DANAŠNJI POZDRAV U IME PROŠLIH VREMENA

anavolimilovana4.gif

Htedoh da vas pozdravim , drago blogerski prijatelji - te da pokušam kod starijih da prizovem sećanja , lepa sećanja na detinjstvo ; a mlađe potsetim na prolaznost , koja u suštini ima iste probleme za svaku generaciju !

Interesantna je ova recenica,koja pise na tarabi kuce,u kojoj stanuje nas prijatelj Loncar.

Recenica glasi:ANA VOLI MILOVANA.! Verovatno ce se mnogi od vas,uoitati,zasto je ova recenica tako
interesantna.??? Interesantna je s toga,sto je to,jedina recenica,koja bilo da se cita,s leva na desno,ili
s desna na levo,uvek glasi:Ana voli Milovana !!!:lol:

Interesantna je ova recenica,koja pise na tarabi kuce,u kojoj stanuje nas prijatelj Loncar.

Recenica glasi:ANA VOLI MILOVANA.! Verovatno ce se mnogi od vas,uoitati,zasto je ova recenica tako
interesantna.??? Interesantna je s toga,sto je to,jedina recenica,koja bilo da se cita,s leva na desno,ili
s desna na levo,uvek glasi:Ana voli Milovana !!!:lol:

...mani ti Sibirski XXI vek....ovo je moje vreme i nedam ga...još se ponekad poklonim grafitima sa ovakvim i sličnim oslikanim porukama istog sadržaja....
...u vreme bombardovanja , jedno jutro na jednoj zgradi osvane grafit u kome dečak poručuje devojčici da u slučaju najgoreg zna da je on večno voli...nema čoveka koji to jutro u autobusu kojim sam putovao , nije uočio ovu poruku , te nije teško uzdahnuo !...dosmanlije posle obrisali - prekrečili...greh !...zato nisu dugo ni trajali !

...e lorde , veruješ onima koji iz rupe nisu triput mrdnuli...a oni koji su sveta obišli i čak pre masakra triput - ej triput u Srebrnicu bili , ti znaju da je to bila namastirska taraba , a iza nje dežurno dupe zabrađeno....ako ne meruješ pitaj ove zamonašene , kačevendirane !....nema laži , nema prevare....a pošto je ovaj zaštitnik uterao prestonu intelegenciju da izbrišu polove i uvedu rodnu pripadnost , pa sad istorodni mogu da se ševe umesto u braku , u nekom ortakluku , sad su sve rupe ona ženska stvar !...a banana je banana ....to je super stvar !

Posle ovog , štićenja manjinskih prava i uvođenja rodnog lista , nema više ljudi i majmuni - do su sve humanoidi :

0079.gif%7Ec200

123loncar;bt273230:
...mani ti Sibirski XXI vek....ovo je moje vreme i nedam ga...još se ponekad poklonim grafitima sa ovakvim i sličnim oslikanim porukama istog sadržaja....
...u vreme bombardovanja , jedno jutro na jednoj zgradi osvane grafit u kome dečak poručuje devojčici da u slučaju najgoreg zna da je on večno voli...nema čoveka koji to jutro u autobusu kojim sam putovao , nije uočio ovu poruku , te nije teško uzdahnuo !...dosmanlije posle obrisali - prekrečili...greh !...zato nisu dugo ni trajali !

Ne sporim ti ja to niti mogu, samo sam primetio da je preteca televiziji taraba :hahaha: i kako Grof napisa al' nespretno na tarabana se svasta i crtalo.Cesto si mogao da vidis nacrtanu p*cku al je nije niko ni mazio ni lizao bas kao na televiziji,gomile gologuzih starleta al' mozes samo da ih gledas.

Poslednja izmena:

Back