Danasnja omladina

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

LastGentleman

Primećen član
Poruka
911
U ovome vremenu klinci i klinceze zaludeli se za raznrazne perverzije,zatrudne vec od 14,15 a od 13 uveliko imaju punooo veza iza sebe ko Toma Zdravkovic sto je pevao o Sanji Danki itd svim bisiim ljubavima tako i danasnja deca, u moje vreme zenska su deca ucila da kuvaju i peru na ruke, a muska da kopaju bascu :deda: MOJE VREME JE ZLATA VREDELO :) :super:

Problem je sto svi hoce da budu veliki i da rade ono sto rade veliki, jer to vide od nas starijih pa to je kao cool, a u to vreme biti cool je biti veci od Boga i glavni prioritet.
Ajde sto klinci hoce da se ponasaju kao veliki a nezreli su, nego sto se i stariji 20+ ponasaju kao klinci i na tom su nivou psihickog i emotivnog razvoja.

Problem je sto svi hoce da budu veliki i da rade ono sto rade veliki, jer to vide od nas starijih pa to je kao cool, a u to vreme biti cool je biti veci od Boga i glavni prioritet.
Ajde sto klinci hoce da se ponasaju kao veliki a nezreli su, nego sto se i stariji 20+ ponasaju kao klinci i na tom su nivou psihickog i emotivnog razvoja.

Zaostali u razvoju :hahaha:

Shvatili su da su pogrešili što su žurili pa idu unazad sad..

U ovome vremenu klinci i klinceze zaludeli se za raznrazne perverzije,zatrudne vec od 14,15 a od 13 uveliko imaju punooo veza iza sebe ko Toma Zdravkovic sto je pevao o Sanji Danki itd svim bisiim ljubavima tako i danasnja deca, u moje vreme zenska su deca ucila da kuvaju i peru na ruke, a muska da kopaju bascu :deda: MOJE VREME JE ZLATA VREDELO :) :super:

Pa i nije bas tako, mislim u srednjem veku je bio aktuelan ovaj trend, nije to samo "u ovom vremenu", pre bi se reklo da se vracamo u neka prosla vremena...
Nista novo u svakom slucaju, samo sto ne ide sa modernim drustvom, ipak se u danasnjem vremenu ocekuje da zena bude elokventna, ambiciozna, obrazovana, za sta sve treba vremena...

Pa i nije bas tako, mislim u srednjem veku je bio aktuelan ovaj trend, nije to samo "u ovom vremenu", pre bi se reklo da se vracamo u neka prosla vremena...
Nista novo u svakom slucaju, samo sto ne ide sa modernim drustvom, ipak se u danasnjem vremenu ocekuje da zena bude elokventna, ambiciozna, obrazovana, za sta sve treba vremena...

Pilje moje nije samo u srednjem veku vec sve do 20 veka u Srbiji :)

ja sam odavno reko da svest nije socioloske prirode al' mi niko ne veruje..

Prvo brate, ne znam sta je perverzno u trudnoci. Ako ti je to perverzno ja sam Dzek Trbosek.
Drugo batice, na protiv, danas devojke zatrudne kasnije nego pre. Pre je limit (iz kulturoloskih razloga) bio negde 20 + najkasnije.

Ja se samo secam da kada sam ja imala 15-ak godina, nase mame su se prisecale i uporedjivale kako je to bilo kada su one imale 15 godina i negodovale na mnogo stosta, a njihove mame opet...itd, itd
Hocu reci da se nije nista mnogo promenilo, vec se prije krilo, strah od sramote je bio veci, dok danas uglavnom nikoga nije briga. To je razlika.
I da! Nije bilo mobilnih telefona da se ovekovece kompromitujuce scene :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back