Дан преваре 5 Октобар

Nexus 6:
Strelo, rece eremita da sam ja fin, i u pravu je covek...ali, to je sve teze ostvarivo ovde
ti ili pokusavas da me iznerviras ili zaista ne shvatas o cemu se radi...
poslednji put objasnjavam...
cifre nisu tacne, odprilike su...

SRS 30%
DS 25%
XXY 15%
XYZ 10%
YZX 5 %

u drugi krug prodju SRS i DS...
stranke YZX glasa za SRS, dok sve ostale glasaju za DS...
dakle, na kraju...
SRS 40 %
DS 50%

koji je broj veci...50 ili 40?

jel' ti sad malo jasnije...

Nexus, ovo ko u onom vicu kad cigani potkivaju konja koga nemaju, ili sto je babi milo...
:lol:

Мени је баш драго да је Нексус6 изнео већ виђену "рачуницу" ДСоваца... па они заиста мисле да је народ дебилан... и да ће да се поново навата на ова већ виђена говна која се раштркају по странчицама - а онда се "у интересу народа" уједине и поново јухухуху јухахаха јахање народа...

,,, а чуди ме и то да никако не наводи СА КОЛИКО ГЛАСОВА ЈЕ И КОЛИКО ПУТА КОШТУНИЦА ИЗАБРАН (али некоме то није одговарало) па су променили УСТАВ ДА БИ МОГАО ДА СЕ НАТРТИ БОРИС ТАДИЋ... па нека упореди број гласова Коштунице и број гласова Тадића...

Strela:
Nemoj mešati babe i žabe. Ako si SRS i DS nazvao
pravim imenima, onda i ove ostale nazovi pravim imenom,
nemoj tu XXY i XYZ. Uostalom ni ti podaci koje si naveo nisu
tačni. Evo ti najnovijih podataka "Strateškog marketinga":
SRS - 38,1%
DS - 27,2%
DSS - 9,1%
PSS - 8,9%
SPS - 4,4%
I ne znam s kojim pravom ti zbrajaš glasove
drugih stranaka i pridodaješ ih DS-u.

ja sam i napisao da nisu tacni podaci...
procitaj lepo pre nego sto me ispravis...

i rec je o proslim izborima, ne o trenutnom stanju...
nego, objasni mi...kako je Toma izgubio izbore, ako je imao vecinsku podrsku?

eremita:
Мени је баш драго да је Нексус6 изнео већ виђену "рачуницу" ДСоваца... па они заиста мисле да је народ дебилан... и да ће да се поново навата на ова већ виђена говна која се раштркају по странчицама - а онда се "у интересу народа" уједине и поново јухухуху јухахаха јахање народа...

,,, а чуди ме и то да никако не наводи СА КОЛИКО ГЛАСОВА ЈЕ И КОЛИКО ПУТА КОШТУНИЦА ИЗАБРАН (али некоме то није одговарало) па су променили УСТАВ ДА БИ МОГАО ДА СЕ НАТРТИ БОРИС ТАДИЋ... па нека упореди број гласова Коштунице и број гласова Тадића...

Kostunica je imao svog kandidata...i videli smo sta je uradio...
a taj zakon je sa razlogom promenjen...ti bi da ti Milutinovic bude predsednik?

Nexus 6:

Па ја и не тврдим да је Тома имао већинску подршку - и већ ми је пун к...уфер тога што се стално правиш блесав ... је л' да Те подсећам КОЛИКО ЈЕ ПУТА ДОТРЧАВАО СМРАД ХАВИЈАР СОЛАНА - док на крају Коштуница, тј. ДСС НИЈЕ ПРИСТАО ДА ДА ПОДРШКУ ТАДИЋУ... 'АЈДЕ СТВАРНО СИ ПРЕТЕРАО...

Strela:
Ja tebe samo pitam s kojim pravom ti zbrajaš tuđe glasove?
Uzmi ono što je tvoje - ne grabi se za tuđe!

nije nista moje...
a zbrajam glasove zdravim razumom...DSS ce se podeliti, ali ipak ce vecina glasati za DS, isto je i sto se PSSa tice, mozda samo sa vecim procentom prelivanja glasova na stranu SRSa...
mozda i gresim...voleo bih da gresim, i da vidim Tomu na mestu premijera, pa onda da cujem komentare odredjenih osoba sa foruma...
i dalje stoji neodgovoreno pitanje, kako je Toma izgubio, ako je imao vecinu...?????

Nexus 6:
veksla...jeste se ti i marlon dogovorili ko je koji mapetovac na onom balkonu...?
ma slusaj frajkane ja imam rukava
koliko treba boja i bole mene
samo nek je burek i jogurt
jes da je jesen i patike mi
se malo osete al podvucem noge
pod stol da nekontuzujem okolinu
a rifle su onako do spasovdana
ce izdrzati a baloni e da bi stao
na tu igracku potrebna je malo
veca duvaljka cca 12l/h :lol:

Цитат:
Оригинал поставио Nexus 6

Па ја и не тврдим да је Тома имао већинску подршку - и већ ми је пун к...уфер тога што се стално правиш блесав ... је л' да Те подсећам КОЛИКО ЈЕ ПУТА ДОТРЧАВАО СМРАД ХАВИЈАР СОЛАНА - док на крају Коштуница, тј. ДСС НИЈЕ ПРИСТАО ДА ДА ПОДРШКУ ТАДИЋУ... 'АЈДЕ СТВАРНО СИ ПРЕТЕРАО...

veKsla:
cuj frajkane ti si kod kuce na tom smizlavom
podforumu i prenesi tom decaku da na
konto penala nabaci tepsiju bureka i
gajbu jogurta pivo ne smem drzati
u kuci zbog brava :lol: :lol: :lol:

Ma nesto se on podzapao sa nekom ribom i reko joj da je bula i ono sve, sad sto se tice bureka ne znam, ja nesto sa njim nisam dobro u zadnje vreme, samo pricamo na japanskom, al ako ti munu bajat Sonjin jogurt ima da bude arigato ili ako hoces rigoleto. :lol:

Back