Danijela Štajnfeld tvrdi da ju je silovao Branislav Lečić

Ovo je tako izvestaceno.

Ne zna se ko je vise glumio u ovom razgovoru on ili ona.

I foru sa silovanjima smo uvezli sa zapada. Svi ucesnici su dobro placeni i zagarantovano je dalja karijera svakome ko zaigra za sistem.

Prvi put sam primetio da se ovakve fore koriste kada je vesli klark ili ko bese toni bler bio u poseti beogradu , kako narod ne bi pricao o tome kako okupatora docekujemo hlebom i solju - uz najvise drzavne pocasti - podmetli su debila sa bombom u skupstini i to su ceo dan vrtili medijski.

Cim ti masu jednom rukom i odvlace paznju - druga ruka izvodi trik.

Gde su Danijela Štajnfeld i Lečić igrali zajedno​

stajnfeld-lecic-725x464.jpg

Glumica Danijela Štajnfeld optužila je glumca i političara Branislava Lečića za silovanje. Detalje ovog stravičnog zločina javnosti je objavila još prošle godine u svom dokumentarnom filmu "Zaceli me". Međutim, ona je tek nakon nekoliko meseci, tačnije u petak, nadležnim organima otkrila ime silovatelja.
Danijela Štajnfeld i Branislav Lečić tokom svojih karijera nisu sarađivali na mnogo projekata.
Tačnije, njih dvoje su tumačili uloge u seriji “Vratiće se rode”, 2007. godine, gde su tumačili epizodne uloge, mada nisu imali zajedničkih scena.

https://nova.rs/zabava/showbiz/gde-su-danijela-stajnfeld-i-branislav-lecic-igrali-zajedno/

TRAŽI ISTINU​

TEŠKO SAM PODNEO VEST ZA LEČIĆA, ON JE OD 2015. AMBASADOR MOJE FONDACIJE: Igor Jurić rekao šta misli o OPTUŽBI​

Jurić je odmah odgovorio na pitanje zašto je Lečić i dalje Ambasador njegove Fondacije uprkos ovim optužbama!
Objavljeno: 22.03.2021. 15:55h

"Ne mogu da imam komentar na jednu tako osetljivu temu, dok iz Tužilaštva ne dobijem poziv i ne dobijem crno na belo da me je optužila za takvu stvar" izjavio je Branislav Lečić povodom nedavnih optužbi od strane Danijele Štajnfeld koja ga je optužila za silovanje.
Ovo je ujedno postala glavna tema u Srbiji, a društvene mreže naravno prednjače u komentarima i reakcijama.
Pa je tako reagovao i Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić" koji se osvrnuo na komentar jednog tviteraša koji je objavio informaciju da je upravo Branislav Lečić Ambasador pomenute Fondacije.

lg.php

Jurić je odmah odgovorio na pitanje zašto je Lečić i dalje Ambasador njegove Fondacije uprkos ovim optužbama.
- Od 2015. godine je Branislav Lečić ambasador fondacije. Lično, teško sam podneo informaciju za gospodina Lečića i samim tim što je do juče na neki način promovisao naš rad, ukoliko se optužbe ispostave kao tačne, očekujem da kazna bude maksimalna moguća, napisao je Jurić.

Podsetimo, Danijela Štajnfeld je pre nekoliko dana Višem javnom tužilaštvu izjavila da ju je silovao glumac, opozicioni političar, bivši ministar i član Demokratske stranke Branislav Lečić.

Uz prisustvo advokata, progovorila je o svom jezivom iskustvu, sa kojim je javnost upoznata pre nekoliko meseci putem dokumentarnog filma koji je snimljen u Americi, gde ova glumica živi i radi.
Prema njenim rečima, Lečić ju je napastvovao pre nekoliko godina dok su zajedno radili na jednom projektu.
Sada se čeka odgovor Tužilaštva koje mora da donese odluku o daljem postupku, a očekuje se i da će Lečić biti pozvan da se izjasni povodom prijave glumice.

NE PROPUSTITE​

SLIKA GOVORI NA ČIJOJ JE STRANI! Milena Radulović objavila stori na Instagramu, tiče se optužbe Danijele Štajnfeld!

OGLASILA SE MIRA BANJAC O OPTUŽBAMA DANIJELE DA JU JE LEČIĆ SILOVAO: Ona je igrala sa njima ZAJEDNO u seriji!

DANIJELA OPTUŽILA LEČIĆA ZA SILOVANJE, A ŠTA JE ON GOVORIO O MIKI ALEKSIĆU? Očigledno da je vršena manipulacija...

(Espreso)

—---------------------------------------------------

Sta sad imas da kazes lopurdo jedna? Miku Aleksica si optuzivao na sav glas iako jos nikakvih dokaza nema, a sad za svog ambasadora fondacije vrtis drugu pricu.

Poslednja izmena od moderatora:
Stvarno kako misle da se dokaze silovanje posle toliko godina. Rec nije dovoljna inace nista od pravde i demokratije. Vidim to optuzivanje je ucestalo u poslednjevreme. Samo kod Lecica su se malo preigrale jer kao sto sam rekao on je ambasador fondacije Tijana Juric. Moguce da ih Igor pocne proglasavati pedofilkama. Kao i sve koji nesto kazu protiv njega.

Recimo ovaj primer...uspesne i mocne zene koje su dostigle svoj vrhunac karijere cesto traze da budu silovane i kaznjavane koliko su sposobne takve zene da shvate da je nekoj mladoj glumici silovanje dramaticno iskustvo?
A sudije u srbiji su i birane po dostupnosti raznim politickim i mafijaskim autoritetima, cak su starlete pristojnije i moralnije, ali videcemo kako će to da se odvija...

Back