- Poruka
- 89.776
Znate li o kom prazniku se radi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Juče je bio i međunarodni dan zdravlja, a danas je i Praznik roma.Sabor Svetog Arhangela Gavrila. Juce su bile Blagovesti, ako mislis na taj praznik.
Znaci za udate ne vazi… jeeee!Devojke ne valja da uzimaju ručne radove u ruke, da šiju i pletu.
То није тачно одмах да ти јавим.Znate li o kom prazniku se radi?
donekle,.То није тачно одмах да ти јавим.
Барем једном месечно у новинама пише то што си ти написао.
Измишљају новинари да би попунили простор.
Празницима се никада није радило ништа, нити започињало ништа.
Ниси разумео. У старини људи нису копали, нису орали нити су жене радиле неки посао руком за празник.donekle,.
na treći dan Božića se ipak nešto značajno započinje,..
jer je Božić simbol začetka i rođenja,.
msm da bi i na Blagovesti moglo štogod započeti,.
bar posejati koje zrnce nečega,.
pa će to da raste,..
..
i ja sam rođen na Blagovesti
![]()
Sujeverje i praznoverje, to nije vera u Boga. Neka vrsta paganstine ili sta vec.donekle,.
na treći dan Božića se ipak nešto značajno započinje,..
jer je Božić simbol začetka i rođenja,.
msm da bi i na Blagovesti moglo štogod započeti,.
bar posejati koje zrnce nečega,.
pa će to da raste,..
..
i ja sam rođen na Blagovesti
![]()
to je narodno verovanje,.. nema veze sa religijom,.. kao ni sujeverje.Sujeverje i praznoverje, to nije vera u Boga. Neka vrsta paganstine ili sta vec.
Pa jeste jedna vrsta sujeverja, kao i ono "na crveno slovo se ne radi" jer neki svetac ce ti spaliti kucu ako si na taj praznik peglao ili zakivao ekser.to je narodno verovanje,.. nema veze sa religijom,.. kao ni sujeverje.
- ako me svrbi levi dlan, stići će neke pare,.. a ako desni na vidiku su batine,.. ima toga ihahaj,.
meni je strina brisala usta opračom da ne budem gadljiv,.. itd,..
Народно веровање може и имати везе са религијом.to je narodno verovanje,.. nema veze sa religijom,.. kao ni sujeverje.
ja lično verujem AKO nas bog uopšte i gleda, gleda šta ti je u srcu a ne šta si radio šta nisi za neke praznike.
Bice vam oprosteno, sigurna sam![]()
A mozda to i jesi a da ne znasja lično verujem AKO nas bog uopšte i gleda, gleda šta ti je u srcu a ne šta si radio šta nisi za neke praznike.
mogao sam se roditi i kao bušmanin![]()
nema veze ko sam i šta sam nego jesam li dobro ili zlo.A mozda to i jesi a da ne znas![]()
A otkud ti znas sta je bogu dobro a sta zlo?nema veze ko sam i šta sam nego jesam li dobro ili zlo.
da sam bog tako bih gledao. dušu ti vidi samo bog.
ne znam on je postavio svoje standardeA otkud ti znas sta je bogu dobro a sta zlo?
8. aprila, Srpska pravoslavna crkva proslavljau Sabor Svetog arhangela Gavrila, jednog od najvažnijih svetaca u hrišćanstvu.Znate li o kom prazniku se radi?
i tu zavisi kako okrivljuješ sebeJa nemam taj problem, cak I previse okrivljujem sebe.