Dao oglas da prodaje sina, i to u rubrici "konji"

Sve domaćičke poslove, nabavke i maltretiram moje muškarce, muža i sina da ne bude zabune. Ali, znaš šta mi ne pada na pamet da uradim - da vozim auto na pranje i sipam gorivo.

pa dobro, nisi losha... :) ... ja sve kucne poslove osim kuvanja (mama) i nabavke (tata) ... nachi usisavanje, ribanje podova, kupatila, brisanje prashine, chischenje drvenarije, stakala, pranje vesha, shirenje, peglanje, cvece, pranje sudova itd...

ali to je tek pochetak :mrgreen: ... sva chetiri auta koja imamo odrzavam naravno ja poshto su amtori duduci za kola, i to gledam da shto vishe stvari uradim sam a shto manje platim... tipa sve shto mogu sitno, da zamenim sijalice, ratkapne, akumulator, svecice, ulje, vodu, proverim gume itd...

e onda shto se tiche kucnih popravki to sve sam radim... krechim, servisiram sam tri klime svake godine i kucne aparate po potrebi tipa televizora ili zamenim ringle na shporetu ili gumice na chesmi ili chesmu ili kvake na vratima ili fasung na lusteru ili ceo luster... ma, lista moze da se nastavlja ovako do sutra.

uz sve to radim, studiram, pishem knjige, uchim strane jezike, treniram... i tako... jesam zlatan. :mrgreen:

ajd' sad' 'ocu i ja jedno "blago tvojoj majci i buducoj zeni" :lol:

mada shatro blago, moja majka se iskidala od rada brinuci se o ovoj porodici... logichno je bilo da je ja zamenim, ali koliko god se trudio nema shanse da uradim u zivotu za nju 10% onoga shto je ona za nas.

inache ovo pishem da ne mislite, vi zene, da smo bash svi duduci koji se samo zavale u fotelju posle pola i ochekuju novine, papuche i skuvan ruchak.

ima ovde i ozbiljnog materijala za zenidbu koliko vidim, i to vishe komada. tako da, dame... znate shta da radite. :mrgreen:

Pravi muskarac nikad nista ne pere ne kuva i ne radi kucne poslove za to sluzi majka a kad majke nema onda se pribavi neka zena da to obavlja.Momci mogu da se snadju tako sto ce trpati neke klinke koje ce zauzvrat da se praksaju po kuhinji.

uf dobro je shto nisam pravi mushkarac pa da mi po kuci idu bubashvabe kad nema zenskog okolo par nedelja.

nego, je li, shta moram da uradim da me primite u klub pravih mushkaraca?

ono, osim da gace oblachim po napred zuto nazad braon principu i da ne znam da napravim sendvich sve i da mi neko da dva parcheta leba, puter i shunku?

prosvetli me.

Коментари ме подсетише на онај стари виц , где се две старије жене сретоше после дужег времена , те на питање о деци једна развеза како јој се
ћерка дивно удала , муж јој пере , кува , пази на децу....и све најјј... ал' јој зато син нахеба , нађе неку оштроконђу , па мора да пере , кува , пегла....

Ненси отворила тему о коњу, битанги, кад међутим, оглас за удају (или барем швацу, што би рекла моја пок. баба) лол...
Предлажем да јој тражите писмене препоруке.

Ne lupetaj, Razvigore, ako nemaš šta drugo da kažeš. Blejača je uvek bilo, ali ne u ovolikoj meri. Ranije bi blejali mnogo kraće jer su nalazili nekakav posao pa su bar finansijski doprinosili kućnom budžetu i podmirivali svoje potrebe.

Ne lupetaj, Razvigore, ako nemaš šta drugo da kažeš. Blejača je uvek bilo, ali ne u ovolikoj meri. Ranije bi blejali mnogo kraće jer su nalazili nekakav posao pa su bar finansijski doprinosili kućnom budžetu i podmirivali svoje potrebe.

Чек, бре, па знаш ко су највећи блејачи, по кафићма конкретно, они из пореског, и слични ликови на државним јаслама.
Мислим да то знаш и сама.

Back