dani beograda

• Začetnik teme Začetnik teme sanja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e yebiga, samo što sam stigla do Knez Mihajlove u nedelju poče pljusak. Čekala sam u DKC-u da stane ali posle dva sata sam otišla kući.
Jel bilo nešto ili su odložili ako jesu, za kad?

bio je program u subotu, a zbog kise svecani defile u nedelju je tek stigao do kalisha (pobegli smo ka kolima malo pre toga). lepo je bilo u knezu videti sveborce, kostime iz svih epoha beograda, narocito cure obucene po modi 21. veka (roze poze) i oldtajmere.
koncerti su otkazani.
meni je najbolji deo bio priprema bine kod pobednika, ono testrianje mikrofona i ozvucenja, negde oko 13h. sunce, veseli prolaznici i bob marli se ori sa razglasa... vecina je pocela da djuska i bilo je bas bas dobro, zurka se napravi zacas.

:( ja u subotu nikako nisam mogla da idem.
Ali i po onom programu koji si postavila nedelja mi je bila zanimljivija zbog otvaranja Rimskog bunara i Sahat kule... Jeli, znaš li da li će to otvarati još neki dan, baš sam se slošila zbog kiše :cry:

na zalost, ne znam.
ali verujem da nas moderator zna :wink: , samo da nam javi.

bas steta sto je juce bila kisha pa je sve popodne i uvece otkazano (inc. koncerte i vatromet :cry: ).

ja sam sa klincima bila u subotu u zoo!
bilo je zabavno,ali...moglo je to i bolje. u ostalom zasto u zoo ,svaki dan ne bi bio jos neko ko zabavlja prolaznike?
ako ima sladoleda na svakom koraku,zasto da nema i zonglera?
no,ok bilo je super,klinci su uzivali sto je i najvaznije :P
ne znam za nedelju,zbog vremena nisam isla. :(

Jos jednom hvala Sanji na informacijama oko dana Beograda. Bila sam sa decom u subotu u Zoo i ludo smo se proveli. U nedelju su se sa vitezovima druzili cerka i suprug.Odusevljeni su se vratili i bio im je zao sto su zbog vremena morali ranije da se vrate.

nema na cemu, ovaj grad nam svakodnevno puno pruza, samo treba to da primetimo.
bitno da su deca dozivela nesto novo i lepo, tako ce nauciti da se beograd voli svakog dana po malo :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back