dan zaljubljenih

Mislim da je dokaz ljubavi, na taj dan, besmislen, međutim svaki čovek se lepo oseća kad je neki specijalan dan pa su ljubazni prema njemu.
U tom smislu osećala bih se posebno voljenom tog dana. Što se poklona tiče, volela bih samo poklon koji je pun pogodak, dokaz da me neko potpuno poznaje, jer sam deo njegovog života.
Ovo je uglavnom nemoguće, pa mi taj dan ne znači ništa i ne slavim ga.

To je samo mnogo potrošenog vremena na razmišljanje o poklonu, kada ti voljena osoba postane baš tog dana, htela, ne htela, veliki teret.

tu je poenta...mislim sto se samog poklona tice

e ne mogu opet isto bese skoro tema :lol:

a sta je nemoguce?

Uvek negde postoji neko takav ko bi pogodio, ali na žalost retko pored nas, zato je gotovo nemoguće dobiti poklon zvani "pun pogodak", ali ne i potpuno nemoguće.

prijatelji, decko...normlano da pogode...mislim meni jeste...znaju sta volim pa na osnovu toga i kupe...
desavalo mi se da dobijem neko njesra al to od ljudi koji me malo poznaju...to me i ne tangira...bitno je da ja znam da poklonim ljudima koje volim i oni meni...u suprotnom nesto ti ne valja

prijatelji, decko...normlano da pogode...mislim meni jeste...znaju sta volim pa na osnovu toga i kupe...
desavalo mi se da dobijem neko njesra al to od ljudi koji me malo poznaju...to me i ne tangira...bitno je da ja znam da poklonim ljudima koje volim i oni meni...u suprotnom nesto ti ne valja

pa i moji prijatelji znaju da volim da citam pa mi kupe sr.anje knjigu :lol:

pa i moji prijatelji znaju da volim da citam pa mi kupe sr.anje knjigu :lol:

pa nisam mislila tako...treba da znaju sta volis...
previse je povrsnosti...ja to ne trpim...nit poklanjam povrsno nit primam ...mene to vredja...ako smo toliko godina prijatelji a ti ne znas sta ja volim fala lepo ne moj ni da mi kupis nista da te ne bi gadjala...bolje je dodji na tortu se zezamo nego da me vredjas tim idiotizmima

pa nisam mislila tako...treba da znaju sta volis...
previse je povrsnosti...ja to ne trpim...nit poklanjam povrsno nit primam ...mene to vredja...ako smo toliko godina prijatelji a ti ne znas sta ja volim fala lepo ne moj ni da mi kupis nista da te ne bi gadjala...bolje je dodji na tortu se zezamo nego da me vredjas tim idiotizmima

ne postoji odredjeni zanr koji citam...cak ni nesto posebno odredjeni pisac...a knjiga mi se dopadne u zavisnosti od zivotne faze..evo trenutno sam recimo u fazi zenskih knjiga..ali ne ljubica nego zenski pisci i price o poznatim ili manje poznatim zenama..i ti recimo odes i trazis tako nesto...i opet postoji mogucnost da kupis sr.anje

ne postoji odredjeni zanr koji citam...cak ni nesto posebno odredjeni pisac...a knjiga mi se dopadne u zavisnosti od zivotne faze..evo trenutno sam recimo u fazi zenskih knjiga..ali ne ljubica nego zenski pisci i price o poznatim ili manje poznatim zenama..i ti recimo odes i trazis tako nesto...i opet postoji mogucnost da kupis sr.anje

zato se slusa prijatelj dok caskas s njim pa kad spomene neku knjigu (kad smo se vec knjiga uhvatili a vazi za sve) a ti se potrudis pa zapamtis koju je pomenuo ;)

Samo sto ja uvek provalim te nacine :mrgreen:

65-1.gif

Back