*november rain*
Domaćin
- Poruka
- 3.297
srecjan rodjendan i od mene...znam da kasnim, ali kada kazem srecjan rodjendan ne mislim samo na ~taj dan...nego i na sve ostale... (:
chuvaj se... (;
chuvaj se... (;
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bliznakinja:
sweet_A:Da se i ja pridružim čestitkamaБлизнакиња, želim ti sve najbolje, ti si super mod
Ma i ovako si super :wink:
*november rain*:srecjan rodjendan i od mene...znam da kasnim, ali kada kazem srecjan rodjendan ne mislim samo na ~taj dan...nego i na sve ostale... (:
chuvaj se... (;
d4ch4:Bliznakinja:
Na mom shtampachu.
Bliznakinja:d4ch4:Bliznakinja:
Na mom shtampachu.
![]()
![]()
![]()
![]()
Супер..сад имам и паче и прасенце...шта ћу још добити...![]()
Bliznakinja:Има још до твог рођуса... :wink:
d4ch4:Bliznakinja:Има још до твог рођуса... :wink:
TAman da popravish sve kecheve i da dodjesh :wink: .
Alexandra9:uhm... sa dosta zakashnjenja...
Bliz... swecjan ti rodjendan... i da ih josh puno imashPpPp (ovo je klasichna poruka bivsheg optimiste...
)... Shalim se...
Glupo mi je da sam redjam neke frazice~ sve naj, sve zhelje... nja nja... nisam danas raspolozhena za to. (; Recji cju samo to ~zhelim ti da svaki dan pogledash zhivotu u facu i shvatish da iako mozhe biti stoka, tu su primerene metode dresure...Svaki dan bez kalupa i sa puno slobode koju zhelim da sama sebi definishesh... eto... toliko o tome... (;
bah...Bliznakinja:Alexandra9:uhm... sa dosta zakashnjenja...
Bliz... swecjan ti rodjendan... i da ih josh puno imashPpPp (ovo je klasichna poruka bivsheg optimiste...
)... Shalim se...
Glupo mi je da sam redjam neke frazice~ sve naj, sve zhelje... nja nja... nisam danas raspolozhena za to. (; Recji cju samo to ~zhelim ti da svaki dan pogledash zhivotu u facu i shvatish da iako mozhe biti stoka, tu su primerene metode dresure...Svaki dan bez kalupa i sa puno slobode koju zhelim da sama sebi definishesh... eto... toliko o tome... (;
Тенкс Алекс :wink:![]()
Врло дубокоумно![]()
Electra:Srecjan rodjus i od mene... sa x dana zakashnjenja :shock: Znash kako kazhu... nikad nije kasno...![]()
ops: