Mecenaa
Ističe se
- Poruka
- 2.138
Taj misli za želju za slobodu pošto je ili bio ili podržava uck...Šta reći ko podržava ove pametnom dosta...Zelja za.slobodom sta mu sad to znaci.
Da ne ucis ne radis a da psda s neba sve i vila i.lova i tesla.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taj misli za želju za slobodu pošto je ili bio ili podržava uck...Šta reći ko podržava ove pametnom dosta...Zelja za.slobodom sta mu sad to znaci.
Da ne ucis ne radis a da psda s neba sve i vila i.lova i tesla.
Ako se ovo raspe, ne vidim za dugo, dugo vreme nikog ozbiljnog. Strateškia greška je blokada nastave i jspita. To je mboge naljutilo. Pumpaj i dinstaj su šabanski fazoni. Ne ide to nekako sa akademcima. Drugo, sad se provlače neke formalnoneformalne vođe blokada koji i nisu baš uzorni studentiNemam tako crne misli, naprotiv. Mislim da vlast odlazi posle god, dve. Baš zato smatram da oni mogu da rade obe stvari.
Pa to je sve jedna prosečna inteligencija uglavnomAutorska, nikako drukčije
15.mart je bio dan kada su studenti svojim odlukama nadigrali sve one igrače koji su želeli propast protesta.
Zapravo je sve krenulo još dan pre, kada su gomile ljudi dočekali pešake i bicikliste. To je bio dan radosti: neće nas ništa sprečiti da izdržimo !
A 15. su studenti u noći promenili plan da se tokom dana glavni skup prebaci na Slaviju ! Pri čemu to nije bilo objavljeno, znamo i zašto.
Naravno, bilo je pokušaja da se ometa protest i na novim lokacijama. Jeste prekinut pre vremena, ali je bilo sasvim dovoljno vremena da prođe kompletan program.
Da li mlađe generacije pokazuju pamet koja se nama starijima negde zagubila tokom svih ovih godina?
Šta su sve studenti uradili u svom delovanju pa da ubacuju sve vreme trice?
Primetno je i da ima na forumu nickova koji sve to demantuju. Ali rekla bih da su na forumu mnogi, samo ne i studenti, tako da diskusija na ovu temu ne može da ih pokoleba
.
Pucajte.
Jelda je studentarija pametna?
Pa ništa, Džeg, ništa.Pa da, zamisli dovedeš miting veći od 5. oktobra i opet ništa
Pa to je sve jedna prosečna inteligencija uglavnom
15.3. je guma dobila rupu i otad pušta, a majstora nema.Pa dobro, bilo je to neko pesimistično vreme posle 15.marta pa sam smislila da se ohrabrimo
S druge strane, ja sam prosečno inteligentna i teško mi je da smislim neku baš inteligentnu temu !
Vulkanizwri u štrajku...Pa ozbiljno jel gotovo ?![]()
Ok, Džeg! Hajd odmori malo!Ti kao nastavničko zvanje si po definiciji natprosečna
Da ne govorimo o meni -- najobrazovanijem članu foruma.
URRRAAAAAA!!!!!!