Dan kada sam kupio prvog sex robota

Umri_muski

Legenda
Poruka
71.190
Riblja corba je pevala dan kada sam popusio prvu pljugu, a onda i drugu...

A sad se polako spremajte za pesmu , dan kada sam kupio prvu sexboticu, slatku roboticu...

Hoce li biti rols roys ili ferrari ili zanimljivih linija meklaren....

Ili neka mala crnka sto lici na porshe.....

Nema vise nakaradnih poturanja da su to silikonski dzakovi sa malo mobilnosti.....vec sada je jasno da ce to biti vise u stilu autoindustrije....dobri amortizeri , servis posle 50 000 km, redovno menjanje ulja...zvuk, radna temperatura, posebni senzori svuda...

Da se vozi i da se razgovara i nesto potpuno drugacije od humanoida po konceptu , uostalom ni zene danas ne izgledaju kao prirodne, vrlo retko ...i one bi vise da lice na likove iz crtanih filmova....ili mangi,

Kloi ili Ho Ju, sve su ovo obicne verrzije, dok za sex botove, dobijas plus verziju , drugacije zube kod robota, drugacije ponasanje, nisu oni slucajno ostavili sise ovim robotima.....to je samo zazvanicnu prezentaciju , a ti na zatvorenim seansama kupujes plus verzije...elektro automobil je 25 000e, kuca je milion evra, taman za jedan ovakav model, pa biraj hoces li da trosis na zabavu ili da izgubis kroz razvod....Jel znate nekog ko od glumaca i fudbalera nije platio vise od milion za razvod...

Samo da pojasnim koliko su mocni muskarci..
Moj drugar prepozna na osnovu sise da su dve korisnice sa razlicitim imenima na slikama ista osoba....patricia keys i denise taylor...
Drugi drugar prepozna chaterku koja stalno menja nickove, koja je ona, par recenica i on prepozna...ne samo tu jednu nego skoro sve muske i zenske chatere...ima tu perceptivu, pojma nemam da li je tacna skroz , ali je dosta tacna...

Moja logika je ako prepoznaju znaci da im je vazno...inace ne bi prepoznavali , znaci da je izuzetno vazno kod robota i oblik sise i kako pomera struk iznad kuka i ovo otvaranje zenica i pomeraj oko usana, sve ovo sto ste videli kod ovih novijih modela robota, koji zvanicno nisu sex roboti, ali bi mogli da postanu ko ume da pita onog ko ume da nabavi plus verziju..

Riblja corba je pevala dan kada sam popusio prvu pljugu, a onda i drugu...

A sad se polako spremajte za pesmu , dan kada sam kupio prvu sexboticu, slatku roboticu...

Hoce li biti rols roys ili ferrari ili zanimljivih linija meklaren....

Ili neka mala crnka sto lici na porshe.....

Nema vise nakaradnih poturanja da su to silikonski dzakovi sa malo mobilnosti.....vec sada je jasno da ce to biti vise u stilu autoindustrije....dobri amortizeri , servis posle 50 000 km, redovno menjanje ulja...zvuk, radna temperatura, posebni senzori svuda...

Da se vozi i da se razgovara i nesto potpuno drugacije od humanoida po konceptu , uostalom ni zene danas ne izgledaju kao prirodne, vrlo retko ...i one bi vise da lice na likove iz crtanih filmova....ili mangi,
Zamisli sve to u kombinaciji sa virtuelnom i augmentovanom realnošću.
Ne mora ni da bude ne znam kolko realistična dok ne staviš naočare, sve program odradi.

To nas čeka u budućnosti. Šetaćemo ribe robote koje bolje izgleda i ponašaju se od bilo koje prave žene. Biće to raj za muškarce a pakao za žene.
Da li da okacim kampanju za skupljanje kapitala? ja sam sigurno korak ka brzoj automatizaciji i robotizaciji...
Cak i da samo skupljam ovakve prikaze i ponude na netu , opet ustvari cak i tako sitna stvar je jako guranje u tom pravcu....

Back