dance...

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
bile ovakve teme puno puta, al evo sad iamo novu garnituru korisnika, pa eto da vimo šta će oni kažu...:
znači Krsta organizuje neki dobrotvorni bal, žurku, nebitno...Tab održi govor, modovi aplaudiraju i tako...krene bahaćenje alkoholom i hranom...
s kim bi ste sedeli, s kim bi ste najradije igrali, oko koga bi ste se muvali...?

bile ovakve teme puno puta, al evo sad iamo novu garnituru korisnika, pa eto da vimo šta će oni kažu...:
znači Krsta organizuje neki dobrotvorni bal, žurku, nebitno...Tab održi govor, modovi aplaudiraju i tako...krene bahaćenje alkoholom i hranom...
s kim bi ste sedeli, s kim bi ste najradije igrali, oko koga bi ste se muvali...?

:hahaha:
Е,то би било кул! :super:

Ја бих,рецимо "мрачио" свакога на кога наиђем. Шалим се,има О.К. ликова на тинејџерима,одавде са ЉиС-а би то рецимо био Влада,Драгиша ми делује интересантнои лумповао би ол д најт са онкомафијом,дивне су. ;)

sedeo bih u nekoj kombinovanoj ekipi, al ono tu bi sigurno bio ti Di, ovaj mp5, Komri, Moca izvinjavam se ako sam nekoga zaboravio :)
Najradije bi igrao sa malom Djeljanom a oko koga bi se muvao pojma nemam..

Да,заборавих Иву,Душку са тениса, и Џорџи ми делује као кул лик :)

И да,мувао се вероватно не бих ни са којом,у смислу неке шеме,јер сам заузет!

ALAN-FORD-BR-395-ODGOVORI-MI-DA-SE-ZBLIZIMO-AKCIJA-_slika_L_1850577.jpg

- - - - - - - - - -

hirajgoagen mi je najlepsa

tema je ozbiljna, nemoj da se izmotavaš...

al da stavite u hodniku nekog super moda da deli one samolepljive papirice sa napisanim nickovima, pa svi da se obelezimo...mojne da se desi da razmenjujem viceve sa nekim koga ne mirisem bas :zcepanje: meni da uruci metlu ne papiric, da pocistim razbijene case, da se ne posecemo kad orgijamo :zper:

sta znam ima dosta od stare ekipe...od nove nemam pojma nisam u toku
i ima jedan sa kim bih odradila stiskavac i vatanje u wc-u...al ne smem da vam kazem sramota me :rumenka: :lol:

al da stavite u hodniku nekog super moda da deli one samolepljive papirice sa napisanim nickovima, pa svi da se obelezimo...mojne da se desi da razmenjujem viceve sa nekim koga ne mirisem bas :zcepanje: meni da uruci metlu ne papiric, da pocistim razbijene case, da se ne posecemo kad orgijamo :zper:

sta znam ima dosta od stare ekipe...od nove nemam pojma nisam u toku
i ima jedan sa kim bih odradila stiskavac i vatanje u wc-u...al ne smem da vam kazem sramota me :rumenka: :lol:

samo stiskavac i vatanje..?

Да,заборавих Иву,Душку са тениса, и Џорџи ми делује као кул лик :)

И да,мувао се вероватно не бих ни са којом,у смислу неке шеме,јер сам заузет!

dobro, Pero, računam da bi lepše polovine ostavili kućama...:lol:

a moze da padne razmena viceva sa dee, stronci, vucko, zak, saint, borac, besmrtna, zvocalo, ludopile, paganko, pipi, slonce, samanta, legenda zazi
ima ih jos al ne mogu da se setim, izvinjavam se ako sam zaboravila nekoga :rumenka:
sa nekima sam vec i kafenisala....

a moze da padne razmena viceva sa dee, stronci, vucko, zak, saint, borac, besmrtna, zvocalo, ludopile, paganko, pipi, slonce, samanta, legenda zazi
ima ih jos al ne mogu da se setim, izvinjavam se ako sam zaboravila nekoga :rumenka:
sa nekima sam vec i kafenisala....
brate slapše ti ja znam te viceve...tj neznam ni jedan jedini, jer odma zaboravim...može neko kolce, čačak, da stanem pored tebe da te držim za ruku, naravno ne stroncija il nekog muškog...i tako to...može i stiskavac ako Jakob ne pravi problem...

- - - - - - - - - -

E, blago vama
Odoh ja da dansujem sa usisivacem a posle i sa krpom :bye:

da si bio vredan ko ja, to bi već završio odavno...:zaljubljena:

a too...imam je...samo sto on ima lose glasovne mogucnosti za takvu pesmu...

ja bi da odradim stiskavac uz neki haus recimo...vatra na podijumu :zper:

- - - - - - - - - -

brate slapše ti ja znam te viceve...tj neznam ni jedan jedini, jer odma zaboravim...može neko kolce, čačak, da stanem pored tebe da te držim za ruku, naravno ne stroncija il nekog muškog...i tako to...može i stiskavac ako Jakob ne pravi problem...

- - - - - - - - - -

da si bio vredan ko ja, to bi već završio odavno...:zaljubljena:

moze stiskavac u troje :zper: :zcepanje:
ma salim se za viceve, ono opusteno caskanje na to mislim....

Back