Tamara Dragana
Početnik
- Poruka
- 13

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislili ali ne govorili..ovo je problem sto su deca bezobrazna a ne dovoljno edukovana da nisu sigurna iza ekranajeste samo smo se mi stideli i plasili i nije bilo tako slobodno ali smo slicno mislili mozda
nedavno sam procitala na fejsu kako ''dete'' od 13god. salje poruke momcima da budu snjom u vezi, i sta sve treba da rade.. mislim na ''stvari za odrasle''.. da li je to normalnooo? -.- o.O
tamara dragana![]()
nedavno sam procitala na fejsu kako ''dete'' od 13god. salje poruke momcima da budu snjom u vezi, i sta sve treba da rade.. mislim na ''stvari za odrasle''.. da li je to normalnooo? -.- o.O
Autor teksta moze biti pedofil od pedesetak godina , a tako moze da navlaci balavurdiju na tanak led .nedavno sam procitala na fejsu kako ''dete'' od 13god. salje poruke momcima da budu snjom u vezi, i sta sve treba da rade.. mislim na ''stvari za odrasle''.. da li je to normalnooo? -.- o.O
да вам ја кажем....све то треба тући
не, озбиљно- деца су толико проста, неваспитана, глупа и покварена да више нису деца![]()
има у крају једна '99 ...једном сам код друга у телефону нашла разне слике...но комент..а маму да јој видите, није ни чудо
Devojka koja je to slala ustvari postoji, dostal ljudi je to videlo, a i tu devojku.
Cao Tamara kako se zoves?
daj link od mame
inache...sve je to propust roditelja