- Poruka
- 73.673
daj spoj me s nekom leba ti da delimo tu koru leba![]()
Ja da te spojim? Pa ja da ti budem kriva kad ti nešto zafali? E ne'š vala...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daj spoj me s nekom leba ti da delimo tu koru leba![]()
Ja da te spojim? Pa ja da ti budem kriva kad ti nešto zafali? E ne'š vala...
Evo jedne ozbiljne teme o kojoj se nasiroko moze govoriti. Ne bih izdvajao samo devojke danas,svrstao bih i momke tu,uopste omladinu. Posto je rec o devojkama moram reci da sam,cast izuzetcima,veoma razocaran u danasnje devojke,u danasnje zene. Izgubilo se vreme vernosti,postenja i casti. Doslo je do svojevrsne erozije morala kod mladog sveta,isplivale su te nus pojave prihvatanja zapadnjackih vrednosti a ono tradicionalno sto se vezivalo za ovaj narod je nestalo. Govorim o problemu alkoholisanja devojaka,neretko teski slucajevi alkoholizma,o javnom da tako kazem prostituisanju,o nepostovanju institucije porodice i starijih,o vodjenju neurednog zivota i slicno. Nagledao sam se nocu pijanih devojaka,recicu slobodno opajdara!kako vriste po gradu,bose i gole povracaju valjaju se po ulici ( vozio sam kamion za Maxi gde se dostava robe u centru grada vrsi nocu i rano ujutru,da ne bude zabune da sam bio na mestima gde i gore pomenuti otpad od drustva). Ogorcen sam na takve osobe koje nemaju nikakvih moralnih nacela kojima bi se vodili i ziveli po njima i koji jure macane sa besnim kolima i bludnice sa njima po parkinzima,njivama i slicno...
Pre bih izabrao da doveka budem sam nego da sa nekom takvom provedem zivot i slicno. Time bih zaokruzio pricu na temu koja me licno boli i pogadja.