Danska: 'Bordele' za seks sa životinjama ipak će zabraniti?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
388.720
Ovo ne mogu da verujem da postoji :dash:

U Danskoj gdje je sodomija dozvoljena postoje "bordeli" u kojma se ljudi mogu seksati sa životinjama. Najčešće je riječ o štalama u unutrašnjosti zemlje u koje dolaze Nizozemci, Britanci, Nijemci, Šveđani te Danci iz glavnog grada Kopenhagena.
Seks s konjem - 170 eura
Muškarci i žene obilaze štale, a onda se svatko od njih za 170 eura može seksati s konjem. Takvom turizmu, koji mnoge šokira, uskoro bi mogao doći kraj.
Kako piše njemački Welt Danska narodna stranka već je nekoliko puta tražila zabranu sodomije no nije naišla na potporu ostalih. Nitko naime ne želi podržati inicijativu desnih populista, no moguće je ipak da se predomisle zbog "glasa naroda". Prema zadnjim anketama od četiri Danca tri su za zabranu sodomije.

- Političari su u prošlosti izbjegavali tu temu. Liberalna Danska po tom je pitanju nametnula pravo da ljudi sami odlučuju. Pogotovo nakon što je 2006. predsjednik danskog etičkog vijeća za životinje objavio studiju prema kojoj neke životinje navodno uživaju u seksu s ljudima. Osim toga, sodomija nije prioritet u izbornom programu jer se vlasti boje pravnog kaosa - piše Welt.
Zemlja apsurda: Zabranili pit bule, ali seks s ovčarom - nisu?
Upravo zbog toga Danska je postala zemlja apsurda. U njoj je zabranjeno držanje pit bulova, ali snimanje seksa s ovčarom nije. Barem sve dok se životinju ne ozljeđuje.
Nemačka je sodomiju zabranila tek prošle godine
Sodomija je u Nemačkoj bila dozvoljena 40 godina. Vlasti su popustile tek 2013. godine pod pritiskom ljudi koji se bore za prava životinja te su prihvatile zakon koji zabranjuje sodomiju.
http://www.24sata.hr/sokantno/danska-bordele-za-seks-sa-zivotinjama-ipak-ce-zabraniti-385558

:lol:
jez.jpg

Nisam protiv zabrane ovoga. Jeste da mi je krajnje odvratno, ali ko voli nek izvoli. Ako ubijamo zivotinje da bismo ih jeli stvarno ne treba osudjivati one koji te iste zivotinje koriste na druge nacine koliko god to nama licno bilo odvratno.

Oni koji podrzavaju emancipaciju homoseksualizma ne bi trebali da budu protiv ovakve seksualne devijacije.

Nisam protiv zabrane ovoga. Jeste da mi je krajnje odvratno, ali ko voli nek izvoli. Ako ubijamo zivotinje da bismo ih jeli stvarno ne treba osudjivati one koji te iste zivotinje koriste na druge nacine koliko god to nama licno bilo odvratno.

Oni koji podrzavaju emancipaciju homoseksualizma ne bi trebali da budu protiv ovakve seksualne devijacije.

Sodomija postoji od kako postoji ljudski rod na Zemlji.

I postojace dok postoji ljudi...

Znaci, to se niti treba niti moze zabraniti.

(Uvek se setim onog Felinijevog filma gde se mladi psihijatar zaljubio u ovcu..:hahaha:)

Zivotinjsko meso je u vrhu lanca ljudske ishrane, jer je covek i mesozder i biljojed,
ali koristiti zivotinje u ovu svrhu je bolesno i kao bolest treba da se zabrani....

Zivotinjsko meso je u vrhu lanca ljudske ishrane, jer je covek i mesozder i biljojed,
ali koristiti zivotinje u ovu svrhu je bolesno i kao bolest treba da se zabrani....

Okej, ali nije u duhu liberalizma ili ljudskih sloboda gde je sve dozvoljeno dokle god ne ugrozavas druge.
Tom logikom moze biti zabranjen i oralni seks i smatran seksualnom devijacijom i bolesnom perverzijom, zar ne?

Ovo ne mogu da verujem da postoji :dash:

U Danskoj gdje je sodomija dozvoljena postoje "bordeli" u kojma se ljudi mogu seksati sa životinjama. Najčešće je riječ o štalama u unutrašnjosti zemlje u koje dolaze Nizozemci, Britanci, Nijemci, Šveđani te Danci iz glavnog grada Kopenhagena.
Seks s konjem - 170 eura
Muškarci i žene obilaze štale, a onda se svatko od njih za 170 eura može seksati s konjem. Takvom turizmu, koji mnoge šokira, uskoro bi mogao doći kraj.
Kako piše njemački Welt Danska narodna stranka već je nekoliko puta tražila zabranu sodomije no nije naišla na potporu ostalih. Nitko naime ne želi podržati inicijativu desnih populista, no moguće je ipak da se predomisle zbog "glasa naroda". Prema zadnjim anketama od četiri Danca tri su za zabranu sodomije.

- Političari su u prošlosti izbjegavali tu temu. Liberalna Danska po tom je pitanju nametnula pravo da ljudi sami odlučuju. Pogotovo nakon što je 2006. predsjednik danskog etičkog vijeća za životinje objavio studiju prema kojoj neke životinje navodno uživaju u seksu s ljudima. Osim toga, sodomija nije prioritet u izbornom programu jer se vlasti boje pravnog kaosa - piše Welt.
Zemlja apsurda: Zabranili pit bule, ali seks s ovčarom - nisu?
Upravo zbog toga Danska je postala zemlja apsurda. U njoj je zabranjeno držanje pit bulova, ali snimanje seksa s ovčarom nije. Barem sve dok se životinju ne ozljeđuje.
Nemačka je sodomiju zabranila tek prošle godine
Sodomija je u Nemačkoj bila dozvoljena 40 godina. Vlasti su popustile tek 2013. godine pod pritiskom ljudi koji se bore za prava životinja te su prihvatile zakon koji zabranjuje sodomiju.
http://www.24sata.hr/sokantno/danska-bordele-za-seks-sa-zivotinjama-ipak-ce-zabraniti-385558
Tesko je i meni da poverujem da postoji jos teze, da postoje takvi politicari Koji tako nesto odobravaju. Prosto da se covek stidi da kaze u kojoj drzavi zivi:(....Iako je dobra vecina naroda za potpunu zabranu, politicari i dalje ne slusaju vecinu( demokratija :evil:).....

Eh, al' Nemacka ce legalizovati incest, eto vam liberalne vrednosti. :D

A pazi, zivotinje ako su punoletne i pristale svojevoljno, i svojom slobodnom voljom ostaju na farmi, niko im nista tu ne moze (naravno, podrazumeva se da su procitale ugovor i potpisale u 3 primerka i dale izvod iz maticne knjige rodjenih).
Ironiju na stranu, bas me briga sta ce neki bolesnik da radi sa zivotinjama, negde tamo, ja tu ne mogu nista, da je bolesno, jeste, ali mislite da toga nema ovde kod nas? Doduse nije legalizovano na svu srecu, ali koliko sam prica cuo, sta se radi, uzas.

Samo dalje takve ljude od mene (i mojih zivotinja).

Kolega mi pričao o svojoj specijalnosti . Napuni vodom kadu a onda uhvati jednu muvu . Legne u kadu a kad mu se digne kita postavi kitu tako
da mu iz vode viri samo glavitj . Poslije muvi otkine jedno krilo i stavi je na vrh glavitja . Muva mlati jednim krilom jer hoće da poleti i ovoga
udara po glavitju . Muva ne smije ni u vodu i eto njoj belaja a ovaj mangup uživa . Dal i njega treba turiti u zakon il muve može da ebava
ko kako hoće ? :think:

Back