Danas , nekako oko podneva , ždraknem kroz prozor da vidim kako je napolju . Sunčano , iznad kuće nebo plavo - pa skočim k'o oparen ; da skuckam i završim neki poslić ispred kuće , koji osta od juče ! Ma koliko sam radno oran , bez ikakvih zadržavanja istrčao napolje ; kad ono , kao da neko rukom obrisa sunce i navuče oblake ; pljusnu kiša ! I to takva , da pokisoh k'o miš , u trenu - izjedaret !
Pa stvarno nema smisla !
Sve se nekako urotilo protivu mene ! Pa i ovo vreme !
Ljudi biz ikakvog signala , vizuelnog , zvučnog ; čak i bez SMS poruke i bez maila, pljusnu ko iz kabla....ma kakav kabl , ko iz okeana !
I čemu sve to , pitam se !? Kud sve to vodi ovu planetu !?
Pored tolikih moderatora , operatera i distrubutera, udariti nezaštićenog najvnog i lakovernog čoveka ! Stvarno je bedno i ništavno ! Pa i ako je takvo i takvo vreme , stvarno je bedno i ništavno ! Na siću i jadu svako može da se istresa i da po njoj moča , pa i ovo vreme
Ma , došlo je takvo vreme , čisto razbojničko - nema šta !
Pa stvarno nema smisla !
Sve se nekako urotilo protivu mene ! Pa i ovo vreme !
Ljudi biz ikakvog signala , vizuelnog , zvučnog ; čak i bez SMS poruke i bez maila, pljusnu ko iz kabla....ma kakav kabl , ko iz okeana !
I čemu sve to , pitam se !? Kud sve to vodi ovu planetu !?
Pored tolikih moderatora , operatera i distrubutera, udariti nezaštićenog najvnog i lakovernog čoveka ! Stvarno je bedno i ništavno ! Pa i ako je takvo i takvo vreme , stvarno je bedno i ništavno ! Na siću i jadu svako može da se istresa i da po njoj moča , pa i ovo vreme
Ma , došlo je takvo vreme , čisto razbojničko - nema šta !