Крагујевчанин
Aktivan član
- Poruka
- 1.065
Прати ли неко ове филмове?Глуми у њима наш човек Славко Лабовић.Најпознатији су трилогија ''Дилер'' ''У Кини једу псе''
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledao sam u "kini jedu pse", davno, ali sam bio ubeđen da je film Šedski. Inače evropsku kinematografiju volim, nisam se često sretao sa danskim filmovima, ali ne sumnjam da ih vredi pogledati
Neka preporuka?
Gledao sam u "kini jedu pse", davno, ali sam bio ubeđen da je film Šedski. Inače evropsku kinematografiju volim, nisam se često sretao sa danskim filmovima, ali ne sumnjam da ih vredi pogledati
Neka preporuka?
Adam's apple, Brodre, Anklget, Green butchers, Et rigtigt manneske, Terible happy, Just another love story, Kongekabale, Kandidaten...
Је л' онај лик што обично глуми са Славком се зове Ким Бодниа?
"Pusher" или у преводу ''Дилер''.
Adam's apple, Brodre, Anklget, Green butchers, Et rigtigt manneske, Terible happy, Just another love story, Kongekabale, Kandidaten, Bleeder...
Је л' онај лик што обично глуми са Славком се зове Ким Бодниа?
Neka preporuka?
Pogledao sam 40ak danskih filmova i mogu reci da je to jedna od najboljih kinematografija na svetu. Kad budem imao vremena napravicu presek najkvalitetnijih filmova iz ove zemlje.
Jeste. Bas je sladak.
Ja ne gledam danske filmove zato sto su puni seksa i perverzija. Znam da svi vole one iz '70ih i '80ih.
Nemoj, molim te.
Не улазим у то да ли је сладак или није (кад буде нека женска у питању огласићу се).Мени се свиђа што он игра за*ебаног момка онако неуредан и пуначак (чак ме подсећа и на Србина),док у америчким филмовима такве улоге могу да добију феминизирани метросексуалци попут Бред Пита или Џони Депа.Кажеш да су дански филмови препуни секса и перверзија.Да ниси то помешала са ''шведским акционим филмовима'' хахахаха?
Ne, nisam. Pricala sam o danskim klasicima.![]()