Dani Sarajeva u BGD

Ми јесмо људи, ти вређаш Србе са небулозама. Нису људи они који праве и подржавају изложбу. Геноцид над Србима у Сарајеву, је један од најстрашнијих. Али шта то тебе брига. Нека кољу и силују Србе, само да је теби добро.

Прочитај шта преживели Србин је доживео од твојих муслимана у Сарајеву. Најгнуснија зверства су почињена Србима:

tvoj logički aparat je ozbiljo oštećen ali pokušaću ponovo.

prema svim žrtvama imamo dužnost da se odnosimo podjednako ukoliko očelujemo da će se i "drugi" tako odnositi.

ako nisi sposoban da saosećaš sa "tuđim" žrtvama nemaš prava da očekuješ da "drugi" saosećaju sa "tvojim".

Festival se održava po drugi put sa ciljem stalnog podsećanja na opsadu Sarajeva tokom rata devedesetih godina prošlog veka. Tokom tri dana festivala Beograđanima će se predstaviti umetnici iz Sarajeva, prikazivaće se filmovi i pozorišne predstave i održavati različiti performansi i predavanja.
Pravo pitanje za dušmanske lizoguze je:
Kad će se u Sarajevu moći organizovati festival "Dani Banja Luke" gdje će građanima Sarajeva osvježiti podsjećanje na vrijeme opsade banjalučke regije 92. godine te smrt onih 12 srpskih novorođenčadi u inkubatorima banjalučkog porodilišta zbog namjernog onemogućavanja interventnog dostavljanja boca sa kiseonikom iz Srbije??? Dal to neko iz NVO u Beogradu danas uopšte i pominje!!!

Kad već onda nisu dali čak ni da inkubatori održe srpsku djecu u životu, onda nek sad ni ne se.u o opsadi Sarajeva!!!
Prihvati prljava pravila igre koja si sam nametnuo, a ne pizdi uokolo kad po istim pravilima na kraju fasuješ po tamburi!!! O opsadi Sarajeva trebali su da razmišljaju prije 92'!!! Koliko su muye isključivi i glupi, jasno se vidi iz činjenice da nikakvu pouku nisu izvukli iz sranja koje su sami zakuvali!!! Uvijek i svuda kriv im je samo neko drugi!!! Svima po Svijetu je odavno dopi.dilo da slušaju stalno njihovo kukanje o njihovom stradanju i ekskluzivnoj ulozi žrtve u BiH pa sad im sad još samo preostale i izrodske NVO u Beogradu koje svoje aktivnosti zasnivaju na provociranju političkog mazohizma u sopstvenom narodu!!
Popushili su za tužbu pred Sudom pravde pa sad kojekakvim kvazifestivalima stradanja po BGD-u povlače poteze političkih očajnika!!!

Poslednja izmena:
:rotf::rotf::rotf:

Da dobar si. Prave te tablete od tebe babuna izgleda.

Ja znam da je iz Sarajeva otislo 100k Srba, ali takodje znam da je u Rep. Srpskoj zivelo oko 47% Srba pre rata. A sada ih ima 90%. Ti ne znas ni jedno ni drugo. Dzungla u vugla...

Ово је гнусна и одвратна лаж. Да ли знаш колико само у Сарајеву Срба побијено... срам да те буде битанго једна...:twisted::twisted::twisted:

:rotf::rotf::rotf:

Da dobar si. Prave te tablete od tebe babuna izgleda.

Ja znam da je iz Sarajeva otislo 100k Srba, ali takodje znam da je u Rep. Srpskoj zivelo oko 47% Srba pre rata. A sada ih ima 90%. Ti ne znas ni jedno ni drugo. Dzungla u vugla...

Ma super si nam ti!!! Samo još da siđeš sa grane i da malo obiđeš mjesta i ljude o kojima se.eš a pojma nemaš šta lupaš!!!
Prebroj Srbe u Sarajevu i u Federaciji BiH, Hrvatskoj, Prištini, uporedi ih sa njihovim brojem iz osamdesetih pa se onda javi da palamudiš i o RS-u!!! Kada su tvoji ljubimci sve što je srpskoga roda stjerali u RS normalno je da su Srbalji tu većina!!! Kažem, normalno je, osim ako si ti nesretan što ustaše i Balije nisu sve Srbalje pobili umjesto što su ih najurili u RS!!!:rotf::dash:

Back