Danijela Štajnfeld tvrdi da ju je silovao Branislav Lečić

Slusao sam i njeno i njegovo izlaganje....sada kada se digla frka deluju oboje kao da veze sa nicim nemaju.....Citiramo scenu iz filma bure baruta ....ko je kriv?Ko je kriv?Ja sam kriv ******!Ribice su krive.....pacovi su krivi....Nece tu niko nista dokazati ni prikazati....prijavljuje ga nakon 9 godina!!!!!!Deluje misteriozno i cudno....Kako ce forenzika iscupati dokaz da je silovana ?

Jao ljudi sta je ovo, opet neka zavera vatikana protiv nasega Leke.

"OČI BEZ DUŠE. SVLAČI MI HALJINU. STRAVIČAN BOL" Glumica Merima Isaković optužuje Branislava Lečića za užasno seksualno nasilje kad je imala SAMO 18 GODINA​

Merima Isaković posle više decenija iznela je stravične tvrdnje o glumcu Branislavu Lečiću, pa ga je, poput koleginice Danijele Štajnfeld - optužila za silovanje.

Merima Isaković je u ispovesti za "Nedeljnik" prvi put javno iznela tvrdnje da ju je Branislav Lečić seksualno napastvovao.

- Bilo mi je 18 godina. Jesen 1978. Ugurao me u stan. Skinuo mi haljinu. Ne pokušavaj da vrištiš. Niko te neće čuti. Oborio me na pod. Osećala sam kako me lomi. Boliiii svaka koščica. Samo ne ovako. Molim te Bože! Ako uspe umreću noćas. Uživa u mom strahu. Osećam taj zadah. Kao miris truleži. Zastrašujuć pogled. Prazan i crn. Oči bez duše. Osećam potrebu da danas kažem istinu i molim naš narod da ovo pažljivo pročita. Nasilnik koji je zamalo uspeo da uništi moj život, da ugasi moju mladost, da me kao tama proguta. "Opraštam ti”, rekla sam mu tada, pre četrdeset godina. “Opraštam, ali ne zaboravljam. Ti nikada nećeš shvatiti bol koji si mi naneo. Mnogostruki bol. Ako ikada čujem da si ikome naneo sličnu bol, svima ću reći šta se desilo.” Ja sam svoju reč održala. Branislav Lečić izgleda nije. Osećam moralnu obavezu da podelim svoje iskustvo u nadi da će moja ispovest biti podrška i Danijeli Štajnfeld i ostalim žrtvama seksualnog zlostavljanja - istakla je ona za "Nedeljnik".

https://www.blic.rs/sudbine/branislav-lecic-merima-isakovic-silovanje-danijela-stajnfeld/bq8mb33

DANIJELA ŠTAJNFELD OPTUŽILA JOŠ 2 MUŠKARCA ZA ZLOSTAVLJANJE?! Novi detalji istrage slučaja koji je potresao Srbiju

Danijela Štajnfeld, Foto: printscreen

ŠTA LI ĆE BITI NA KRAJU​

DANIJELA ŠTAJNFELD OPTUŽILA JOŠ 2 MUŠKARCA ZA ZLOSTAVLJANJE?! Novi detalji istrage slučaja koji je potresao Srbiju​

Sumnja se da je glumica, prema navodnoj izjavi svedoka bliskog njenoj porodici, pre 20 godina lažno optužila za pokušaj silovanja starijeg muškarca
Prema informacijama koje navodi portal "24 sedam", Danijela Štajnfeld i njen advokatski tim koji je zastupa protiv kolege Branislava Lečića, koga je ove godine prijavila za silovanje, imaće pune ruke posla ukoliko se na sudu pokrene njena prošlost.
Sumnja se da je glumica, prema navodnoj izjavi svedoka bliskog njenoj porodici, pre 20 godina lažno optužila za pokušaj silovanja starijeg muškarca, V. K. iz Ruskog Krstura, gde je i rođena. Ipak, slučaj je odbačen i nikad nije dospeo na sud zbog razlikama u glumičinim iskazima.
V. K. preminuo je 2004. godine, a taj portal piše da je u trenutku kada ga je Danijela prijavila za seksualno uznemiravanje imao 43 godine, a ona 15. Radi se o lokalnom fotografu koji je radio po potrebi i za školske svečanosti, a čija se kuća tada nalazila nadomak škole koju je pohađala Danijela.
Pokojni V. K. preminuo je od posledica moždanog udara, nije bio oženjen ni imao decu. Brojni meštani Ruskog Krstura imali su samo reči hvale za V. K. On se bavio fotografijom, umetnošću uopšte, ali niko od njih nije čuo da se ponašao nedolično.
lg.php

Portal na osnovu izjava meštana tvrdi da V. K. nije jedini muškarac kog je Štajnfeldova u periodu od svoje 15. do 17. godine prijavila za seksualno uznemiravanje, već da ih ima najmanje dvojica. Te tvrdnje nikad nisu dočekale suđenje zbog nedovoljno čvrstih dokaza tadašnje tinejdžerke.
Njen advokat Božo Prelević, rekao je kratko za ovaj portal da ne želi da govori o slučaju svoje klijentkinje kako ne bi ometao tužilaštvo, ali kaže za ove nove informacije da svakako ne bi mogle da utiču na slučaj sa Lečićem.
Izvor iz tužilaštva dodaje da bi optužnica protiv glumca odavno bila podignuta, kad bi organi koji vode proces imali čvrste dokaze protiv Lečića. Opširnu ispovest o pokušaju silovanja od strane glumca iznela je i njegova nekadašnja koleginica Merima Isakovic.

Espreso.rs

Evo jos jedan. Setila se posle 20godina.Nadam se da ce kad tad odgovarati za lazne optuzbe.

Back