Madona 6
Iskusan
- Poruka
- 5.696
Ne volim orgijanje. Posebno ne sa takvim likovima. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Današnji praznik mogao je da padne i na noć kad nije pun mesec, ali potrefilo se ovako - i to mu daje dodatnu draž.
Ja insistiram da nije 22.![]()
U čemu je kontradikcija? Svetlost je prirodni fenomen, kao i grom, voda, vetar...
Slediti i obožavati prirodne fenomene, po sebi znači da se isključuje i negira ostatak ljudske zajednice.
A belog i crnog roblja bilo je i biće, nažalost. I to ne zbog ovih ili onih "korisnika" koji čak ne bi bili ni sposobni da sebi nahvataju roblja (pa ga nabavljaju za pare), već zbog onih koji čitav taj posao organizuju. Kao pri naseljavanju crnih robova u Americi. Ozloglašeni trgovci robljem bili su samo posrednici između vlasnika plantaža i afričkih plemena koja su hvatala susede i prodavala ih.
Zato što ja ne orgijam. Orgije nisu obavezne, a ja se gadim tuđih žena; imam svoje za orgije.
Vragana sta je sa tobom u 5:30 ujutru?Insomnia?
Ja i ne znam koji je datum.
Al' osetim - pojma nemam zbog čega - kad je noć punog Meseca.![]()
Kad ne bi bilo nas ljudi priroda bi danas slavila veliki praznik, odnosno slavila bi četiri puta godišnje: 21. marta, 22. juna, 23. septembra i 22. decembra.
Vragana sta je sa tobom u 5:30 ujutru?Insomnia?
Него, Немче - помислих да славиш нешто друго што је почело 22. јуна.
Само се лепо завршило 8. маја![]()