Danas je CETVRTI dan kako ne pusim....

Ttreba li mi cestitati ?
Mislim treba na samom ostavljanju .
Uzivam ili samo sebe nagovaram da je tako .Cetiri cijela dana .
A bilo je vrijeme da se tako nesto dogodi i dogodilo se .
U proteklom vremenu pecenog pusaca letjele si kutije raznoraznih proizvodjaca ovog nevidjenog meraka i mraka kojim sami sebe obasipamo .
I znajuci sve sto treba da znamo o pusenju nastavljamo po svome liceci sebi na kukavice .
Kad se kraj konpjutera zacitam i pusim pa mi pepeo sam padne po stolcicu odjeci ili tastarturi .
Mrzim sebe a to mi je najtezi osjecaj .
A kek pepeljre desetak raznoh oblika i boja prate me u stopu svud po kuci .
I to nije sve kad pusim van kuce cak i u prirodi cudim se sto mi nema mojih drugarica pepeljara.
U samim pocecima pusackog staza pusila sam poslije ispijene kafe .
Da,da smijem se dok ovo pisem .Do prije CETIRI dana pusila sam pet cigareta srcuci kaficu.
Volja da bilo sto uradimo redikalno u zivotu je dobar drug .
Tu dobru drugaricu VOLJU sam stavljala na probu i sad je testiram dajuci sebi za pravo da mislim kako sam prepuna iste.
Sve nam je na dohvat ruke sve visi u vazduhu samo ga treba uzeti biti ponosan na sebe ili ostaviti i razocarati sebe .

http://1.***************/_7_dmXmAesZU/S6qGA9VlaqI/AAAAAAAAAOI/eESh2GtL4-s/s400/pusenje.ubija.jpg

MA, JA OVO I ZBOG SEBE...

blacklungfn1.jpg

144498_Large.jpg

pusenje-lobanja.jpg

news_166.jpg

2284162097.jpg

stopsmoking-now.jpg

zxy;bt224016:
E ako si počela da zbog pušenja mrziš sebe onda imaš šanse;treba samo da mržnju tu usmeriš na cigare jer ne misliš valjda ozbiljno da sebe mrziš;mrzi njih ,te proklete cigarete.I ja mrzim sve ove što puše oko mene.:evil:;):D
Mila mrzim sebe kad san neuredna kad sebi sama zadajem dodatne napore .Ustvari za to negodovanjena na sebe sam se i zakacila .
Moras priznati morala sam za neki meni jaci razlog .Nema jaceg od tog da ne volim sebe jer ja jako volim ovu otkacenu Dusku.

Izdrži.
Najteže je prvih 7 dana.
Dobijao sam svrabove po telu.

Kupi elektronsku cigaru.
Dobro te zalaže.

I nemoj nikad da se opustiš.
Ja jednom (nećeš verovati)
nisam pušio 365 dana, i zeznem se.
Rekoh, da zapalim jednu, čisto da vidim kakav
je osećaj.

Da ne pričam....
Pušim, a i doktori mi zabranili....

Definitivno zasluzujes cestitke za svaki dan koji ne pusis ... cak i malu paradu :)
Adikcija koju formiramo sa nekom losom navikom je neverovatno teska da se eleminise... ali daleko od toga da je nemoguce.
Studije iz heuristike pokazuju da treba oko 66 dana presistentnog truda da se promeni losa navika... znaci tokm tog perioda ne smes da dozvolis da uzmes cigaretu. Kada prodje tih 66 dana ili 10 nedelja tvoj mozak ce se adaptirati na novi sistem.
Sada ne znam kako za koga, ali mislim da je definitivno ohrabrujuce da znam da neki set nekih pravila vodi ka obecavajucem ...solidnom rezultatu.

SRECNOOO!!! :D

Back