Ustasha Shir me je upravo zvao sa skrivenog broja i psovao,molim ako neko zna njegov tel. ili adresu da mi javi na PP
Unapred zahvalan
Unapred zahvalan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slazem seSentimentalna budala:OK,OK dodaj na to i kockar,ali mislio sam u kontekstu pod kojim nas on zove ''Radovan''
Buggy:Ustasha Shir me je upravo zvao sa skrivenog broja i psovao,molim ako neko zna njegov tel. ili adresu da mi javi na PP
Unapred zahvalan
Shir:Nesrećan sam jer živim u okupiranoj i poniženoj zemlji i zbog toga valjam polovne telefone i hardver po svim mogućim forumima,samo da ne platim porez!
Dao bih sad svoj krevet (a s obzirom na moje trenutno stanje to je najvrednija stvar koju mogu dati u ovom trenutku) da znam šta se ovde dešava????Sentimentalna budala:WTF???Kako je dosao do tvog telefona?
Pod istim nikom dajem oglase (racunari) sa brojem tel.Sentimentalna budala:WTF???Kako je dosao do tvog telefona?
Ne daj se dušmanu! Pali vatru i uzvraćaj mu dimnim signalima!!!Buggy:Ustasha Shir me je upravo zvao sa skrivenog broja i psovao,molim ako neko zna njegov tel. ili adresu da mi javi na PP
Unapred zahvalan
Rainbow Six:Ne daj se dušmanu! Pali vatru i uzvraćaj mu dimnim signalima!!!
![]()
Napravi mu zajeb!!! Organizuj Fonto!!!!Buggy:Ujo,ajde me opet zovni da se malo ispricamo
Rainbow Six:Napravi mu zajeb!!! Organizuj Fonto!!!!
![]()
a u kojoj zemlji zivis?Buggy:Nesrecan sam jer zivim u okupiranoj zemlji koja pljuje na svoje najbolje sinove i govori nam da smo krivi jer smo ostali zivi.