Neko ce reci, pa u svakoj epohi lepotani su bili srecnici zbog svog izgleda. NARAVNO!! Ali danas posebno.
Napravim ja lazan profil na superpoznatom sajtu za upoznavanje i prosoto je bilo neverovatno. Nadjem neku sliku sa onih gej sajtova gde se skidaju muskarci. Izaberem par slika jednog muksarca, on onako crn, srne oci bas bas upecatljiv ultra dasa sa lepom gradjom onako kao bokser poluteske kategorije. Znaci nema ocrtane preterano misice vec onako salo ali ne preterano vec zaobljen. Naravno skratimga u fotosopu da se ne vidi polni organ.
I sad kako kojoj pisem bilo ona ultra lepa ribetina bilo rugoba sve od reda su odgovarale na mojim porukama. Reko aj da vidim dokle ide njihovo trpljenje i ponizenje samo da bi bile sa takvim jednim frajerom. Ja pocnem da se izivljavam nad njima one nista sve povladjuju, izvinjavaju se, malte ne moleme. Ja prestanem da pisem a vecina nastavlja da mi pise, salje mi neke slike romanticne ovo ono. Neverovatno one same predlazu da se vidimo sto pre. Neke cak na pitanje da li bi dosle kod mene u stanu potvrdno odgovaraju malte ne kao da su jedva cekale to pitanje.
Znaci neverovatno.
I pravim poredjenje kad sa svojim porofilom pise. Malte ne posaljem 100 poruka da bi doziveo jedan odgovor na poruku. A i kad odgovore malte ne sa kljestima moras da im izvlacis reci, pisu po dve tri reci i to za odgovor treba da cekas malte ne satima itd itd.
Znaci ako je neko ultra lep pravac sajtovi za uposnavanje i uzivajte , danasnje vreme je raj za vas kao nikad do sada.