light & dark
Buduća legenda
- Poruka
- 37.758
Priznaj Lajt... koji te je agresor napao?![]()
m di napao uplasio se

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Priznaj Lajt... koji te je agresor napao?![]()
ovaj, hvala... ali ne hvala, not interested...
ne odajem strogo povjerljive podatke o članovima svog klana![]()
ovaj, hvala... ali ne hvala, not interested...
ne odajem strogo povjerljive podatke o članovima svog klana![]()
Loš agresor onda, defanzivan![]()
bre ljudi,nije u pitanju on nego ona...zar ne znate koju forumašicu lajt najviše voli?
![]()
Trebalo bi to da vidi drugi džentlmen i da priskoči u pomoć, jel?![]()
pa nemoj
![]()
jane ja mislim da je red da ljudima priznamo vise javno i ponosno nasu ljubav...necemo vise da ih lazemo...da istina je muski rod je samo paravan jane i ja smo u vezi vec dugo vremena i jako se volimo...nadam se da nas necete osudjivati![]()
znaci citava tema je borba oko lajtice....pa nek gospoda izadju vec na megdan a mi cemo da navijamo za naseg nam favorita ....![]()
jane ja mislim da je red da ljudima priznamo vise javno i ponosno nasu ljubav...necemo vise da ih lazemo...da istina je muski rod je samo paravan jane i ja smo u vezi vec dugo vremena i jako se volimo...nadam se da nas necete osudjivati![]()
znaci citava tema je borba oko lajtice....pa nek gospoda izadju vec na megdan a mi cemo da navijamo za naseg nam favorita ....![]()
hm, onda pretpostavljam da ni izvesna suma novca ne bi pomogla
eh, pa dobro, moram se okrenuti drugim izvorima zluradog zadovoljstva za ovo jutro....
ma necemo....ali bi da vas gledamo.....
![]()
Vish sta ti je pravi klan
A ti meni sve traceve sa zaksnjenjem , kao morala da radi
Pa jel bitniji klan ili posao?![]()
ali to je nasa intima, cin ljubavi...a ne zbog zadovoljenja vasih perverznih umova
![]()
e sad pitanje od kljucne vaznosti...a sta kada se zaglavite u ljis krugovima flerta...recimo zaglavite se na trecoj bazi i kako dalje...treba doci do sarme i to
![]()
čim si im pomenula ljubav,razbežaše se svi...ipak su oni za neku golotinju
![]()
pa, sve ti istracah juce, prasina se podigla od tracanja, de bi vise..
nove teme iznikose samo tako, a sve na osnovu jednog jedinog traca![]()
ja glasam za pihtije. a moze i proja pored
nego, ko se zaglavi udje mu balavi![]()