ДАНАС САСТАНАК ВУЧИЋА И ДИНКИЋА

Милица

Buduća legenda
Poruka
26.912
КОАЛИЦИЈА ЗА СПАС СРБИЈЕ

БЕОГРАД, 4. ЈУЛА /СРНА/ - Представници Српске напредне странке (СНС) и Уједињених региона Србије (УРС) разговараће данас о формирању владе Србије.

http://www.srna.rs/novosti/13695/danas-sastanak--vucica-i-dinkica-.htm

din4.jpg

Dinkić o vladi sa SNS

- URS neće ući u vladu sa SNS, ali bih isto to želeo da čujem i od predsednika DS. Mi nećemo s njima ni u kakve kombinacije, ali nisam siguran u to da u DS razmišljaju isto. Ne verujem u SNS jer nemaju ni ideje ni kadrove, da ne govorim o katastrofalnom iskustvu s njima iz vremena Miloševića. Ali, ako narod glasa za njih, vrlo brzo će se uveriti koliko je veliku grešku napravio.

Dinkić o Nikoliću

- Lagao sam za akcije da Toma Nikolić ne bi pobedio Tadića i vratio Srbiju u devedesete.

Dinkić o Vučiću

- Vi ste ubica. Toliko ste ljudi indirektno ubili da me čudi kako možete da izađete napolje.

Vučić o Dinkiću

- Dinkić je umešan u kriminalna zamešateljstva i lopovluk.
- Dinkić je opljačkao Nacionalnu štedionicu.
- Dinkić je najveći pljačkaš i lopov u istoriji Srbije, a bivša vlada mu je dala imunitet zbog pljačke s čarapom na glavi.
- Kad dođem na vlast, uhapsiću Dinkića.

Vučić o Dačiću

- Ni Bog ne može da me natera u vladu sa SPS-om. Dačić je osvedočeni lažov i lopov.

ПРЕДЛОЖИТЕ ПРВОМ ЧОВЕКУ СТРАНКЕ, ЗА КОЈУ СТЕ ГЛАСАЛИ ЈЕР ВАМ ЈЕ ОБЕЋАЛА ДА ЋЕ СПРЕЧИТИ ДАЉУ КРАЂУ ДРЖАВЕ И ЊЕНО УНИШТАВАЊЕ, ШТА ДА ПИТА СВОГ БУДУЋЕГ КОАЛИЦИОНОГ ПАРТНЕРА У ВЛАДИ И КОЈЕ ГАРАНЦИЈЕ МОЖЕ ДА МУ ТРАЖИ, ДА НЕЋЕ НАСТАВИТИ ПО СТАРОМ :zcepanje:

Poslednja izmena:
Ма Динкић нема идеологију. Он игра како му свирају. Његова идеологија новац, а зна да га направи.

Zanimljivo, nikad nije bio u partiji, iako je politička scena Srbije još od 90-ih imala lepezu mogućnosti,

već je osnovana grupa eksperata G17+, a danas to su opet ujedinjeni regioni .....,
ne nema ideologiju ... ima samo potrebu da stekne iminitet, jer istraga o prodaji Telenora je krenula,
i to sa mesta gde se istrage ne završavaju na način kao što se završavaju kod nas.

Back