Danski komičar =golišavi tata

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
43.045
Naslov je pomalo gloop :)

Danski komičar Torben Cris objavio je sliku kako se kupa naravno golišavi u kadi sa dvogodišnjom ćerkom i sliku objavio na Facebook!

Ogromna diskusija se stvorila u netu

Od komentara da to nije normalno do preko bolesno do onih koji kažu da to jeste normalno !
Čak mnogi tvrde da je to pedofilno
Šta vi mislite ?

- - - - - - - - - -

4fb7c85f8f160f5ad6e690d1a9f2e3c64dd9a32b2408cf2a4de94260f191f59a.jpg

Може. Тешка глупост, непотребно. Зашто мора да се седи у кади са децом, и још без гаћа. Кретенизам.

Ja sam se sa svojom decom kupala u kadi i naravno da smo bili golišavi nisam objavljivala slike u novinama ali se kupali jesmo

Ako je to propast onda se tek pitam sta je u bolesnim mozgovima dojenje dece do 2 godine

Sve je do čoveka,šta želi da vidi, neko me je to perverzno jer mu je u glavi incest, a nekome slatko, jer mu je u glavi ljubav roditelja prema detetu, pa sad ko se gde nadje.

bravo, a i pametniji od nas su isto rekli

"Idući u crkvu na Banovom brdu usred leta bio je uporan da se koristi autobus. Kad je njegov pratilac potegao argument da je vrućina, da su autobusi "prepuni razgolićenog ženskog sveta koji ide na plažu na Adu Ciganliju" i da nije zgodno, patrijarh nije popustio:"Znate, svako vidi ono što želi."

Patrijarh Pavle

Никада нисам децу купала заједно у пуној кади. Туширање једног па туширање другог.

Сад ћу да истресем пун бојлер за зајебавање у штрокавој води, иди бре...

Ja jesam

I svako je imalo svoju patku za u kadu

Viodla sam ih i po bazenu mala kabina sigurno nisam pojedinačno presvlačila i slala samo vani da čeka braću al dobro to sam ja

Ali me zanima da li ste ćerku slali van iz sobe kad ste sinove presvlačili ili previjali?

Poslednja izmena:
Ja jesam

I svako je imalo svoju patku za u kadu

Viodla sam ih i po bazenu mala kabina sigurno nisam pojedinačno presvlačila i slala samo vani da čeka braću al dobro to sam ja

Ali me zanima da li ste ćerku slali van iz sobe kad ste sinove presvlačili ili previjali?

Какве сад везе има дечји међусобни стид? Није о томе реч.

Sve je do čoveka,šta želi da vidi, neko me je to perverzno jer mu je u glavi incest, a nekome slatko, jer mu je u glavi ljubav roditelja prema detetu, pa sad ko se gde nadje.

Bas.

I sama sam se igrala sa svojim sinom u kadi do njegove trece godine. Pena, brod, gusari... i uzivancija. Ne vidim tu nista bolesno. Niti sam od onih koji drame i vriste ako slucajno neko upadne dok se presvlacim. Mozes misliti... Pa, goli smo i rodjeni. Prvo sa cim se dete posle radjanja srece je majcina dojka, a na polni organ izlazi. Ne znam zasto od prirode praviti dramu.

Back