DANASNJE DEVOJKE,PO LEPOTI I OBRAZOVANOSTI -NIKADA KAO SADA !

Svedoci smo,a to moze videti svako,i na prvi pogled.Nikada kao u zadnje vreme,nismo u nasoj sredini,imali
toliko lepih,visokih i ono sto je jos vaznije,pametnih mladih devojaka.U srednjim skolama,visokim,na fakultetima,
to je nepojmljivo koliko devojaka ima,koje postizu nad prosecne rezultate,u svom skolovanju.

Cini mi se,da mladici,bar ovi iz zadnjih generacija,pocinju dobro da zaostaju,u intelektualnom smislu,iza svojih
zenskih vrsnjakinja.Mozda je tome uzrok,sto se mladici vise obracaju sportu,a devojke intelektu.Sve vise,u razgovoru
sa studentkinjama,moze se od njih cuti,da su razocarane sa stanjem duha,kod svojih vrsnjaka.

Cesto se zale,da nemaju dobru komunikaciju,sa vrsnjacima,koji se sve vise okrecu grupnom nacinu ponasanja
tj,druze se sa istopolnim drustvom,dok "zairu" od razgovora i druzenja sa devojkama.Taj nagli uspon zenske
emancipacije,veoma je ohrabrujuci,ali eto nazalost,ima i neke svoje nuz pojave,koje se ticu komunikacije sa
suprotnim polom.

Lorde,Vidi se, osjeca, imam kcerke i u svim razgovorima sa njima to o cemu si ti pisao ...
Izadjem sa mojom prelijepom Nikolinom u basti nekog kafica .
Kad ono na jednoj strani muski a na drugoj zenski svijet .
Zene listom lijepe zabavljaju se cevrljaju dok muskarci bulje i svoje mobilne telefone .
Sto bi rekli moji sugradjani * A nu jado mani se telafona ucini nesto evo djevojaka da biras .
Sve vise ce zene da se obrazuju i traze svoj prozor u zivot same i birace, nece cekati da budu izabrane narocito od pogresnih dasa .
Moja brbljiva na majku Nikolina uvijek pocne bilo kakvu komunikaciju i da ne nastavi to bi bilo to .
Kaze da postignu vrh pitajuci *gdje radi * kako je placena *koja kola vozi ...
Cak i policajci kad je zaustave ista pitanja postavljaju .
Tu su se Lorde moj pobrkali loncici ...Bojim se da su zene sve tako obrazovane kulturne u gubitku .
Sto bi bilo porazno ako se takvom muskercima kakvi su danas prilagode .
Divnu si temu odskrinuo - komedija je to dobro bi bilo da ne predje u nesto gore .
Ljubav , romantika se istanjila iskrivila , brzo se zivi .Kod nas je razmjer 6 djevojaka na jednog takvog ...
Pa nek je svima dragi bog upomoc.
Za tebe jedan veliki pozdrav ...:D

Back