Nakon pola 1, cime je dosao Boris - dobio sam brdo smsova od Krigerove cerke na jako losem ruskom.Nikako da se setim kako se ona zove, ali se secam njenog oca - moram da priznam da sam u seriji Otpisani najvise voleo Krigera - kako ga je glumio taj stariji gospodin pa to je za Zlatni Globus i ZLatnog Lava.
Ne znam ko joj je dao moj telefon, ali ako se ispostavi da je to jedna od osoba na koju sumnjam - zavrsio je ne sa politikom - zavrsio je sa zivotom.
Boris je prijatan gospodin, podseca me malo na Dimitrija : obojica su ljudi sa kojima bi mogao da pricas satima, al da niko nista konkretno ne kaze.
Tako smo malo caskali i onda je u jednom momentu rekao nesto konkretno - RUCAK.
Na posnom meniju biće tartar od brancina na "Ajzberg" salati, potaž i rolnice od povrća, krem od bundeve, file od pastrmke sa pariskom garniturom i punjena kruška.
Na drugom meniju biće salata "Aleksandar", tartar od brancina na "Ajzberg" salati, posne sarmice od blitve, krem od brokolija, punjeni teleći medaljoni sa pršutom i mocarelom u sosu od aromatičnog bilja i salata "Mozaik".
Biila su poslužena vina "Vinarije Kovačević" i šampanjac "Milion".
Sacekajte i sutra, bice treci deo...
Ne znam ko joj je dao moj telefon, ali ako se ispostavi da je to jedna od osoba na koju sumnjam - zavrsio je ne sa politikom - zavrsio je sa zivotom.
Boris je prijatan gospodin, podseca me malo na Dimitrija : obojica su ljudi sa kojima bi mogao da pricas satima, al da niko nista konkretno ne kaze.
Tako smo malo caskali i onda je u jednom momentu rekao nesto konkretno - RUCAK.
Na posnom meniju biće tartar od brancina na "Ajzberg" salati, potaž i rolnice od povrća, krem od bundeve, file od pastrmke sa pariskom garniturom i punjena kruška.
Na drugom meniju biće salata "Aleksandar", tartar od brancina na "Ajzberg" salati, posne sarmice od blitve, krem od brokolija, punjeni teleći medaljoni sa pršutom i mocarelom u sosu od aromatičnog bilja i salata "Mozaik".
Biila su poslužena vina "Vinarije Kovačević" i šampanjac "Milion".
Sacekajte i sutra, bice treci deo...