Danas je 22. jun

danasnji Mesec:
moon18.gif

U čemu je kontradikcija? Svetlost je prirodni fenomen, kao i grom, voda, vetar...
Slediti i obožavati prirodne fenomene, po sebi znači da se isključuje i negira ostatak ljudske zajednice.

A belog i crnog roblja bilo je i biće, nažalost. I to ne zbog ovih ili onih "korisnika" koji čak ne bi bili ni sposobni da sebi nahvataju roblja (pa ga nabavljaju za pare), već zbog onih koji čitav taj posao organizuju. Kao pri naseljavanju crnih robova u Americi. Ozloglašeni trgovci robljem bili su samo posrednici između vlasnika plantaža i afričkih plemena koja su hvatala susede i prodavala ih.

Upravo trgovinu crnih robova je vodila jedna masonska skupina iz bostona, a ne neki NN balavci a njihovi naslednici taj posao uveliko nastavljaju jer ih tada niko nije lupio po usima pa su se osilili.

Zato što ja ne orgijam. Orgije nisu obavezne, a ja se gadim tuđih žena; imam svoje za orgije.

koliko ti je stado ozraceni.

Kad ne bi bilo nas ljudi priroda bi danas slavila veliki praznik, odnosno slavila bi četiri puta godišnje: 21. marta, 22. juna, 23. septembra i 22. decembra.

Славили су људи то док није било монотеистичких религија. Славе и данас, само мало измењено.
Васкрс - почетак пролећа
Божић - краткодневница

Него, Немче - помислих да славиш нешто друго што је почело 22. јуна.
Само се лепо завршило 8. маја ;)

Него, Немче - помислих да славиш нешто друго што је почело 22. јуна.
Само се лепо завршило 8. маја ;)

Završilo se zato što je režirano da Nemačka izgubi. Da je Hitler hteo da pobedi ne bi poštedeo Britaniju i posle bitke kod Denkerka (maja 1940.) pustio 350.000 britanskih i francuskih elitnih trupa da se evakuišu preko Lamanša, kao akt dobre volje, nego bi ih razbio kao zvečku. I da je zaista bilo 1:1 na relaciji Deutschland-USSR bilo bi kao u WW I - ispadanje iz rata, odnosno separatni mir od strane USSR, kao što je učinio Lenjin 18. maja 1918.

WEISHAUPT, pitanje za tebe, a može i za ostale :D

da li masonerija obeležava dan kada je Sv. Jovan ili je to čisto laprdanje,navodno su masoni ozabrali njega za svog svetca pročitao sam to u knjizi "Rođeni u krvi" Džona Robinsona, koliko je on uopšte pouzdan pisac i da li mu je verovati šta kaže?

Ovo me je zbunilo, jer masonerija prima ljude bilo koje vere samo je potrebno da veruju u Vrhovno biće(to sam pročitao u istoj knjizi, a i ovde), nisu svi čuli za sv. Jovana

Oko 80 % masonerije, na žalost, obeležava taj dan, naime 24. jun. Toliko masona, naime, uzima Bibliju za svetu knjigu. Ima i masona "nehrišćana" i "anti-hrišćana". Dobra je knjiga "Rođeni u krvi". U suštini nijedan pisac nije pouzdan. Treba "čitati između redova". Ponekad je moguće informisati se i iz takozvane žute štampe, jer pored gomile gluposti mogu se pročitati i skrivene istine.

Back