xxxman Zainteresovan član Poruka 273 15.02.2007. u 23:54 - DAN DRŽAVNOSTI-ČESTITKA #1 Svim državljanima Republike Srbije bez obzira na veru , naciju , rasu i političko opredeljenje čestitam DAN DRŽAVNOSTI !!!
Svim državljanima Republike Srbije bez obzira na veru , naciju , rasu i političko opredeljenje čestitam DAN DRŽAVNOSTI !!!
fosilvaso Buduća legenda Poruka 39.135 16.02.2007. u 10:22 - DAN DRŽAVNOSTI-ČESTITKA #2 xxxman: Svim državljanima Republike Srbije bez obzira na veru , naciju , rasu i političko opredeljenje čestitam DAN DRŽAVNOSTI !!! Kliknite za proširenje... Ovo je vrlo uvredljivo za neke separatiste, zavisi od toga na koje granice države misliš? Čestitaš im DAN OKUPACIJE....
xxxman: Svim državljanima Republike Srbije bez obzira na veru , naciju , rasu i političko opredeljenje čestitam DAN DRŽAVNOSTI !!! Kliknite za proširenje... Ovo je vrlo uvredljivo za neke separatiste, zavisi od toga na koje granice države misliš? Čestitaš im DAN OKUPACIJE....
adem_ks Buduća legenda Banovan Poruka 33.624 16.02.2007. u 10:24 - DAN DRŽAVNOSTI-ČESTITKA #3 xxxman: Svim državljanima Republike Srbije bez obzira na veru , naciju , rasu i političko opredeljenje čestitam DAN DRŽAVNOSTI !!! Kliknite za proširenje... i ja vama u moje ime i u ime naroda moje drzave cestitam praznik DAN DRZAVNOSTI, i da dozivite jos puno takvih, uz zdravlje i veselje
xxxman: Svim državljanima Republike Srbije bez obzira na veru , naciju , rasu i političko opredeljenje čestitam DAN DRŽAVNOSTI !!! Kliknite za proširenje... i ja vama u moje ime i u ime naroda moje drzave cestitam praznik DAN DRZAVNOSTI, i da dozivite jos puno takvih, uz zdravlje i veselje