Ttreba li mi cestitati ?
Mislim treba na samom ostavljanju .
Uzivam ili samo sebe nagovaram da je tako .Cetiri cijela dana .
A bilo je vrijeme da se tako nesto dogodi i dogodilo se .
U proteklom vremenu pecenog pusaca letjele si kutije raznoraznih proizvodjaca ovog nevidjenog meraka i mraka kojim sami sebe obasipamo .
I znajuci sve sto treba da znamo o pusenju nastavljamo po svome liceci sebi na kukavice .
Kad se kraj konpjutera zacitam i pusim pa mi pepeo sam padne po stolcicu odjeci ili tastarturi .
Mrzim sebe a to mi je najtezi osjecaj .
A kek pepeljre desetak raznoh oblika i boja prate me u stopu svud po kuci .
I to nije sve kad pusim van kuce cak i u prirodi cudim se sto mi nema mojih drugarica pepeljara.
U samim pocecima pusackog staza pusila sam poslije ispijene kafe .
Da,da smijem se dok ovo pisem .Do prije CETIRI dana pusila sam pet cigareta srcuci kaficu.
Volja da bilo sto uradimo redikalno u zivotu je dobar drug .
Tu dobru drugaricu VOLJU sam stavljala na probu i sad je testiram dajuci sebi za pravo da mislim kako sam prepuna iste.
Sve nam je na dohvat ruke sve visi u vazduhu samo ga treba uzeti biti ponosan na sebe ili ostaviti i razocarati sebe .
http://1.***************/_7_dmXmAesZU/S6qGA9VlaqI/AAAAAAAAAOI/eESh2GtL4-s/s400/pusenje.ubija.jpg
Mislim treba na samom ostavljanju .
Uzivam ili samo sebe nagovaram da je tako .Cetiri cijela dana .
A bilo je vrijeme da se tako nesto dogodi i dogodilo se .
U proteklom vremenu pecenog pusaca letjele si kutije raznoraznih proizvodjaca ovog nevidjenog meraka i mraka kojim sami sebe obasipamo .
I znajuci sve sto treba da znamo o pusenju nastavljamo po svome liceci sebi na kukavice .
Kad se kraj konpjutera zacitam i pusim pa mi pepeo sam padne po stolcicu odjeci ili tastarturi .
Mrzim sebe a to mi je najtezi osjecaj .
A kek pepeljre desetak raznoh oblika i boja prate me u stopu svud po kuci .
I to nije sve kad pusim van kuce cak i u prirodi cudim se sto mi nema mojih drugarica pepeljara.
U samim pocecima pusackog staza pusila sam poslije ispijene kafe .
Da,da smijem se dok ovo pisem .Do prije CETIRI dana pusila sam pet cigareta srcuci kaficu.
Volja da bilo sto uradimo redikalno u zivotu je dobar drug .
Tu dobru drugaricu VOLJU sam stavljala na probu i sad je testiram dajuci sebi za pravo da mislim kako sam prepuna iste.
Sve nam je na dohvat ruke sve visi u vazduhu samo ga treba uzeti biti ponosan na sebe ili ostaviti i razocarati sebe .
http://1.***************/_7_dmXmAesZU/S6qGA9VlaqI/AAAAAAAAAOI/eESh2GtL4-s/s400/pusenje.ubija.jpg