Српски еурофанатици остали без речи!

Poruka
60.338
Одлука Данске да поново уведе граничне контроле према ЕУ земљама на копненој граници са Немачком, мосту(највећи европски мост)који је повезује са Швеском и ваздушним и морским лукама, изазвала је оштре реакције у осталим ЕУ земљама, а Немци су чак позвали евоје туристе да избегавају Данску и одмор проведу, пазите сад, у Пољској или Аустрији!!!
Мсм ко заиста и у ком броју од туриста летује у овим земљма са климом типа уби боже.
Званично, пак, Данци свој потез правдају борбом против криминала.
Линк:
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/26401...prema-susedima-u-EU/komentari#komentar_poslat
Делић, Ђелевић и остали ,,наши" евроталибани без коментара.

Одлука Данске да поново уведе граничне контроле према ЕУ земљама на копненој граници са Немачком, мосту(највећи европски мост)који је повезује са Швеском и ваздушним и морским лукама, изазвала је оштре реакције у осталим ЕУ земљама, а Немци су чак позвали евоје туристе да избегавају Данску и одмор проведу, пазите сад, у Пољској или Аустрији!!!
Мсм ко заиста и у ком броју од туриста летује у овим земљма са климом типа уби боже.
Линк:
#

.

Danci svoj potezpravdaju laznim azilantima , i to je tako OK.

A gde su lazni azilanti tu je i kriminal.

Klima u Normandiji,Bretanji,na Severnom i Baltickom Moru zna da bude jako prijatna u mesecima juli i avgust, tako da milioni i milioni turista
odlaze tamo. To sto se u Srbiji misli da bez 50 stepeni u ladu u Grckoj nema zivota, to ipak nije problem Nemaca,Francuza,Holandjana i Engleza.

vd:
i?
trebao si da putuješ u Dansku, pa brineš?

Zašto bi uopšte neko putovao u leglo zapadnih divljaka i varvara?

Ja kada sam putovao to su bile sasvim primerene zemlje i bogate slobodom i demokratijom. Sada su pune budaletina i ortodoksnih majmuna da im savršeno više ne treba ni jedna demokratska magarčina iz Srbije.

I jedna kap bi prelila čašu ....

Danci svoj potezpravdaju laznim azilantima , i to je tako OK.

A gde su lazni azilanti tu je i kriminal.

Klima u Normandiji,Bretanji,na Severnom i Baltickom Moru zna da bude jako prijatna u mesecima juli i avgust, tako da milioni i milioni turista
odlaze tamo. To sto se u Srbiji misli da bez 50 stepeni u ladu u Grckoj nema zivota, to ipak nije problem Nemaca,Francuza,Holandjana i Engleza.
Па клима која је пријатна три дана у месецу, баш и није нека клима, поготово што је њима тако и тамо где живе.
Из пропасти у уби боже.

http://www.kurir-info.rs/planeta/danska-ponovo-uvela-granicu-99777.php

DANSKA PONOVO UVELA GRANICU

(0) Send to friend Print Utorak, 5. Juli, 2011.| Autor: Agencija TANJUG

KOPENHAGEN - Danska je od danas počela da primenjuje odluke o ponovnom uvođenju graničnih kontrola koju je Evropska unija oštro kritikovala.

Carinici će utorka 5. jula ponovo kontrolisati putnike na graničnim prelazima sa Nemačkom. Najavljeno je i da će 30 carinika, po sistemu slučajnog uzorka, kontrolisati putnike radi suzbijanja prekograničnog kriminala.

Takođe, i na dansko-švedske prelaze upućeno je 20 carinika.

Prema prošlonedeljnoj odluci skupštine, u narednom periodu trebalo bi da bude povećan broj carinika i postavljen elektronski sistem nadzora, kao i izgrađena potrebna infrastruktura na granicama. Nove kontrole su uvedene na pritisak desnopopulističke danske Narodne partije.

Evropska komisija i nemačka vlada oštro su kritikovali planove Kopenhagena da ponovo uspostavi granične kontrole. Oni u toj odluci vide potencijalnu opasnost po slobodu putovanja unutar EU i zahtevaju striktno pridržavanje odredbi Šengena.

Danska vlada uverava da će se pridržavati ovog sporazuma, te da obični putnici neće biti ometani u putovanju novim kontrolama.

Pa mi ovakav odnos sa EU vec imamo ,Jel to znaci da su nas primili u EU,a da nas nisu obavestili.Znaci ovako izgledaju te nove EU integracije....ili se ipak radi o dezintegraciji? :think:

Линк:
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/26401...prema-susedima-u-EU/komentari#komentar_poslat
Делић, Ђелевић и остали ,,наши" евроталибани без коментара.

:vatromet: :vatromet: :vatromet:

Sve je to stvar ukusa. Ja zadnjih godina cesto idem bas u Normandiju i Bretanju jer godisnji odmor i ne mora bas da ima iskljucivo
veze sa vrucincanama,ladjenjem yaya u vodi i slicno.

Osim toga imam pse, a oni su cupavi i ne vole topla mora:))

A i poticu iz Skotske i navikli su na malo hladniju vodu:))

Nije valjda da imaš yaya? :mrgreen:
Imam i ja psa, pa volem more i Grčku. Tamo mi lepo a mogu i do crkve. Temperatura... šta je loše da si na plaži a ima oko 30°C? Čemu služi hladovina?
Ako već ne idem na more, tu je naša Srbija prepuna lepota koje mnogi od nas ne da nisu videli, već ni čuli za njih nisu.
Naravno, ne treba bežati od posete bilo kojoj zemlji jer se doživi nešto novo.

Нови удар на јединствене критерујеме о протоку радне снаге стигао је из Холандије!
Пољацима без посла забрањује се боравак у земљи лала, марихуане и исламских имиграната, сасвим нескладно прокламованој политици ЕУ.
Ако се ово десило Пољацима чија је земља прекорачила врата раја 1.V 2004., могу мислити каквој дискриминацији, расизму и омаловажавњу ће бити изложени Хрвати када се за две године нађу у назови елитном друштву банкротираних нација!
Него, живо ме интересује што се наши еврофанатици оличени у владајућој гарнитури не оглашавају гледе већ сада драматичних огрешења о Мастрихт, прво Данска враћа граничне прелазе у употребу, а сада нема слободног кретања радне снаге.
Докле господо Европљани да рушите жуте снове?
Докле???
Линк:
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/26404...poljske-imigrante-koji-ne-mogu-da-nadju-posao

Нови удар на јединствене критерујеме о протоку радне снаге стигао је из Холандије!
Пољацима без посла забрањује се боравак у земљи лала, марихуане и исламских имиграната, сасвим нескладно прокламованој политици ЕУ.
Ако се ово десило Пољацима чија је земља прекорачила врата раја 1.V 2004., могу мислити каквој дискриминацији, расизму и омаловажавњу ће бити изложени Хрвати када се за две године нађу у назови елитном друштву банкротираних нација!
Него, живо ме интересује што се наши еврофанатици оличени у владајућој гарнитури не оглашавају гледе већ сада драматичних огрешења о Мастрихт, прво Данска враћа граничне прелазе у употребу, а сада нема слободног кретања радне снаге.
Докле???
Линк:
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/26404...poljske-imigrante-koji-ne-mogu-da-nadju-posao

Izvini, a sto se to sve tebe tice i na osnocu cega bi trebalo srpske vlasti da reaguju?
Da se bune zato sto Holandjani vracaju Poljake? Ili sto ce vratati Hrvate?

Pa nas ne vracaju,zasto bi srpska vlada uopste i komentirasala nesto na sta nema ni upliva niti bilo koga zanima
sta ona misli o tome?

Izvini, a sto se to sve tebe tice
:hahaha:
Ебте, па јел ово ПДФ политика?
:think:
i na osnocu cega bi trebalo srpske vlasti da reaguju?
Па рецимо да мање лажу о ЕУрупи, макар нас овде, напросто већ су напорни преко сваке мере.
Da se bune zato sto Holandjani vracaju Poljake? Ili sto ce vratati Hrvate?
Искрено сам забринут за Литл Земенијанце
Pa nas ne vracaju,zasto bi srpska vlada uopste i komentirasala nesto na sta nema ni upliva niti bilo koga zanimasta ona misli o tome?
Чисто да просветли домаћи неупућени пук...

Докле???

Линк:

stvarno nije fer :rida: :rida: :lol:

Taj rad...Evo na primer Koštunicini su navodno uz radikale najveći evroskeptici a pouzdano znam jer znam ljude iz te stranke prilično da su u stvari skroz u fazonu pragmatizma a pričaju tu neke priče ''čardak ni na nebu ni na zemlji''...Slično i radikali koji privatno rade žestoke biznise povezane sa EU i prkatično žive od tog novca kao i od dnevnica za Evropski parlament a ovde pričaju...Važno je da se masa popali...

Back