Ботови, смао неки лицемерно егзалтирају СНС ботовске програмиране машине.
То што Тодор каже на крају да треба укинуту државу и систем има смисла, и новац наравно. Бартер трговина би требала бити окосница нове економске политике друштва.
Римљани, латини, италијани старе варалице, проклети били све са њиховим новчићима, а отимају нам историју. Етрурци су Срби.
Трули запад намеће материјализм на штету нашег генетски даровитог квантног ума.
Ипак, надам се дa Тодор није инспирисан неким ниским побудама, неких удбашких Лучићевских, Деретић, Видојевић, Влајић,Абрамовић теорија... и не знам за кога поменути у спорту навијају, ни Дарија, Кон, остали актуелни ? Mоји стaвови се битно подешавају ка људима кроз призму навијачке припадности... јер навијање за клуб је смисао живота. Ако неко покушава да прикрије своју навијачку припадност и настоји да угоди свима, зарад профита, гласова на изборима или шта већ.. он је чкапи и конформиста. Политичка старнка којој припадам НЛО је изразито Звездашка, и по долаксу на власт уништиће све друге клубове и навијаче, домаће и стране. Уништићемо и филмску лажљиву индустрију, кинематографију, јер ем што отимају паре за продавање сценаријске магле, ем трипују да су битни у политичком другосрбијанском твитер конформистичком животу, а спорт је као преплаћено зло.., изузев ако треба лоповски јсд срањнизан величати као неку партијску опозицију. Свакако се серем и на владајућу гроботовску пандурско јањичарко принципијалну радарско хибридну језуистко реформисану секту и све пинк сељачке и сорошевске усташоидне н медије.
Иако се некад укине држава и спорт, нико неће спречити да Звезда траје и постоји вечно, Црвена Звезда је стуб универзума ,а не само највећи стуб Србије. Па макар остали као једини клуб на свету који игра лопте сам са собом! А та идологија коју пласирају навијачи плаве бањичке црвенкапе и осталих мишева који виде у држави Дербији некакве титове близанце, биће смакнута. Видим да Тодор помиње некакво близаначко сунце у центру галаксије... Одакле таква менгеловска теорија потиче?
И тај плави Балкан инфо што доводи често неке гробљанске наказе и лажове, нека се припази да им не укинем канал. И све које имају плави и црни лого, које су као нека плава крв рокфелерских лажно пламићких династија.
Дакле углавном изузев спорта и Црвене Звезде, све те друге ниже фреквентне облике постојања, електронске направе, медије, новац, политику, друштвене системе треба укинути.. и створити нови квантни космички поредак. И чекати наше творце са Марса да слете летећим тањиром на Маракану.
Сан је сунце, сан је здравље. У својој тенутној зони полусна, ноћног нивоа дремежа... није ми јасна та наркоманска полиција што линкујете горе...
Дрога ок, полиција ок, али нарко полицијски клан то је бедно. Можда хоћете рећи да постоји континент Дрогија ? И неке супстанце, печурке нас воде у више равни космичке истине, склада живота и даровитих способности телекинетичких моћи у небеској Дрогији....
Музику избегавам у задње време. Мада, можда и пустим нешто сад , боље од ових слова да ми подигне вибрацију ка крунској чакри и тако нестанем са овог нискофреквентног форума, а и лоших вибрација интернета. Који као да има седиште у некој ванвременској зони паралелног универзума демонских крадљиваца знања и снова... некој контри акашких записа, или само у серверима смрдљиве полицијске станице на земљи... Не би ваљда ниједна земљска власт дозволила да овакве истините теорије и ставови доспеју до милионског аудиторијума... ремете им парапсихолошки рат и обликују нову стару колективну свест.
Тако да ако на евентуалну реплику не одговорим брзо у вашем интервалу временског реалитета, можда стигнем некад пуно касније... А имам и битнијих локација и апаликација да извршим свој утицајни допринос ка стабилизацији глобално свемирског мира и хармоније или хаоса, нереда.. како већ ми буде годило као стваралачком бого човеку. Надам се да ћу преживети ову коронавирус кризу. Многи непријатељи около би да ме се реше, заразе и ослабе имуни ситем од стреса. Успут, ако неко (ко није пандур) жели да ми понуди чланство у некој секти или тајном друштву... нека пише на пп. Нека буде у стилу- природа, љубав, секс, насиље, владавина светом. Или ја да се присетим својих неких гуру месијанских пројеката. Ова стварност која је у медијима и конвенционалном друштву постаје неподношљива.