Dan srece

Danas je medjunarodni dan srece :D
dakle, srecna vam sreca, ljudi :)

jeste li srecni, i sta vam je potrebno da biste bili ako smatrate da niste?
:srecna: Jer pada kisa i oblacno je :srecna: .
Srecna sreca i tebi Artiiiiiiiiiiiiiiii :srecna: :vatromet: .

Realno,za pravu srecu potrebno mi je dosta novca koji sada nemam a ne znam ni da li cu ikada imati.
Svakodnevno sta me usrecuje-one sitnice koje me vuku napred se ogledaju u ispunjavanju mojih svakodnevnih ciljeva.
Evo slicica u vezi danasnjeg dana:

images.jpg

06419747a1564b468dd086a2023529ce_500.jpg

images (1).jpg

:srecna: Jer pada kisa i oblacno je :srecna: .
Srecna sreca i tebi Artiiiiiiiiiiiiiiii :srecna: :vatromet: .

Realno,za pravu srecu potrebno mi je dosta novca koji sada nemam a ne znam ni da li cu ikada imati.
Svakodnevno sta me usrecuje-one sitnice koje me vuku napred se ogledaju u ispunjavanju mojih svakodnevnih ciljeva.
Evo slicica u vezi danasnjeg dana:

Pogledajte prilog 324441

Pogledajte prilog 324442

Pogledajte prilog 324443

hvala zauz :)

ne razumem zasto ti novac treba za pravu srecu?
mozda je potreban za zadovoljavanje nekih potreba, ali ne i za subjektivni osecaj srece..to je moj stav, naglasavam

zato sam i radoznala...sta ko od vas smatra srecom i kako je dozivljavate?

Ja sam bas happy, uzivam u sitnicama koje (meni) zivot znace i zivim punim plucima, nista ne ostavljam za sutra, sve moze i danas da se postigne :zskace:
Covek bez duha i volje je nesrecan covek :D

- - - - - - - - - -

Idem kucici za vikend, lep povod je upitanju, sledece nedelje putujem, stiglo prolece ma sreca, sreca, radost : )))

Ja sam bas happy, uzivam u sitnicama koje (meni) zivot znace i zivim punim plucima, nista ne ostavljam za sutra, sve moze i danas da se postigne :zskace:
Covek bez duha i volje je nesrecan covek :D

- - - - - - - - - -

Idem kucici za vikend, lep povod je upitanju, sledece nedelje putujem, stiglo prolece ma sreca, sreca, radost : )))

de pa to je super, to sto si hepi :)

nasttavak tvog odgovora me nagnao da pstavimjos jedno pitanje

sta mislite da je definicija srece? da li je to univerzalna definicija ili licna stvar?

Back