Данас у 12.51 часова почиње лето

frootsman

Buduća legenda
Poruka
25.505
.
Данас у 12.51 часова почиње лето

Лето ове године почиње у суботу 21. јуна у 12.51 часова, у исто време за становнике јужне Земљине полулопте почиње зима.

Земља ће бити најдаље од Сунца 4. јула у 02.00 часа.

На дан почетка лета обданица је најдужа, а ноћ најкраћа.

Сунце у Београду излази у 04.52 часова, а залази у 20.27 сати, што значи да ће обданица трајати 15 часова и 35 минута, а ноћ свега осам часова и 25 минута, речено је Тањугу у Астрономском друштву "Руђер Бошковић".

http://vesti.krstarica.com/vesti-dana/danas-u-12-51-casova-pocinje-leto/

Свим посетиоцима форума "Политика" Фроотсман жели дивно лето пуно необичних, а пријатних догађаја, дешавања и сусрета!

Једите воће и проведите што више времена у природи, неоптерећени малоумношћу модерне цивилизације и кретенизмом политичарских аномалија!

:bye:

.

Kakvo crno viće u prirodi , samo mesa ,luka i leburde , eventualno preradjevine groždja ,šljive i dunje od voća .

Дим од роштиља нек се вије, вије, за слободу Србије!

- - - - - - - - - -

Mrzim leto. A i Sunce je opasno po zivot.

Лето у граду је психотично, ту си у праву!
Зато треба побећ' у неку колибицу, земуницу или сојеницу.

Смањења плата у јавном сектору од 10 одсто неће бити у јуну и јулу
http://vesti.krstarica.com/ekonomija/u-julu-nece-biti-smanjenja-plata/

Ово је добра вест. Запослени у јавном сектору потрошиће више новца на сеоски, брдско-планински и бањски туризам, тј. оставиће више пара код приватних туристичких предузетника.

И деца јавних сектораша неће потрошити 10% мање новца на дрогилице кад оду на Exit, тако да неће доћи до рецесије ни у том сегменту услужних делатности.

Захваљујући господину Bучићу!

Реците "ХВАЛА".

Poslednja izmena od moderatora:
Nevolim leto. Proći će još jedno, a ja neću otići na more :D :D :) Kupaću se u gumenom bazenu na mojoj vikendici, što možda i nije dosadno kad ima nekog društva, ali s obzirom da sam najčešće sam sa roditeljima ili bratom-nije mi interesantno.

Pogotovu će mi biti dosadan period sad kad moji budu na moru (osim ako ne nepozovu iz neke od firmi na neke obuke). Svaki dan odlazak na vikendicu. Neznam, nije mi to interesatno. Više volim leta kad idem na more- pa mi prodje npr 10.dana u iščekivanju, 10.dana na moru, i 10.dana u privikavanju ponovo na svakodnevnicu.
Imam neke knjige, uzeću da ih čitam izmedju odlazaka na vikendicu (gde imamo gumeni bazen leti dubine metar dvadest dva, ali mi to nije interesatno). Ako nebudem radio, možda pred spavanje odvojim i sat, sat ipo za neke igrice na mobilnom

Back