Danas parada, kiša staje oko 14h

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
За параде поводом дана победе, 9. мај, у Москви киша НИКАДА није падала.
To nije tačno uopšte... 1991-ve su bili potopljeni za 9-ti maj...

liquid_precipitation_reports_hours_h.png

Inače, taj kraj aprila i početak maja je period najmanje vlažnosti u Moskvi u toku godine, tako da je i verovatnoća padavina manja... a tačno je da imaju tehnologiju za raspršivanje oblaka, ali ona ne može uvek da pomogne.

парадом се гура прст у око Американцима, а Вучић уопште није у том фазону. значи да то и није његова идеја, него је на њу пристао, и то невољно (верујем тек након што су Американци дали зелено светло).

Из унутарполитичких разлога, наравно, да би се Русима показало на свим медијима да Путин може да оде негде где ће му се неко обрадовати а да то није код лудог Батке у Белорусију.

Идеја о Србима као тајном Путиновом адуту у било каквим озбиљним разговорима са Западом је тако дивна да и сад имам осмех на лицу. Мислиће колеге на послу да сам читао неки хумористички сајт.

Из унутарполитичких разлога, наравно, да би се Русима показало на свим медијима да Путин може да оде негде где ће му се неко обрадовати а да то није код лудог Батке у Белорусију.

апсолутно! али ниси објаснио у чему је интерес Вучића да му у тој представи асистира.

Идеја о Србима као тајном Путиновом адуту у било каквим озбиљним разговорима са Западом је тако дивна да и сад имам осмех на лицу. Мислиће колеге на послу да сам читао неки хумористички сајт.

нисам рекао ''тајни адут'' јер русофилство Срба није никаква тајна. Балкан је нестабилно подручје са мноштвом замрзнутих сукоба.. Руси би могли мало да подигну температуру. то је порука Путина.

Dok nismo popustili da dozvolimo pedersku paradu davili su nas kišom iz HAARP-a i verovatno bi nas podavili da smo se dosledno državli. Zato Vučić kaže "evropa je to tražila", dakle ucena i terror. Moramo što pre sa Rusima da napravimo vojni savez i da zajedno napravimo štit od svakog cionističkog zla kako iz EU tako i iz Amerike. Moramo što pre da napravimo anti-HAARP system odbrene. Ne znam da li je to moguće? :think:

Dok nismo popustili da dozvolimo pedersku paradu davili su nas kišom iz HAARP-a i verovatno bi nas podavili da smo se dosledno državli. Zato Vučić kaže "evropa je to tražila", dakle ucena i terror. Moramo što pre sa Rusima da napravimo vojni savez i da zajedno napravimo štit od svakog cionističkog zla kako iz EU tako i iz Amerike. Moramo što pre da napravimo anti-HAARP system odbrene. Ne znam da li je to moguće? :think:
Moramo što pre da izađemo iz ruske, evropske i američke bulje, jer tamo nećemo naći besplatnu večeru.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back