Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 62.212
Tisina, probudices coveka!Како ти лупаш.....
Mozda nestA, a mozda i nista.Jel ti to nesta na moj racun?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tisina, probudices coveka!Како ти лупаш.....
Mozda nestA, a mozda i nista.Jel ti to nesta na moj racun?
Нису лицемери него олош."Namjernim potkopavanjem međunarodnog poretka temeljenog na pravilima i očiglednim kršenjem temeljnih prava Ukrajine na neovisnost, suverenitet i teritorijalni integritet, temeljnih načela sadržanih u Povelji UN-a i međunarodnom pravu, Rusija dovodi globalnu sigurnost u opasnost", dodaje se.
Pa majku vam j.. onu ljigavu i licemernu!!! Zar imaju obraza da napišu ovakvo saopštenje?
Под хитно купи ципеле са високим штиклом.Tisina, probudices coveka!
Sad mi je lakse.
Jesi li i ti srbijanac?Ko ce priznati taj referendum i to pripajanje osim Bokana ?
![]()
Zivo me zanima koliko su fer bili ovi izbori da se u vreme rata nekom oduzima 4 teritorije.Danas ceremonija u Moskvi; Putin potpisuje pripajanje četiri teritorije Rusiji
Moskva -- Predsednik Rusije Vladimir Putin danas će na ceremoniji u Moskvi potpisati dokumenta o pristupanju Rusiji ukrajinskih teritorija na kojima je održan referendum.
IZVOR: TANJUG PETAK, 30.09.2022. | 08:17.
![]()
Putin će tokom ceremonije održati veliki govor, nakon čega će se sastati sa liderima nepriznatih Donjecke i Luganske Narodne Republike, kao i Hersonske i Zaporoške oblasti, u kojima je od 23. do 27. septembra održan referendum o pristupanju Ruskoj Federaciji.
Putin je juče potpisao ukaz kojim se Hersonska i Zaporoška oblast priznaju kao nezavisne teritorije. "U skladu sa opšteprihvaćenim principima i normama međunarodnog prava, priznajući i potvrđujući princip ravnopravnosti i samoopredeljenja naroda, sadržanih u Povelji Ujedinjenih nacija, vodeći računa o volji naroda Hersonske oblasti na referendumu koji je održan 27. septembra 2022, odlučujem: Priznati suverenitet i nezavisnost Hersonske oblasti", navodi se u dokumentu.
Predstavnici Zaporoške, Hersonske oblasti, LNR i DNR stigli u Moskvu
![]()
Predstavnici Zaporoške i Hersonske oblasti, Luganske i Donjecke Narodne Republike doputovali su sinoć u Moskvu, kako bi učestvovali na ceremoniji potpisivanja sporazuma o pristupanju tih ukrajinskih regiona Ruskoj Federaciji, saopštio je predsednik pokreta "Zajedno sa Rusijom" Vladimir Rogov. On je naveo da su na moskovski aerodrom sletele delegacije LNR, DNR, Zaporoške i Hersonske oblasti.
"Predstavnici oslobođenih teritorija, među kojima su članovi vlade, poslanici, ratni dopisnici, članovi omladinskih organizacija, boračkih i sindikalnih organizacija, javne i političke ličnosti, učestvovaće sutra na svečanoj ceremoniji potpisivanja sporazuma o ulasku novih teritorija u sastav Rusije", napisao je Rogov na svom Telegram kanalu.
Ceremonija će biti održan danas u 14:00 sati, prenosi Sputnjik.
U DNR, LNR, Zaporoškoj i Hersonskoj oblasti održani su referendumi o ujedinjenju sa Rusijom, a stanovnici regiona su velikom većinom glasova podržali ovu odluku.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=09&dd=30&nav_category=78&nav_id=2220802
Sada će rusopatonanijaci narednih nekoliko dana da budu u erekciji.![]()
Pa ja sta da ti radim sto si se pronasao, nisma te imenovala. Znaci, takav si, sam se odajes. I kakvi Srbijanci bre?Sad mi je lakse.
Svašta od njih , program državne ceremonije od petka nam jasno govori da su u pitanju razumni,ozbiljni i taktički proračunati ljudi koji u potpunosti znaju šta rade i drže situaciju pod kontrolom ,a ne neki napaljeni histerični ludaci.Ceremonija je Putlerov smokvin list za vojni debakl. Vojno sposobni na veliko beze iz Putleristana.
Ne znam tebi, ali meni je govor bio do jaja.Svašta od njih , program državne ceremonije od petka nam jasno govori da su u pitanju razumni,ozbiljni i taktički proračunati ljudi koji u potpunosti znaju šta rade i drže situaciju pod kontrolom ,a ne neki napaljeni histerični ludaci.
What could possibly go wrong ?