Ice cool Aktivan član Poruka 1.785 03.03.2010. u 20:38 - Damn it dudes.... #1 Erazmo imaš konkurenciju.
Micika_Mica Aktivan član Poruka 1.600 03.03.2010. u 20:41 - Damn it dudes.... #2 E pa Dragolsave stv.... Jeste da želiš ban, ali uništavaš podforum....Pitaj administratora i sačekaj, čovek ima i posla a i nije ceo dan na kompu.... Msm.. .......
E pa Dragolsave stv.... Jeste da želiš ban, ali uništavaš podforum....Pitaj administratora i sačekaj, čovek ima i posla a i nije ceo dan na kompu.... Msm.. .......
Ice cool Aktivan član Poruka 1.785 03.03.2010. u 20:46 - Damn it dudes.... #3 Micika_Mica: E pa Dragolsave stv.... Jeste da želiš ban, ali uništavaš podforum....Pitaj administratora i sačekaj, čovek ima i posla a i nije ceo dan na kompu.... Msm.. ....... Kliknite za proširenje... Džabe. Pitao sam ga pre nedelju do dve nedelje dana da mi promeni nick i ništa. Još sam ga nešto pitao i nije mi odgovorio.
Micika_Mica: E pa Dragolsave stv.... Jeste da želiš ban, ali uništavaš podforum....Pitaj administratora i sačekaj, čovek ima i posla a i nije ceo dan na kompu.... Msm.. ....... Kliknite za proširenje... Džabe. Pitao sam ga pre nedelju do dve nedelje dana da mi promeni nick i ništa. Još sam ga nešto pitao i nije mi odgovorio.
Micika_Mica Aktivan član Poruka 1.600 03.03.2010. u 20:48 - Damn it dudes.... #4 Ice cool: Džabe. Pitao sam ga pre nedelju do dve nedelje dana da mi promeni nick i ništa. Još sam ga nešto pitao i nije mi odgovorio. Kliknite za proširenje... Pa ima posla...Meni je nick promenio posle samo jednog dana xDD Ali nemoj više....Šta misliš koliko nas ovo smara?? Ne možeš ni da žamisliš....
Ice cool: Džabe. Pitao sam ga pre nedelju do dve nedelje dana da mi promeni nick i ništa. Još sam ga nešto pitao i nije mi odgovorio. Kliknite za proširenje... Pa ima posla...Meni je nick promenio posle samo jednog dana xDD Ali nemoj više....Šta misliš koliko nas ovo smara?? Ne možeš ni da žamisliš....
Baraba na kvadrat Elita Poruka 17.135 03.03.2010. u 20:49 - Damn it dudes.... #5 banovan je pocrneo je ... god blessed moderatora koji ga je banovao
Micika_Mica Aktivan član Poruka 1.600 03.03.2010. u 20:50 - Damn it dudes.... #6 Stevee: banovan je pocrneo je ... god blessed moderatora koji ga je banovao Kliknite za proširenje... Aleluja xD
Stevee: banovan je pocrneo je ... god blessed moderatora koji ga je banovao Kliknite za proširenje... Aleluja xD